برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

خورشت ترش شامی رشتی بلدی درست کنی؟

با گیلان و غذاهاش که آشنا هستید؟ یه خورشت خیلییی محبوب و خفن داریم ما تو گیلان به نام ترش شامی !

ترش شامی یکی از غذاهای خوشمزه گیلانی هستش که ممکنه به روش‌های مختلف طبخ بشه.

ما در اینجا میخوایم متداول ترین روش تهیه ترش شامی رو بهتون اموزش بدیم.

طرز تهیه ترش شامی

سیصد گرم گوشت چرخ‌کرده رو با یک عدد پیاز درشت و یک عدد تخم‌مرغ و یک عدد سیب زمینی متوسط رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و به اندازه کمی بزرگتر از یک گردو از مواد برداشته و در کف دست فقط کمی پهن میکنیم و بهش فرم میدیم(تقریبا به ضخامت یک تا دو سانت)و در روغن سرخ میکنیم و روی یه دستمال آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافیش گرفته بشه.

سپس یک عدد پیاز رو ریز ریز خورد میکنیم و با روغن توی تابه روی حرارت ملایم قرار میدیم تا طلایی رنگ بشه سپس رنده دو عدد گوجه فرنگی و دو ق غ رب گوجه و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و بعد از پنج دقیقه دو لیوان آب جوش و بیشتر از نصف استکان آبغوره اضافه میکنیم و اجازه میدیم یکی دو جوش بزنه و بعد شامی های سرخ شده رو توی سس بر میگردونیم و حدود یک ربع بهش زمان میدیم تا سس لعاب بندازه و کاملا جا بیفته.

این غذا باید ترش باشه اگه آبغوره در دسترس نداشتید از آب نارنج استفاده کنید بعضی‌ها هم یه قاشق پودر غوره به سس اضافه می‌کنند.

میتونید برای سس فقط از رب استفاده کنید و گوجه رنده شده رو حذف کنید.

طرز تهیه فرنی مجلسی با آرد برنج و گندم ماه رمضون