فیلم اموزش خورش ترش کباب رشتی
گیلانی ها که مطلع اند یه نوع کباب داریم به نام کبابترش و یه نوع خورشت داریم با نام تُرش کباب!
این دو غذا هم زمین تا اسمون با هم فرق دارند پس مراقب باشید که اشتباه نکنید حالا بریم سراغ اموزش تهیه ترش کباب رشتی
طرز تهیه ترش کباب
مرغ رو به تعداد اعضای خانواده بریزید توی دیگ و روش آب بریزید.
نمک+فلفل+زردچوبه+آبغوره (حتما ترش)+رب گوجه فرنگی و یه دونه پیاز دونیم شده رو بزارید رو اجاق تا زمانی که مرغمون پخت از سس خارج کنیم و بزاریم سسش کمی دیگه بجوشه تا یکم حالت ابکی نداشته باشه،کلاً نه غلیظ باشه نه رقیق و آبکی(به اصطلاح جا بیفته)
سیبزمینی و خلال میکنیم و سرخش میکنیم.
گوجه رو بُرش میدیم و سرخش میکنیم.
مرغ رو هم سرخش میکنیم و اگه دوست داشتیم چند بُرش بادمجون هم سرخ میکنیم.
سس که اماده شد اگه دوست داشتید اون پیازه رو ازش دربیارید.
همه ی مواد سرخ شده ترش کباب رو بریزید توی سس و ١٠ دقیقه بزارید رو اجاق تا بمونه و سس به خورد اون سرخ شده های خوشمزه بره.
البته روش محلی و قدیمی این خورشت توی گیلان بدون استفاده از رب و استفاده از مرغ محلی هستش!
راستی ترش کباب رو میتونید یه جور دیگه سرو کنید؛ مرغ و سیبزمینی و… سرخ شده رو جدا توی ظرف بزارید و سس رو تو یه ظرف دیگه و خودتون موقع سرو از هر کدوم هرچقدر دلتون خواست استفاده کنید.
[evp_embed_video url=”https://kavimo.com/medias/mqez0qggvraz/download/480p”]
دانلود فیلم اموزش ترش کباب گیلانی
دیدگاه
نظر بدهید