اموزش ته انداز مرغ خوشمزه یا مرغ زیر برنجی
طرز تهیه یه غذای بی نهایت خوشمزه با مرغ و پلو در خانه به نام ته انداز مرغ با نکات و فوت و فن های مخصوص این غذا
اینم از مراحل تهیه ته انداز مرغ که جدا از اینکه خیلی خوشمزه و دلبره خیلی شیک و مجلسی هم هست و میتونید واسه مهمونیاتون تهیه اش کنید و تو فرصت مناسب درست کنید.
مواد لازم زیر رو برای ته انداز مرغ تهیه کنید؛
- ران مرغ به تعداد دلخواه
- پیاز:۲ عدد
- نمک.زردچوبه.فلفل.پودر سیر به میزان لازم
- کره: ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران: به میزان لازم
- ماست: ۱ لیوان
- روغن: ۱/۳ لیوان
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- دارچین: نوک قاشق چایخوری
- برنج: ۵ پیمانه
اول از همه برنج رو با نمک میذاریم یک تا دو ساعت خیس بخوره بعد رانهای مرغ و با نمک، فلفل، زردچوبه، پودرسیر، زعفرون و پیاز میذاریم یک ساعت بمونه تا مزه دار بشه.
بعد از یک ساعت مرغ هارو با همه موادش تو ماهیتابه میریزیم و بهش یک قاشق کره و یک استکان آب اضافه میکنیم ومیذاریم نیم ساعت بپزه تا نیم پز بشه.
تو این مرحله برنج رو آبکش میکنیم و مواد ته چینشو آماده میکنیم.
برای ته انداز مرغ، زرده تخم مرغ رو با زعفرون، ماست، روغن مایع، نمک، فلفل و یه کوچولو دارچین مخلوط میکنیم و نصف برجمونو داخلش میریزیم و میذاریم کنار.
ته قابلمه یا ماهیتابه روغن و زعفرون میریزیم اول مرغهارو میچینیم بعد مواد ته چینو میریزیم طوری که لا به لای مرغها و سطح روشون پوشیده بشه.
در آخر بقیه برنج رو که ساده هست میریزیم.
سطح برنج رو کاملا صاف میکنیم و بعد با دمکنی رو شعله پخش کن دمش میکنیم و با حرارت کم حدود یک ساعت میذاریم تا برنج کامل دم بکشه و ته دیگ بشه!
بعد داخل ظرف سرو بَرش میگردونیم با زرشک و مقداری خلال پسته و بادوم تزئینش میکنیم و از روغن محلی که داغ کردیم روش میریزیم…
دیدگاه
نظر بدهید