برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

بهترین قسمت گوشت گوساله برای کباب و ابگوشت و خورشت

گوشت کبابی رو اگر میخواید درست کنید باید بدونید کدوم قسمت از گوشت رو بخرید. این موضوع اونقدر مهم هستش که قیمت هر قسمت از گوشت این روزها باهم فرق میکنه.

یه کباب خوشمزه علاوه بر مخلفات باحال مثل زیتون و اشبل و برنج دودی و پیاز و گوجه کبابی مشتی نیاز به یه گوشت حرفه‌ای و خفن داره. همراه ما باشید با توضیحات جامع درباره خرید گوشت گوساله:

بهترین قسمت گوشت گوساله برای کباب و ابگوشت و خورشت

گوشت سردست گوساله برای چی خوبه؟

سردست بدلیل حالت سفتی و غضروفی بودن بیشتر برای کتلت و شامی و تاس‌کباب و این دست غذاهایی که گوشت بیشتر باید پخته بشه استفاده میشه. برای کوبیده اما ران مناسب تره.

مغز ران گوساله کجاست؟

به گیلکی کاف گفته میشه که زیر ران و یا چسبیده به کمر گوساله هستش. نزدیک به فیله میشه یه جورایی!

بهترین قسمت گوشت گوساله برای کباب و ابگوشت و خورشت

بهترین قسمت گوشت گوساله برای کباب کوبیده

ترکیبی از سردست و دنبه گوساله مناسب هستش. بهتره به خود قصاب بگید که برای کوبیده میخواید.

گوشت گوساله برای خورشت

بستگی به خورشت تون داره اما متداول ترین انتخاب فیله یا مغز ران هستش.

بهترین قسمت گوشت گوساله برای کباب و ابگوشت و خورشت

کدوم قسمت گوساله برای کباب چنجه بهتره؟

قسمت راسته گوساله بدلیل نرم و خوش طعم و چرب بودنش بهترین گزینه است. اما  اگر گوشت تماماً چرب میخواید بهتره دوش(کوهان) یا راسته چرب تهیه کنید. قسمت فیله هم بدلیل صاف بودن(بدون چربی) و نرم بودن برای کسانی که چربی دوست ندارن بهترین گزینه پیشنهادیه.

دنده هم جزو ارزان‌ترین قسمت هاست که بدلیل چرب و غضروفی بودن برای کوبیده یا دنده کباب استفاده میشه.

بهترین قسمت گوشت گوساله برای کباب و ابگوشت و خورشت

برای هر ۴ نفر هم بین ۸۰۰ تا ۱کیلو گرم گوشت راسته یا فیله مناسب هستش…

فوت و فن کباب چنجه

هیچ کار خاصی نیاز نیست بکنید و بیخیال انجیر و نارگیل و پرتغال و انواع میوه ها بشید. اگر گوشتتون خوب باشه نیاز به هیچ کار اضافی نیست.

نمک و فلفل به همون مقداری که دلتون میخواد بزنید. اینم بدونید که اگر فلفل سیاه رو یه کم بیشتر به کار ببرید گوشت لذیذتری تحویلتون داده میشه.

بهترین قسمت گوشت گوساله برای کباب و ابگوشت و خورشت

پیاز هم به ازای یک کیلوگرم گوشت ، ۱۵۰ گرم پیاز کافیه. بُرش گوشت رو هم ۲سانت در ۲سانت‌ونیم باشه خوبه. مبادا گوشتتون رو زیادی درشت یا بزرگ بزنید.

بعد گوشت رو برای ۲۴ تا ۴۸ ساعت تو یه کاسه یا ظرف مناسب بریزید و بزارید تو یخچال راحت استراحت بکنه.

بهترین قسمت گوشت گوساله برای کباب و ابگوشت و خورشت

اخرسر هم از طرف پهن به سیخ بکشید و چه بهتر که روی ذغال کباب کنید.

نوش جان