برای پخت کیک در توستر باید کدام المنت را روشن کنیم؟
اونهایی که توستر دارند و میخوان بدونند موقع پخت کیک باید کدوم المنت بالا یا پایین رو روشن کنند همراه ما باشند.
حرف اضافی نزنیم و بریم باهم ببینیم تجربیات خانوما موقع شیرینی پزی با آون توستر چی بوده؟
برای کیک و شیرینی باید المنت پایین روشن باشه ، دما رو هم بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ بذارید.
بعضی ها هم اینطوری میپزن : هر دو رو روشن میکنیم و دما رو ۱۷۰درجه به مدت ۴۵دقیقه روشن میذاریم.
یه خانم هم فرمودند : من اول هر دوشو روشن میکنم، بعد ده دقیقه، فقط پایینو روشن میزارم. بعد هر پنج دقیقه چک میکنم با چاقو تا بفهمم عمقی پخته یا نه! حدودا با دمای ۱۵۰درجه یه ربع طول می کشه. ، بعدش پنج دقیقه بالا رو روشن میکنم تا فقط روش طلایی بشه.
این مدل اما بیشتر جوابه 👈اول المنت پایین روشن بذارید و با خلال دندون تست کنید تا زمانیکه وسط کیکت پخته شد، اونوقت المنت بالا رو چند دقیقه کوتاه روشن کنید و بالا سرش باشید تا طلایی بشه و بعد خاموش کنید.
نکات مهم در پخت کیک در توستر
نکته اول:زمانی همزمان از فر بالا وپائین با هم استفاده کنیدکه در دستورتهیه ذکر شده باشد.
اغلب برای درست کردن مرغ درسته هردو فر باهم روشن میشن
نکته دوم:همیشه برای پخت انواع کیک و شیرینی و نان فقط فر پایینو روشن کنید و بعد از تمام شدن تایم پخت فر پایینو خاموش کنید و اگر لازم بود که روی نان یا کیک ویا شیرینی طلایی شود فر بالایی رو روشن کنید و هرگز دراین موقع از کنار فر تکون نخورید چون معمولا خیلی زود عملیات طلایی شدن انجام میشه و اگر دیر خاموش کنید شیرینی یا کیک یا نونتون میسوزه
نکتهسوم:همیشه برای استفاده از آون توستر هر دمایی که در رسپی برای فر تعیین شده بود را بیست الی سی درجه کاهش دهید چون دمای فرهای برقی با فرهای گازی متفاوته
نکتهچهارم:توجه کنید که مدت زمان پخت غذا در فرهای مختلف باهم فرق میکند و هرگز برای یک دستور نمیشود زمان دقیقی را تعیین کرد بنابراین همیشه الی ۱۵دقیقه مانده به زمان پایان طبخ در رسپی به فرتون سر بزنید شاید این زمان برای پخت در فرشما کافی باشد ویا شاید زمان تعیین شده در رسپی برای پخت غذا درفر شما کافی نباشد بنابراین شما مجبورید چند دقیقه بیشتر از زمان تعیین شده برای پخت غذاتون در نظر بگیرید که معمولا این زمان بین ۵ تا ۱۵ دقیقه هست
باز هم تأکید میکنم این زمان هایی که ذکر کردم تقریبی هست و تنها با چند بار پختن غذا در فرتون میتونید زمان مناسب پخت در فرتون رو تعیین کنید.
نکتهپنجم:برای جلوگیری از سوختن قسمت تحتانی کیک و شیرینی همیشه سینی آون توستر را در طبقه اول روی المنت پایینی قرار بدید و صفحه توری را در طبقه ی وسط بگذارید.
قرار گرفتن سینی روی المنت باعث میشه از رسیدن حرارت زیاد به کف قالب کیک جلوگیری بشه ودر نتیجه کیک نسوزه .
نکته ششم:برای پخت کیک و شیرینی در فر حتما لازمه که از قبل فر را گرم کنیم و مدت زمان گرم کردن فر های گازی نیم ساعتهست یعنی نیم ساعت قبل از شروع پخت باید فر روشن شود تا گرم بشود.
در مورد آون توستر چون کوچیکتر از فرهای گازی هست ۱۵ دقیقه برای گرم کردن فر کافیه.
دیدگاه
12 دیدگاه
ممنون از اینکه تجربیاتتون را در اختیار ما قرارمیدهید.
درود مریم جان
تشکر از شما
عالی بود نکاتتون خیلی ممنون
ممنون عالی بود
سلام .ببخشید برای پخت کیک در فر برقی باید طبقه وسط بزاریم و المنت پایین فقط روشن باشه؟
سلام هر کاری میکنم کیک داخل توستر میسوزه چکارکنم
سلام خیلی ممنون از تجربیاتون من دودفعه کیک درس کردم این دودفعه بالا وپاین المنت رو روشن کردم یه طرف بالاش یکم سوخت الان فهمیدم که پایین رو روشن بزارم بهتره بعد یه سوال دیگه درجه تستر من ۱۵۰و۲۰۰و ۲۵۰هستش کیکی ۱۸۰درجه زمان پختش هست از درجه ۲۰۰بخوام استفاده ایراد نداره اگه اززمان ۱۵۰درجه بخوام استفاده کنم زمان پختش چند دقیقه است ۱۵یا ۲۰
سلام دست گلتون درد نکنه
امروز 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
واس دوقلوهای دوسال و نیمم کیک پختم به لطف این مطلب مفیدتون کیکم عالی شد
خدا دوقلوهاتون رو حفظ کنه
درود برشما
خیلی خوب بود
من از اینکه آون توستر خریدم خیلی پشیمونم واقعا اگه از نظر مالی اوکی هستید فر بگیرید یه فر درجه یک بوش یا ال جی بی نظیره
این آون توستر رو باید کلی باهاش سرو کله بزنی تا قلقش دستت بیاد یا دماش کمتره یا بیشتر خلاصه چندین بتری باید خرابکاری کرد تا تا رو غلتک بیفته آدم😂 ولی این همه تجربه من بهم میگه آشپزخونه ی بدون فر( درحه یک) مثل عروس بی جهازه😉
جناب امیر حسین عزیز و دوستان نازنین دیگه که تجربیاتشونو در اختیار گذاشتن بسیار بسیار ممنونم
راستی اقای امیر حسین بابت این سایت سودمند هم صمیمانه تشکر می کنم .🙏💐🤗
سلام ببخشید برای باقلوا که با خمیر یوفگا خواسته باشیم درست کنیم چند دقهتو توستر باشه مدت زمانش خوبه
فدای شما دختر گلم،من چون جای کوچیک اومدم و فر ندارم یک اون توستر دارم که فقط هیتر بالا وپایین وهردو را با تایمر دارد ودرجه حرارت نداره، نمیدونم چطور ازش برای پخت مرغ،کیک وپیتزا استفاده کنم،کا ش یکی راهنماییم میکرد،با سپاس
نظر بدهید