برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

۱۴۰ عکس تزیین شله زرد با دارچین و شابلون

تزیین شله زرد ساده نیاز به یه سری ایده جذاب و متفاوت داره که میتوتید با شابلون یا بدون شابلون و با روغن و دارچین و گل محمدی و خلال بادام و پسته خوشگل کرد.

پودینگ برنج زعفرانی ایرانی یا شله زرد یک غذای بسیار محبوب دربین همه مردم ایران است.

ببینید : طرز تهیه شله زرد با روش ها و مقدار مختلف

این غذا معمولاً به عنوان دسر یا عصرانه سرو می شود اما بدلیل داشتن شیرینی یا قند نیز می توانید از آن به عنوان غذای اصلی استفاده کنید.

پودینگ برنج زعفرانی ایرانی چیست؟

شله زرد یک پودینگ ایرانی است. گفته می شود منشاء آن کرمانشاه است که در سراسر کشور راه یافته است. امروزه شله زرد در همه شهرهای ایران شناخته شده و سرو می کند.

این پودینگ ارزش غذایی بالایی دارد. به دلیل زعفران ، شله زرد می تواند روحیه و انرژی را تقویت کند. برنج همچنین منبع خوبی از ویتامین ها و فیبرها است.

شوله زرد چه زمانی سرو می شود؟

شله زرد یک انتخاب عالی برای نذری است. در بسیاری از مراسم مذهبی ، شله زرد سرو می شود. بنابراین معمولاً با الگوهای اسلامی یا نام امامان شیعه طراحی می شود.

شوله زرد در ماه رمضان به عنوان افطار بسیار محبوب است ، غذایی که مسلمانان با آن افطار می کنند.

مواد اصلی پودینگ برنج زعفران ایرانی برنج ، زعفران و گلاب است. برنج باید بتواند آنقدر آب جذب کند که به شکل خمیر درآید. اگرچه غلات کامل برنج نیز می تواند خوب باشد ، اما ایرانیان معمولاً از برنج شکسته یا نیم دانه برای تهیه شله زرد استفاده می کنند.

زعفران به شله زرد رنگ خیره کننده ای می بخشد.

بهترین روش برای تهیه زعفران ؛ اضافه کردن آب یخ زده به زعفران خرد شده و گذاشتن آن برای حدود نیم ساعت یا تا زمانی که یخ ذوب شود است.

از دارچین و آجیل برای تزیین شله زرد استفاده می شود ، این برای متعادل کردن طبع سرد برنج است.