جادوی عجیب رشتیها با اشپل ماهی + فیلم خفن
اشپل و روده سرخ شده ماهی از نایاب ترین و اصیل ترین و خوشمزه ترین غذاهای گیلانی است.
اسماعیل رهنما از گیلانیهای غذاخور در اینستاگرام نوشت:
امروز شیرین روده قزل آلا سرخ کردم شیرین روده ای که بسیار لذیذ و خوشمزه است بهتر از روده ماهی سفید نباشه کمتر ازش نیست.
فیلم لحظات خفن سرخ شدن اشپل ماهی
[evp_embed_video url=”https://www.gilan-food.ir/wp-content/uploads/2019/01/%D8%A7%D8%B4%D8%A8%D9%84.mp4″]
[evp_embed_video url=”https://www.gilan-food.ir/wp-content/uploads/2019/01/%D8%A7%D8%B4%D9%BE%D9%84-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D8%AE-%D8%B4%D8%AF%D9%87.mp4″]
پ.ن:تخم چشم زده ماهیان قزلی که در کشورمون پرورش داده میشه معمولا از کشور فرانسه میاد و کاملا عقیم شده است ممکنه اشبل داشته باشن اما بارور نمیشن که ما تکثیرشون کنیم و تمامی ماهیان نر رو خودشون نگه میدارن و به هیچ کشوری صادر نمیکنن.
این شیرین روده ای که در تصویر مشاهده میکنید مربوط به ماهی قزلآلای نژاد نر ایرانی هستش که به ندرت پیش میاد تولید کننده ای پرورش بده به دلیل رشد بسیار کم اش صرفه اقتصادی نداره
دیدگاه
1 دیدگاه
سلام
یه کترینگ در تهران میتونید معرفی کنید که غذای اشبل روده ماهی سفید تهیه و ارسال کنه؟
ممنونم
نظر بدهید