برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه شیرینی اگردک به روش سنتی ماسوله

شیرینی آقاگردک یا آگردک از خوردنی های شیرین گیلانی است که این بار با روش ماسوله ای بهتون آموزش میدیم.

چنانچه دنبال آموزش شیرینی‌های مختلف گیلانی هستید حتما به لینک های زیر مراجعه کنید؛

آگردک ماسوله ای

برای شروع به مواد لازم زیر نیاز داریم.

  • آرد برنج ۲ لیوان
  • آرد گندم ۲ لیوان
  • روغن جامد ۳۰۰گرم
  •  زنجبیل ۳ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
  • پودر قند ۱ونیم لیوان

اگردک

آردها رو با پودر زنجبیل و بیکنیگ‌پودر مخلوط کنید و از اَلَک رد کنید.

روغن رو روی حرارت بزارید و پودر قند بهش اضافه کنید و هم بزنید تا روغن آب بشه و پودرقند داخلش حل بشه.

کم کم آرد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید پس از اینکه همه آرد رو اضافه کردید شروع به ورز دادن نمایید.

خمیر نیاز به ورز دادن زیاد داره بعد اینکه خوب ورز دادید ۲ ساعت باید بزارید استراحت کنه.

۲ ساعت بعد دوباره خمیر رو وَرز بدید و از خمیر تکه‌ای بردارید و با دست بهش شکل بدید یا میتونید قالب بزنید.

سینی فر رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و شیرینی‌ها رو با فاصله کنار هم بچینید.

دمای فر ۱۸۰درجه سانتیگراد بزارید تا ۱۰دقیقه جلوتر گرم بشه.

زمان پخت ۱۵دقیقه و بعد پخت اجازه بدید کاملا خنک بشه.

سپس در ظرف در بسته و در جای خنک نگهداری کنید. منبع

فیلم طرز تهیه اگردک ماسوله

دریافت ویدئو

شیرینی آقاگردک رزا منتظمی

این مدل از شیرینی با فُرم ماسوله ای متفاوت است اما بدلیل شباهت اسمس قرار دادیم.

اگردک

آب و روغن را مخلوط میکنیم و کم کم آرد در آن میریزیم و بهم میزنیم تا مایه بصورت خمیری که به دست نچسبد در بیاید.

از خمیر گلوله برمیداریم و در پشت قربال به شکل لوله‌ای درست میکنیم و از نوار باندازه یک دور انگشت به انگشت می‌پیچیم و سر آنرا بهم می چسبانیم و بصورت حلقه در میاوریم و بهمین طریق تمام حلقه ها را درست میکنیم و در سینٹی می‌چینیم.

روغن فراوان را داغ می کنیم و حلقه ها را در روغن سرخ می‌کنیم بطوریکه پف کرده کمی طلائی شود.

بعد با کفگیر از روغن خارج می‌نمانیم و در صافی می ریزیم تا روغن زیادی آن گرفته شود و بعد در پودرقندی که بهتر است کمی هل کوبیده در آن ریخته باشیم می‌غلطانیم و در ظرف می‌چینیم.

کمی پودر پسته روی آن می‌پاشیم.

میتوانیم یک قاشق چای‌خوری جوش شیرین به مایه این خمیر اضافه کنیم تا بیشتر پُف کند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
2.75 (4 رای)