برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

برای پخت کیک در توستر باید کدام المنت را روشن کنیم؟

اونهایی که توستر دارند و میخوان بدونند موقع پخت کیک باید کدوم المنت بالا یا پایین رو روشن کنند همراه ما باشند.

حرف اضافی نزنیم و بریم باهم ببینیم تجربیات خانوما موقع شیرینی پزی با آون توستر چی بوده؟

برای کیک و شیرینی باید المنت پایین روشن باشه ، دما رو هم بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ بذارید.

بعضی ها هم اینطوری میپزن : هر دو رو روشن میکنیم و دما رو ۱۷۰درجه به مدت ۴۵دقیقه روشن میذاریم.

یه خانم هم فرمودند : من اول هر دوشو روشن میکنم، بعد ده دقیقه، فقط پایینو روشن میزارم. بعد هر پنج دقیقه چک میکنم با چاقو تا بفهمم عمقی پخته یا نه! حدودا با دمای ۱۵۰درجه یه ربع طول می کشه. ، بعدش پنج دقیقه بالا رو روشن میکنم تا فقط روش طلایی بشه.

این مدل اما بیشتر جوابه 👈اول المنت پایین روشن بذارید و  با خلال دندون تست کنید تا زمانیکه وسط کیکت پخته شد، اونوقت المنت بالا رو چند دقیقه کوتاه روشن کنید و بالا سرش باشید تا طلایی بشه و بعد خاموش کنید.

نکات مهم در پخت کیک در توستر

نکته اول:زمانی همزمان از فر بالا وپائین با هم استفاده کنیدکه در دستورتهیه ذکر شده باشد.

اغلب برای درست کردن مرغ درسته هردو فر باهم روشن میشن

نکته دوم:همیشه برای پخت انواع کیک و شیرینی و نان فقط فر پایینو روشن کنید و بعد از تمام شدن تایم پخت فر پایینو خاموش کنید و اگر لازم بود که روی نان یا کیک ویا شیرینی طلایی شود فر بالایی رو روشن کنید و هرگز دراین موقع از کنار فر تکون نخورید چون معمولا خیلی زود عملیات طلایی شدن انجام میشه و اگر دیر خاموش کنید شیرینی یا کیک یا نونتون میسوزه

این مطلب رو ببین:
انواع مربای مجلسی و معرفی ۱۰ مربا عجیب+تصاویر

نکته‌سوم:همیشه برای استفاده از آون توستر هر دمایی که در رسپی برای فر تعیین شده بود را  بیست الی سی درجه کاهش دهید چون دمای فرهای برقی با فرهای گازی متفاوته

نکته‌چهارم:توجه کنید که مدت زمان پخت غذا در فرهای مختلف باهم فرق میکند و هرگز برای یک دستور نمیشود زمان دقیقی را تعیین کرد بنابراین همیشه الی ۱۵دقیقه مانده به زمان پایان طبخ در رسپی به فرتون سر بزنید شاید این زمان برای پخت در فرشما کافی باشد ویا شاید زمان تعیین شده در رسپی برای پخت غذا درفر شما کافی نباشد بنابراین شما مجبورید چند دقیقه بیشتر از زمان تعیین شده برای پخت غذاتون در نظر بگیرید که معمولا این زمان  بین ۵ تا ۱۵ دقیقه هست

باز هم تأکید میکنم این زمان هایی که ذکر کردم تقریبی هست و تنها با چند بار پختن غذا در فرتون میتونید زمان مناسب پخت در فرتون رو تعیین کنید.

نکته‌پنجم:برای جلوگیری از سوختن قسمت تحتانی کیک و شیرینی همیشه سینی آون توستر را در طبقه اول روی المنت پایینی قرار بدید و صفحه توری را در طبقه ی وسط بگذارید.

قرار گرفتن سینی روی المنت باعث میشه از رسیدن حرارت زیاد به کف قالب کیک جلوگیری بشه ودر نتیجه کیک نسوزه .

نکته ششم:برای پخت کیک و شیرینی در فر حتما لازمه که از قبل فر را گرم کنیم و مدت زمان گرم کردن فر های گازی نیم ساعت‌هست یعنی نیم ساعت قبل از شروع پخت باید فر روشن شود تا گرم بشود.

در مورد آون توستر چون کوچیکتر از فرهای گازی هست ۱۵ دقیقه برای گرم کردن فر کافیه.

این مطلب رو ببین:
راز سماق قرمز در کباب های رشتی چیست؟