برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

اموزش ته انداز مرغ خوشمزه یا مرغ زیر برنجی

طرز تهیه یه غذای بی نهایت خوشمزه با مرغ و پلو در خانه به نام ته انداز مرغ با نکات و فوت و فن های مخصوص این غذا

اینم از مراحل تهیه ته انداز مرغ که جدا از اینکه خیلی خوشمزه و دلبره خیلی شیک و مجلسی هم هست و میتونید واسه مهمونیاتون تهیه اش کنید و تو فرصت مناسب درست کنید.

مواد لازم زیر رو برای ته انداز مرغ تهیه کنید؛

  • ران مرغ به تعداد دلخواه
  • پیاز:۲ عدد
  • نمک.زردچوبه.فلفل.پودر سیر به میزان لازم
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران: به میزان لازم
  • ماست: ۱ لیوان
  • روغن: ۱/۳ لیوان
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • دارچین: نوک قاشق چایخوری
  • برنج: ۵ پیمانه

اول از همه برنج رو با نمک میذاریم یک تا دو ساعت خیس بخوره بعد رانهای مرغ و با نمک، فلفل، زردچوبه، پودرسیر، زعفرون و پیاز میذاریم یک ساعت بمونه تا مزه دار بشه.

بعد از یک ساعت مرغ هارو با همه موادش تو ماهیتابه می‌ریزیم و بهش یک قاشق کره و یک استکان آب اضافه میکنیم ومیذاریم نیم ساعت بپزه تا نیم پز بشه.

تو این مرحله برنج رو آبکش میکنیم و مواد ته چینشو آماده میکنیم.

برای ته انداز مرغ، زرده تخم مرغ رو با زعفرون، ماست، روغن مایع، نمک، فلفل و یه کوچولو دارچین مخلوط میکنیم و نصف برجمونو داخلش میریزیم و میذاریم کنار.

ته قابلمه یا ماهیتابه روغن و زعفرون میریزیم اول مرغهارو میچینیم بعد مواد ته چینو میریزیم طوری که لا به لای مرغها و سطح روشون پوشیده بشه.

در آخر بقیه برنج رو که ساده هست میریزیم.

سطح برنج رو کاملا صاف میکنیم و بعد با دم‌کنی رو شعله پخش کن دمش میکنیم و با حرارت کم حدود یک ساعت میذاریم تا برنج کامل دم بکشه و ته دیگ بشه!

بعد داخل ظرف سرو بَرش میگردونیم با زرشک و مقداری خلال پسته و بادوم تزئینش میکنیم و از روغن محلی که داغ کردیم روش می‌ریزیم…

فیلم اموزش اشپزی ته انداز مرغ

دریافت ویدیو