آموزش اشپزی با بلدرچین و تخم بلدرچین
جدیداً دیدید که تخم مرغهای کوچکی در مغازه ها فروخته میشه که البته برای مرغ نیست و تولید جناب بلدرچین هستش. خواص چیه و باهاش چه غذاهایی میشه درست کرد؟
خواص یا فوائد بلدرچین
تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد.
یک تخم بلدرچین هر چند که از لحاظ وزنی حدود یک پنجم وزن تخم مرغ معمولی را دارد، ولی نسبت به آن دارای ۵ برابر فسفر، ۶ برابر آهن، ۶ برابر ویتامین B1 یا تیامین و ۱۵ برابر ویتامین B2 یا ریبوفلاوین می باشد.
اگرمیخواهید کودکانتان درآینده بلندقدشوند؛ تخم مرغ و بلدرچین رادر برنامه غذایی آنها بگنجانید. مشکل کوتاه قدی کودک بیشترناشی ازکمبود زینک است و تخم مرغ وبلدرچین منبع طبیعی زینک هستند…
همچنین سرشار از امگا ۳ (برای تقویت هوش و حافظه) غنی از آهن،تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ از مزه بهتری برخوردار بوده و به علت کورتون خاصی که در ان ذخیره است در درمان بیماری آسم تاثیر معجزه آسایی دارد. از طرف دیگر به علت غنی بودن ویتامین B در درمان بیماری های عصبی موثر است.
ضمنا از چربی کمتری نسبت به تخم مرغ برخوردار است. همچنین در استحکام عضلات و استخوان ها، دفع مواد رادیواکتیو و فلزات سنگین نظیر سرب و جیوه و مواد زائد سرطانزا از بدن موثر است.
طرز استفاده از بلدرچین
تو غذاهایی که در ادامه معرفی میکنیم میتونید به جای تخم مرغ استفاده کنید. منتهی بدونید که قسمت زرده بلدرچین خبلی مفیده مخصوصاً برای مردان و کودکان 🙂 برای شیر مادر و رفع کم خونی بانوان هم مناسبه.
تو چه غذاهایی از تخم بلدرچین استفاده کنیم؟
خلاصه کنیم وقتتون رو نگیریم. تو هر غذایی که تخم مرغ استفاده کردید میتونید به جاش از تخم بلدرچین استفاده کنید. مثلا نیمروی خوشمزه زیر با تخم بلدرچین هستش
بهترین راه استفاده از تخم بلدرچین برای اینکه همه خواصش برسه اینه که ۵ دقیقه آبپز بشه 🙂
غذای خوشمزه: بلدرچین در فر
درون ظرف پیرکس حلقههایی از پیاز ،گوجه فرنگی، سیب زمینی، بادمجان یا کدو انواع فلفل دلمهای رنگی میچینیم.
درون ظرفی که عمق داشته باشه نصف لیوان اب و کمی زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و پودر جعفری و کمی دارچین و پودر سیر و یک قاشق روغن زیتون و سه قاشق رب گوجه و همچنین یک قاشق کوچک رزماری و کمی سس سویا اویشن و کمی ادویه مخلوط عربی میریزیم و مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه.
سپس میریزیم روی بلدرچین ها و سبزیجات رو روش کمی با قَلَمو زعفران بکشید. نمک هم فراموش نشه.فقط مواظب باشید سویا سس خیلی نمک داره خودش.
فر را از قبل گرم کنید و با درجه دویست و بیست اجازه بدید تا تقریبا پنجاه دقیقه مواد پخته بشن و جا بیفتن سپس روی پیرکستون فویل بذارید تا زودتر پخته شن و روشون خشک نشه هر از گاهی برید سراغش و مقداری از سس را بریزید رو بلدرچینها تا حسابی ترد بشن…
دیدگاه
نظر بدهید