برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

اناربیج رشتی به روش بانوهای گیلانی درست کنید + فیلم

اناربیج ، مرغ ترش ، باقلاقاتوق ، میرزاقاسمی و زیتون پرورده ۶ غذای محلی گیلان هستش که در نوبت ثبت ملی است.

مواد لازم اناربیج برای ۳نفر :
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم (۱ بسته متوسط)
گردوی آسیاب شده ۱ لیوان
آب انار ۳ لیوان
سبزی ریز سرخ شده ۱ لیوان ( سبزی شامل تره ، گشنیز ، جعفری ، نعنا )
رب انار ۱ قاشق چایخوری
پیاز ۱ عدد درشت
گلپر ، فلفل سیاه ، زردچوبه از هر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک ۱.۵ قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم.

اگه میخواین ترشی اناربیج تون بیشتر باشه میتونین آب نارنج بهش اضافه کنید.

یه پاورقی درباره اناربیج : این غذا گیلانی هستش پس اگه سبزی خالواش داشتید به سبزیتون اضافه کنید / سبزی رو با روغن زیاد خیلییی سرخ کنید، مرز بین سیاهی و سوختن / نسبت سبزی باید اینطوری باشه : گشنیز ۱ ، جعفری ۱.۵ ، نعنا ۱.۵ ، تره ۲ / این اندازه گوشت ۶ تا قلقلی میشه

دانلود فیلم طرز تهیه اناربیج رشتی

این مطلب رو ببین:
ترفندهای سالاد ماکارونی + ۱۴ مدل تزیین سالادماکارونی