آموزش پخت برنج پاکستانی و هندی
طرز پخت برنج تازه پاکستانی یا هندی به ترتیب در مراحل زیر خلاصه می شود (به روش آبکش):
قبل از پخت حدودا نیم ساعت برنج را داخل آب نمک بخوابانید.
قابلمه نسبتا بزرگی انتخاب کنید. به اندازه سه چهارم آب تصفیه شده داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید آب به نقطه جوش خود برسد.
برنج را از آب نمک جدا کرده (آبکش کنید) و سپس زیر اجاق قابلمه ای که آب جوش در آن قرار دارد را کم کنید و برنج را در آن بریزید.
داخل قابلمه به برنج مقدار خیلی کمی آب لیمو یا آب نارنج اضافه کنید تا برنج بعد از پخت کاملا سفید و شفاف شود.
در زمان جوش خوردن برنج داخل آب جوش به اندازه یک لیوان آب خنک بریزید تا برنج به خوبی قد بکشد.
برنج را آبکش کرده و داخل قابلمه جدید و بزرگ بریزید و سعی کنید روی اجاق گاز با حرارت ملایم دم بکشد.
فرق اصلی پخت برنج خارجی و ایرانی این است که پخت برنج خارجی بیشتر طول میکشد
می توانید مقداری روغن به برنج اضافه کنید تا برنج لذیذتر شود.
دیدگاه
4 دیدگاه
سلام و درود،
سپاس امیرخان بابت آموزش،موفق باشی
سلام
عزیز دلی 🤩😍
خدایی کارتون درسته. هر موقع در گوگل ببینم میام سایتتون
مرسی عالی بود
ممنون بابتش
نظر بدهید