برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

آموزش پخت برنج پاکستانی و هندی

طرز پخت برنج تازه پاکستانی یا هندی به ترتیب در مراحل زیر خلاصه می شود (به روش آبکش):

قبل از پخت حدودا نیم ساعت برنج را داخل آب نمک بخوابانید.

قابلمه نسبتا بزرگی انتخاب کنید. به اندازه سه چهارم آب تصفیه شده داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید آب به نقطه جوش خود برسد.

برنج را از آب نمک جدا کرده (آبکش کنید) و سپس زیر اجاق قابلمه ای که آب جوش در آن قرار دارد را کم کنید و برنج را در آن بریزید.

داخل قابلمه به برنج مقدار خیلی کمی آب لیمو یا آب نارنج اضافه کنید تا برنج بعد از پخت کاملا سفید و شفاف شود.

در زمان جوش خوردن برنج داخل آب جوش به اندازه یک لیوان آب خنک بریزید تا برنج به خوبی قد بکشد.

برنج را آبکش کرده و داخل قابلمه جدید و بزرگ بریزید و سعی کنید روی اجاق گاز با حرارت ملایم دم بکشد.

فرق اصلی پخت برنج خارجی و ایرانی این است که پخت برنج خارجی بیشتر طول میکشد

می توانید مقداری روغن به برنج اضافه کنید تا برنج لذیذتر شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3.59 (17 رای)