برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

آداب پلوکباب خوردن در گیلان! + تصاویر خفن و خوشمزه

گیلک ها این اداب را برای پلوکباب خوردن دارند؛

برای پلاکباب گیلانی برنج حتما باید کته باشه. گوشت(ترجیحاً‌چرب) رو تکه تکه می‌کنیم و در پیاز رنده شده و نمک و فلفل به مدت حداقل ۱۲ساعت تا ۴۸ساعت در یخچال می‌گذاریم.

پلاکباب رشتی رو با اشپل شور , ماست چکیده , کره محلی , باقالا خیس شده و پیاز و گردو در گیلان میل می‌کنند.

چه در رستوران و چه در منزل پلوکباب رو با دست میخوریم که فیلمش رو در انتهای همین سایت میتونید ببینید.

تصاویر پلوکباب اصیل گیلان با مخلفات مشتی

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3.33 (3 رای)