برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه تهیه تی تاپ شکلاتی با دستور کرم داخل تیتاب

یادتونه کیک تی تاپ یکی از خوشمزه ترین و نوستالژیک ترین کیک های دوران بچگی ما بود. تیتاب محصول شرکت سالمین بود.

تاریخه شرکت تولیدکننده تی تاپ

سالمین یه شرکت ایرانیه که در سال ۱۳۵۳ ایجاد شد که در این شرکت پفت و نوشیدنی و کیک و بیسکوئیت تولید میشد.

سالمین چند سال پیش توسط شیرین عسل بطور کامل خریداری شد.

این شرکت یه محصول بشدت محبوب و معروف در ایران داشت که همپای ساقه طلایی و بیسکوئیت مادر و پفک نمکی در بین مردم محبوب بود.

ترکیب فوق العاده جذاب نوشابه زرد زمزم با کیک تیتاپ هنوزهم از نوستالژی های دوست داشتنی ما ایرانی هاست.

دوست داری این کیک خوشمزه رو خودت توی خونه برای کوچولوهات درست کنی پس بیا که باهم دیگه شروع کنیم.

چجوری در خانه تیتاب درست کنیم؟

موادی که گفته شده حدوداً ۶ تا کیک بهمون با قالب ۳۰ در ۴۰ میده.

  • تخم مرغ ۵ عدد
  • آرد ۲۵۰ گرم (۱ و ۱/۳ پیمانه)
  • پودر کاکائو ۲ ق غ
  • شکر ۱۶۷ گرم (از یک پیمانه ۲-۳ قاشق کم کنید)
  • بکینگ پودر ۲ ق چ
  • روغن مایع ۱۰۰ گرم (نصف پیمانه)
  • وانیل ۱/۲ ق چ
  • آب ولرم ۱۰۰ گرم (نصف پیمانه)
  • عسل ۱/۵ ق غ

آرد و بکینگ پودرو باهم مخلوط میکنیم و اَلَک می کنیم و یه گوشه میزاریم.

زرده و سفیده تخم مرغو جدا میکنیم.

مقدار شکری که داشتیم نصفشو به زرده ها و نصفشو به سفیده ها اضافه میکنیم ، سفیده هارو باهم هَم می زنیم که کف کنه و میزاریم در یخچال بمونه.

حالا به زرده ها وانیل اضافه میکنیم و با همزن هَم میزنیم که کِرِم رنگ بشه.

مقدار عسلیو که داشتیم با اب ولرمی که داشتیم مخلوط میکنیم و به زرده ها اضافه میکنیم و همینطور روغن رو هم می‌ریزیم و با همزن هَم میزنیم تا  مخلوط بشن.

بعد سفیده هارو از یخچال بیرون میاریم با قاشق هم‌ میزنیم که یکدست بشن.

مخلوط آردمون رو در چند مرحله اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم و اگه گلوله داشت می تونیم با همزن هَم بزنیم.

سه چهارقاشق از موادمون برمیداریم و تو یه کاسه جدا می‌ریزیم و میزاریم یه گوشه که جلوتر باهاش کار داریم.

پودر کاکائو روی موادمون الک میکنیم و هم میزنیم.

کفه سینی فِرِ مون رو کاغذ روغنی میزاریم.

مواد کاکائویی رو پخش میکنیم تا یکدست بشه همه جا ، بعد مواد وانیلی رو تو یه قیف میریزیم و بعد سرشو سوراخ میکنیم و دالبورد دالبورد روی مواد کاکائویی میریزیم.

توی فری که از قبل داغ شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میزاریم که بپزن.

بعد بیرون میاریم و دورش که خشک شدن رو می بریم و کنار میزاریم ، و شروع میکنیم به بریدن.

برای مواد کرمش که ۵۰ ، ۶۰ گرم خامه رو روی بخار کتری آب میکنیم(به این عمل میگن بن ماری) و به نصف اون خامه شکلات تخته‌ای اضافه میکنیم.

بعد که هم زدیم و یکدست شد میزاریم کنار تا یکم خنک بشه.

سپس با قیف بین تیکه های کیک میزاریم و اجازه میدیم تا خنک بشه.