برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

غذا با باقالا درست کنید + طرز تهیه خشکاویج گیلانی

خشکابیج یا خشکاویج یه غذای کم خرج و خوشمزه گیلانی هستش که برای تهیه اش باید شبیه به به باقلاقاتق عمل بکنیم.

مواد لازم برای خشکاویج

باقالی مازندرانی نیم کیلو

تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد

شوید خشک ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری(در صورت استفاده از شوید تازه ۳ قاشق غذاخوری)

روغن ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری(ترجیحا کره)

سیر ۳ حبه

نمک و زردچوبه

طرز تهیه خشکابیج

باقالی ها رو با کمی آب بپزید یا میتونید بخارپز کنید یا به شیوه کدباتوهای گیلانی، برنج رو که دم میکنید باقالی ها رو روی برنج بریزید تا بخار پز بشه.

بعد تو ماهیتابه با روغن تفتش بدید.

سیر و زردچوبه رو اضافه کنید تا خوب با هم تفت بخورند و سرخ بشن البته نه در حدی که سفت بشه.

خشکاویج به خاطر حالت نشاسته ای روغن بیشتری میبره

سپس شوید رو اضافه کنید تا تفت بخوره اگر خشک باشه سریع آماده میشه ولی اگر تازه بود زمان بیشتری لازم داره.

در آخر تخم مرغ و نمک رو اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ ها بپزه.

خشکاویج آماده است تا با کته و مخلفات سفره های گیلانی سرو کنید.

این مطلب رو ببین:
مواد ترشی مخلوط چیست؟ همراه با طرز تهیه ترشی مخلوط زرد