برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم + اموزش جوجه ترش رشتی

جوجه کباب یقیناً جزو غذاهای محبوب ایرانی ها هستش که باید هر ماه و شاید هر هفته میل کنند.

ترکیب های مختلفی ما ایرانی ها در جای جای کشورمون برای تهیه جوجه استفاده میکنیم.

عجیب ترین مواد ترکیبی برای جوجه کباب

عجیب ترین متریال اولیه ای که برای تهیه جوجه مشاهده شده استفاده از برخی میوه ها مثل پرتغال یا سیب هستش!

توصیه میکنم که تست نکنید و این ریسک رو هیچ وقت انجام ندید.

جوجه کباب کلاسیک

ساده ترین و متداول ترین روش برای تهیه جوجه استفاده از نمک و فلفل و زعفران و پیاز هستش.

بیشتر توضیح ندم چون شما بهتر از ما وارد هستید.

مزه دار کردن جوجه کباب

اول به تکه های جوجه ی خرد شده محلول غلیظ زعفران اضافه میکنیم و اجازه میدیم تکه های جوجه همراه با محلول زعفران ۱ ساعت بمونه.

بعد بهش روغن مایع اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا تکه های جوجه کاملا با روغن مایع کاور شن.

بعد بهش آبلیمو و نمک و ادویه جات تازه آسیاب شده (نمک،فلفل سیاه،پودر سیر و آویشن) اضافه می کنیم مجددا یک ساعت استراحت میدیم و در نهایت بهش پیازی که خلالی خرد شده و در صورت دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده اضافه می کنیم حداقل برای مدت ۲ ساعت و حداکثر یک شب در یخچال بهش استراحت میدیم تا حسابی مزه بگیره.

بعدهم روی شعله ای یکنواخت و متوسط (و از اون بهتر زغال سرخ) کبابشون می کنیم و با پلوی زعفرانی و کره و گوجه ی کبابی سرو می کنیم.

نکته در مورد آبلیمو و نمک: اول اینکه آبلیو و نمک جوجه رو سفت می کنه. حذفشون هم جوجه رو بی مزه می کنه. برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه ی نیم پز شده هم به اندازه ی کافی بهش طعم و مزه نمیده و باید همراه این مواد بمونه تا طعم بگیره.

خوب پس چی کار کنیم که هم گوشت سفت نشه و هم به اندازه ی کافی طعم بگیره؟

ما باید دور تا دور جوجه ها رو باید با روغن مایع کاور کنیم تا در اثر موندن طولانی از نفود آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کنه در عین حال حسابی طعم دار بشه.

جوجه ترش گیلانی

ما تو گیلان یه روش خاص داریم به نام جوجه ترش که به مدت چند ساعت جوجه هامون رو تو ترکیبی از آب انار و گردو سابیده‌شده میخوابونیم.

البته یه سری هم سبزی های معطر گیلانی مثل خالیواش و جعفری رو بهش اضافی میکنند.

گاهاً هم از سماغ و گلپر استفاده می‌شه.

متریال اصلی جوجه ترش اب انار و گردو سابیده شده هستش. باقی موارد دیگه بستگی به ذائقه خودتون داره.

راستی اگر از رب انار یا الوچه استفاده کنید کباب تون سیاه میشه پس حواستون باشه.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3 (6 رای)