برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

غذای جدید با طرز تهیه جگر مرغ با پیاز

آموزش اشپزی طرز تهیه جگر مرغ ساده که میخوایم یه غذای خوشمزه و لذیذ با جگر مرغ و دستور رزا منتظمی تهیه کنید.

چگونه هورمون جگر مرغ را از بین ببریم؟

مرغ یا جگر مرغ را تمیز کنید و رویش آب سرد بریزید و سپس به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه روز شعله با حرارت ملایم قرار بدید.

با انجام این روش بعد از چند دقیقه مشاهده میکنید که مایعی آبی رنگ و کدر از مرغ خارج میشود و به سطح آب می آید. این همان هورمون ها و آنتی بیوتیک هایی است که به مرغ داده شده تا در مدت زمان کمتری رشد کند و اماده فروش شود!!!

سپس مرغ را از ظرف خارج کنید و دوباره با آب بشوریدش تا این مواد از نواحی سطح و اطرافش خارج شود.

حتماً قابلمه را هم دوباره خوب شستشو کنید و بعد مرغ را با چند تکه هویج خرد شده بزارید بپزه و سپس هویج ها را دور بریزید و از مرغ یا جگر استفاده کنید.

در واقع با این کار هویج سایر املاح تزریق شده به مرغ را به خود جذب میکند و سپس مرغ ما آماده استفاده است.

طرز تهیه جگر مرغ با برنج

دستور غذایی که در ادامه میخونید یه غذای بین المللی هستش که از کتاب هنر آشپزی خانم رزا منتظمی براتون قرار دادیم.

برنج را تمیز کرده و می‌شوییم. سپس با روغن در تابه کمی سرخ می‌نمائیم بعد برابر دستور کته ساده آب برنج را میزان میکنیم یک قاشق نمک در آن می‌ریزیم میگذاریم آب برنج کشیده شود.

جگر مرغ با برنج

جگر را خرد کرده و با پیاز سرخ کرده به حدی که آب جیگر کشیده شود سرخ میکنیم. بعد نصف لیوان آب و رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل و پنیر پامزان را داخل جگر میریزیم و میگذاریم آب آن کشیده شود.

بعد برنج را به روش کته ساده طبخ میکنیم و خورش حاضر شده را با کته سرو می‌نمائیم.

جگر مرغ با انار

جگر مرغ با رب انار

میدونید که گیلانی ها با رب انار معجزه میکنند که جگر مرغ با رب انار یکی از اونهاست؛ اما قبلش بزارید یه چندتا غذای دیگه هم با رب انار بهتون معرفی کنیم:

  1. اناربیج گیلانی با گوشت و مرغ
  2. طرز تهیه کباب ترش شمالی خاور خانم
  3. طرز تهیه زیتون پرورده رستورانی با سبزی معطر
  4. چگونه مرغ ترش درست کنیم؟

حالا بریم سراغ خوراک جگر مرغ با رب انار که یه پیش غذای مناسب و یه خوراکی خوب برای صبحانه لاکچری شما میتونه باشه.

در ابتدا مواد لازم زیر رو تهیه کنید؛

  • ۱ ق غ سرکه
  • ۱ ق غ رب انار
  • ۱ عدد پیاز
  • ادویه ( فلفل سیاه و نمک)
  • ۵۰۰ گرم جیگر مرغ
  • ۱ ق غ رب گوجه

در ابتدا جگر مرغ را شسته سپس آن را در سرکه و رب انار و ادویه به مدت یه ساعت بخوابانید تا مزه دار شود.

سپس یک پیاز را حلقه ای ببرید و آن را با کمی روغن تفت دهید و بعد جگر مرغ را به آن اضافه کنید و در آخر رب گوجه را اضافه میکنیم.

قبل از هم زدن با روغن تفت داده شود تا طعم رب گوجه تغییر کند، سپس با بقیه مواد هم بزنید و بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه غذا پخته شده و آماده خوردن است.

این نوع غذا برای صبحانه یا نهار مناسب است اما میتوانید در سایر وعده های غذایی هم مثل شام با نان سبک میل کنید.

حتما در کنار آن از سیب زمینی خلالی سرخ شده و کاهو و گوجه خرد شده استفاده کنید. منبع

طرز تهیه جگر مرغ با پیاز

  • پیاز ٢ عدد درشت
  • پوره سیر ١ قاشق مرباخوری
  • فلفل دلمه اى به مقدار لازم
  • کره ۵٠ گرم
  • رب گوجه ٢ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه و نمک و پاپریکا به مقدار لازم

جگر مرغ با پیاز

در ابتدا پیاز نگینى خرد شده تفت میدیم.

هر چقدر پیاز این غذا بیشتر باشه خوشمزه تر میشه فقط حواستون باشه که تبدیل به واویشگا نشه.

بعد سیر و ادویه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم تفت میدیم.

سپس جگر رو اضافه میکنیم و فلفل دلمه اى و نمک و کره هم می‌ریزیم.

در ماهیتابه رو میزاریم و بعد اجازه میدیم تا با حرارت ملایم قشنگ جا بیوفته.