برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

اناربیج رشتی به روش بانوهای گیلانی درست کنید + فیلم

اناربیج ، مرغ ترش ، باقلاقاتوق ، میرزاقاسمی و زیتون پرورده ۶ غذای محلی گیلان هستش که در نوبت ثبت ملی است.

مواد لازم اناربیج برای ۳نفر :
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم (۱ بسته متوسط)
گردوی آسیاب شده ۱ لیوان
آب انار ۳ لیوان
سبزی ریز سرخ شده ۱ لیوان ( سبزی شامل تره ، گشنیز ، جعفری ، نعنا )
رب انار ۱ قاشق چایخوری
پیاز ۱ عدد درشت
گلپر ، فلفل سیاه ، زردچوبه از هر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک ۱.۵ قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم.

اناربیج رشتی به روش بانوهای گیلانی درست کنید + فیلم

اگه میخواین ترشی اناربیج تون بیشتر باشه میتونین آب نارنج بهش اضافه کنید.

اناربیج رشتی به روش بانوهای گیلانی درست کنید + فیلم

یه پاورقی درباره اناربیج : این غذا گیلانی هستش پس اگه سبزی خالواش داشتید به سبزیتون اضافه کنید / سبزی رو با روغن زیاد خیلییی سرخ کنید، مرز بین سیاهی و سوختن / نسبت سبزی باید اینطوری باشه : گشنیز ۱ ، جعفری ۱.۵ ، نعنا ۱.۵ ، تره ۲ / این اندازه گوشت ۶ تا قلقلی میشه

دانلود فیلم طرز تهیه اناربیج رشتی