باقالی قاتق چگونه درست میشود؟ + نکات خوشمزه اصیل گیلانی
باقالاقاتق یا باقالی خورشت قطعاً جزو سه غذای برتر هر منوی گیلانی هستش که بدون کمک گوشت و مرغ میتونه لذیذترین غذای هر سفره باشه!
باقلاقاتق با کته محلی و در کنارش ماهی دودی یا ماهی شور میتونه هر گیلانی رو براتون به رقص در بیاره :)))
براتون یه عالمه عکس خوشمزه آوردم از باقلاقاتق اما اگر شماهم دنبال یادگرفتنش برای تهیه اش هستید در ادامه عکس های زیر همراه ما باشید.
طرز تهیه باقلاقاتق اصیل رشتی
از ماهی شور و کال کباب و زیتون پرورده و انواع ترشی ها در کنار باقالاخورشت استفاده کنید.
موادلازم:
پاچ باقلا(یاباقلاکشاورزی)
سیررنده شده۲حبه(یابرگ سیرخردشده)
تخم مرغ
نمک و زردچوبه وفلفل وروغن
باقلا رو در روغن تفت داده و سیر و نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کرده،درحدی اب اضافه کنین که کمی روی مواد رو بپوشونه ، ده دقیقه که باشعله کم قُل زد؛ تخم مرغ رواضافه کرده و با شُعله بسیارکم بزارید تا جا بیاُفته(چون باقلا زود میپزه تا پایان پخت هم نزنید)
نکات طلایی برای تهیه باقلاقاتق
پاچ باقلا با باقالی معروف فرق می کند. با باقالی نمیتوانید این خورشت را درست کنید.
پاچ باقلا (لوبیا رشتی، لوبیا کشاورزی) مخصوص شمال کشور است. اگر به آن دسترسی ندارید، میتوانید از لوبیا چیتی استفاده کنید. لوبیا چیتی نزدیک ترین طعم را به پاچ باقلا دارد. هرچند توصیه ما این است که کلاً بیخیال شوید!!
لوبیا چیتی رو بگذارید خیس شود و پوست ان را جدا کنید.
اگر خورشت را در گمج (ظرف سفالی لعاب دار مخصوص گیلان) درست میکنید، از حرارت بسیار کم برای طبخ استفاده کنید تا گمج نشکند.
این خورشت با نان یا کته سرو می شود.
دیدگاه
نظر بدهید