بهترین قسمت گوشت گوساله برای کباب و ابگوشت و خورشت
گوشت کبابی رو اگر میخواید درست کنید باید بدونید کدوم قسمت از گوشت رو بخرید. همه فوت و فن ها و وزن سیخ و جزئیات کباب زدن رو نوشتیم.
یه کباب خوشمزه علاوه بر مخلفات باحال مثل زیتون و اشبل و برنج دودی و پیاز و گوجه کبابی مشتی نیاز به یه گوشت حرفهای و خفن داره. همراه ما باشید با توضیحات جامع درباره خرید گوشت گوساله:
گوشت سردست گوساله برای چی خوبه؟
سردست بدلیل حالت سفتی و غضروفی بودن بیشتر برای کتلت و شامی و تاسکباب و این دست غذاهایی که گوشت بیشتر باید پخته بشه استفاده میشه. برای کوبیده اما ران مناسب تره.
مغز ران گوساله کجاست؟
به گیلکی کاف گفته میشه که زیر ران و یا چسبیده به کمر گوساله هستش. نزدیک به فیله میشه یه جورایی!
بهترین قسمت گوشت گوساله برای کباب کوبیده
ترکیبی از قلوه گاه گوسفندی با گوشت کنار راسته گوساله مناسب هستش. بهتره به خود قصاب بگید که برای کوبیده میخواید.
گوشت گوساله برای خورشت
بستگی به خورشت تون داره اما متداول ترین انتخاب فیله یا مغز ران هستش.
کدوم قسمت گوساله برای کباب چنجه بهتره؟
قسمت راسته گوساله بدلیل نرم و خوش طعم و چرب بودنش بهترین گزینه است. اما اگر گوشت تماماً چرب میخواید بهتره دوش(کوهان) یا راسته چرب تهیه کنید. قسمت فیله هم بدلیل صاف بودن(بدون چربی) و نرم بودن برای کسانی که چربی دوست ندارن بهترین گزینه پیشنهادیه.
دنده هم جزو ارزانترین قسمت هاست که بدلیل چرب و غضروفی بودن برای کوبیده یا دنده کباب استفاده میشه.
برای هر ۴ نفر هم بین ۸۰۰ تا ۱کیلو گرم گوشت راسته یا فیله مناسب هستش…
فوت و فن کباب چنجه
هیچ کار خاصی نیاز نیست بکنید و بیخیال انجیر و نارگیل و پرتغال و انواع میوه ها بشید. اگر گوشتتون خوب باشه نیاز به هیچ کار اضافی نیست.
نمک و فلفل به همون مقداری که دلتون میخواد بزنید. اینم بدونید که اگر فلفل سیاه رو یه کم بیشتر به کار ببرید گوشت لذیذتری تحویلتون داده میشه.
پیاز هم به ازای یک کیلوگرم گوشت ، ۱۵۰ گرم پیاز کافیه. بُرش گوشت رو هم ۲سانت در ۲سانتونیم باشه خوبه. مبادا گوشتتون رو زیادی درشت یا بزرگ بزنید.
بعد گوشت رو برای ۲۴ تا ۴۸ ساعت تو یه کاسه یا ظرف مناسب بریزید و بزارید تو یخچال راحت استراحت بکنه.
اخرسر هم از طرف پهن به سیخ بکشید و چه بهتر که روی ذغال کباب کنید.
نوش جان
دیدگاه
9 دیدگاه
مرسی از مطالبتون عالین
گوشت گوساله فقط ارغنش بسیار خوشمزه است
ممنون واقعا عجب غذایی شد
خیلی ترکیب خوبی بود
خوراک غذا باز های هستش
سلام، چهارمین عکس که گوشت روی سیخ آیا راسته همراه با چربی یا دنبه بین گوشت گذاشتید؟
توو متن خودتون یه جا میگین گوشت ران بهتره واسه کوبیده بعدش میگین بهترین جاش واسه کوبیده سر دسته. بالاخره کدومش؟
درست می فرمائید.
متن اصلاح شد
متن عالی و مفیدی بود
طبق این اصول گفته شده درست کردم، عالی شد. ممنون
زنده باشید. خوشحالیم که بدردتون خورد
نظر بدهید