برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه ترشی مخلوط زرد رنگ

اموزش طرز تهیه ترشی مخلوط فوری و ترشی بعد از چند روز میرسد همراه با نکات مهم درست کردن ترشی زرد با دستور رزا منتظمی

برای ترشی گل کلم از چه سرکه ای استفاده کنیم؟

اولین عامل موثر در تهیه ترشی خوب سرکه آن است.

بهترین نوع سرکه از انگور یا کشمش گرفته میشود که برای تهیه ترشی باید خالص(سرکه سفید) باشد.

در صورتیکه از خالص بودن سرکه اطمینان ندارید بهتر است سرکه را قبل از تهیه ترشی چند جوش بدهید چون علت کمک زدن ترشی میتواند خالص نبود سرکه آن باشد.

سبزی هایی را که در تهیه ترشی بکار میروند باید قبلا تمیز کرد و شست و کاملا خشک کرد.

میوه ها را باید در سرکه پخته شوند و بعد از آنها ترشی درست کرد.

ظرفی که ترشی در آن نگهداری میکنیم باید دارای درب محکم باشد و ترشی را باید در جای خشک محفوظ نگه داشت تا خراب نشود!

اغلب این سوال پیش می آید که چرا در قدیم ترشیها و مرباها محفوظ میماندند و به آسانی خراب نمیشدند؟!

واضح است که وضع ساختمان های امروز طوری است که با وجود بخاری و شوفاژ هوا همیشه گرم تر از ساختمان های قدیم میباشد.

زیرزمین های وسیع و خشک سابق برای نگاهداری اغذیه و ترشی ها از آنها استفاده میشد دیگر امروز وجود ندارد!

درهرحال امروزه باید برای نگه داری این مواد از یخچال یا جاهای خنک خارج از ساختمان مانند بالکن هایی که آفتاب نمی‌گیرند استفاده کرد.

قاشق یا ملاقه ای که با آن ترشی برمیدارید اگر چرب یا آلوده باید قطعا ترشی شما کپک میزند و کف میکند و خراب میشود.

ممکن است ترشی را آبغوره و آبلیمو تهیه کرده و میوه های پخته و چرخ شده و سبزی های ترشی را به شرحی که گذشت اماده نموده و بجای سرکه روی آنها از ابلیمو یا آب غوره استفاده کنید که در این صورت باید آبغوره را قبلا جوشانیده باشید!

طرز تهیه ترشی مخلوط فوری

mahnaz_bannoo با تشریح روش خودش برای درست کردن این ترشی نوشت:

در ابتدا تمام مواد اولیه رو خوب می‌شوریم و رو پارچه پهن می‌کنیم تا آبش کاملا خشک بشه.

مواد اولیه شامل گل کلم، هویج، بادمجون، کرفس، خیار، کلم سفید، سیر، هست البته میتونید هر کدوم رو که دوست نداشتید حذف کنید یا مقدارش رو کم کنید!

تمام سبزیجات رو خرد می‌کنیم و حالا سرکه رو میذاریم رو حرارت تا جوش بیاد.

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان فوری

با توجه به سفتی سبزیجات اونا رو شروع میکنیم به ترتیب اضافه کردن، نمک و فلفل و ادویه ها شامل(زردچوبه، پودر گلپر، نعناع، پودر تخم گشنیز، سیاهدونه) رو هم اضافه می‌کنیم.

بعد از اضافه کردن تمام مواد حداکثر این ترشی دو دقیقه رو حرارت باید بمونه(اگه بیشتر بشه مواد خیلی نرم و له میشه).

بعد زمان گفته شده خاموش میکنیم تا سرد بشه و سپس تو شیشه میریزیم.

بهتره بزارید چند هفته مواد با سرکه و سبزیجات طعمش جا بی افته و بعد استفاده کنید.

ترشی بعد از چند روز میرسد؟

بستگی به نوع ترشی شما داره. ولی معمولا بین ۱ تا ۲ هفته زمان نیاز هست تا ترشی برسه.

برای مثال سیرترشی از هفت روز تا ۷ سال میتونه زمان ببره!

اما بعضیا ترشی هاشون رو در طی ۲۴ ساعت اولیه استفاده میکنند.

اما بطور معمولا همان ۱۰ تا ۲۰ روز زمان کافی است.