برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

روش خشک کردن خلال پسته تازه در خانه + آسیاب پسته بدون روغن انداختن

خیلی سریع و فوری یاد بگیرید که چطوری در خونه خلال پسته و بادام تهیه کنید تا روش آسیاب کردن پسته بدون روغن انداختن رو یاد بگیرید.

روش تهیه خلال بادام

روش کار خیلی آسونه!

یه قابلمه بردارید و توش آب رو جوش بیارید.

بادام رو بریزید توش و بزارید یکی دو دقیقه جوش بخوره.

بعد به طور مرتب میتونید با یه ملاقه بیارید بیرون و با دستتون روشو بکشید تا پوستش کنده بشه!

اگر تعداد نفرات بیشتری همراه تون هستند برای کمک میتونید بعد از یه کم جوش خوردن تو یه ظرف خالی کنید.

بعد روشو پارچه بندازید و با کمک بقیه روی بادام هارو بکشید تا پوست سفیدشو ببینید.

بعد باید فورا بندازید تو یه ظرف آب سرد (به مدت نیم ساعت) تا لَپه بشه و رنگ خودشو حفظ بکنه تا بتونید با چاقو خلال کنید.

اگر میخواید خشکش کنید؛ روی یه پارچه تمیز بزارید کنار شوفاژ یا بخاری تا هوا بخوره. جای مرطوب نزارید که باعث زردی خلال ها میشه.

اگر دوباره جوش بدید باعث قرمز تر شدن بادوم تون میشه پس سعی کنید تو همون مرتبه اول انجام بدید.

اگر متوجه نشدید دقیقاً چی باید بکنید میتونید ویدیو پایین همین پست رو ببینید.

روش تهیه خلال پسته در خونه

بازهم یه ظرف آب جوش تهیه میکنید.

مغز پسته رو از داخلش بیرون میاریم.

میزاریم تو آب داغ جوش بخوره.

منتهی این بار تو آب سرد نمیندازیم.

میزاریم روی یه پارچه تروتمیز تا کنار بخاری یا شوفاژ هوا بهش بخوره تا خشک بشه.

جای مرطوب همونطور که گفتیم باعث تغییر رنگ میشه.

خشک که شد میتونید خلال کنید.

برای نگهداری هم از یه ظرف غیرشفاف استفاده کنید و حتما در فریزر نگهدارید.

تا مدت های زیادی براتون باقی میمونه.

قیمت پودر پسته در زمستان ۱۳۹۹ هر کیلو بین ۴۰۰ تا پونصد هزار تومان است!

چگونه پسته را اسیاب کنیم

پسته ها رو بعد از انجام روشی که بالاتر گفتیم میتونید در یک آسیاب ازش پودر پسته تهیه کنید.

اگر میخواید روغن نندازه موقع آسیاب کردن میتونید بهش کمی قند اضافه کنید.

اما روش حرفه ای تر اینه که در هر مرحله کمی آسیاب کنید و اَلَک بندازید تا مرحله آخر که پودر پسته  یکدست تحویل بگیرید.

ویدئو توضیحات کامل خانم گلاور درباره تهیه خلال پسته و بادام

دانلود ویدیو