برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

آموزش خمیر فونسه رزا منتظمی برای تهیه پای و تارت

طرز تهیه خمیر فونسه یا خمیر بریزه Pate a Foncer, Pate Brist برای تهیه انواع پای با دستور رزا منتطمی و فوت فن های شیرینی پزی.

این خمیر برای تارت و نانهای شیرین کوچک مصرف میشود. برای تارت بزرگ یا تقریبا سی عدد از نانهای کوچک.

خمیر فونسه

  • آرد ۵۰۰ گرم
  • کره ۲۵۰ گرم
  • پودرقند یک قاشق سوپخوری
  • آب یا شیر حدوداً نصف پیمانه
  • نمک به مقدار کم

با این مقدار مواد یک خمیر تقریبا یک کیلویی بدست می آید.

طرز تهیه: آرد را در ظرف گودی می ریزیم نمک و خاکه قند و آب با شیر را وسط آرد میریزیم و بهم می زنیم.

بعد کره را قطعه قطعه و کوچک خرد میکنیم و وسط خمیر می‌ریزیم و با نوک انگشت خمیر را با کره مخلوط میکنیم بطوریکه مرطوب شود و چسبندگی پیدا کند ولی کش نیاید.

نکته حساس در این خمیر آن است که نباید این خمیر زیاد ورز داده شود و کافی است که خمیر چسبندگی پیدا کند و قابل باز کردن شود.

بعد خمیر را در کیسه نایلون می گذاریم و تا دو سه ساعت بماند و به طریق که بخواهیم از آن استفاده کنیم.

خمیر فونسه

می‌توانیم این خمیر را با انواع روغن نباتی جامد تهیه کنیم در اینصورت از ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم کافی است هر قدر روغن این خمیر بیشتر شود تردتر میشود البته حداکثر آن ۲۵۰ گرم است.

می‌توانیم دو عدد زرده تخم مرغ با خمیر مخلوط کنیم در اینصورت خمیر کمی سفتر میشود.

در صورت مصرف زرده تخم مرغ زرده ها را با شیر و خاکه قند و نمک وسط آرد میریزیم و مخلوط میکنیم بعد کره را اضافه می نمائیم.

طرز تهیه خمیر فونسه با وانیل

خمیر فونسه بطور معمول خمیری است که جهت پختن در قالب و ساخت تارت یا برای دسر بکار می رود.

معمولا پای و تارت با نام مواد میانی آن خوانده می شود. خمیر باید ترد و ورقه‌ای باشد و اندازه کافی پخته شده باشد.

خمیر فونسه

  • آرد ۲۵۰گرم
  • کره سرد ۱۱۵گرم
  • پودر قند ۳۰گرم
  • زرده یک عدد
  • وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
  • نمک یک پنسه
  • شیر سرد یک سوم پیمانه

آرد و نمک را با هم مخلوط کنید،بعد کره رو اضافه کنید.با نوک چاقو کره را به خورد آرد بدهید تا وقتی که کره و آرد مخلوط شوند.مخلوط باید به شکل خرده نان دربیاید.

پودر قند ، زرده و وانیل را به مواد اضافه کنید ، دوباره با چنگال مخلوط کنید ، شیر سرد را به تدریج اضافه کنید و مواد را با نوک انگشتان جمع کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود،خمیر را زیاد ورز ندهید.

خمیر را به صورت یکپارچه در آورده و روی خمیر را با نایلون پوشانده و آن را به مدت یک ساعت تو یخچال بذارید.

بعد از اضافه کردن شیر سرد ،خمیر را ورز ندید،چون باعث می شود خمیر به روغن بیفتد و بعد از پخته شدن سفت و خشک شود.

این خمیر را داخل دستگاه غذاساز هم میتونید تهیه کنید. منبع

فیلم اموزش خمیر فونسه

در این ویدیو بطور مشخص میتونید ببینید که میزان وَرز دادن خمیر فونسه و بافت این خمیر فرانسوی چقدر باید باشه تا بتونید برای تارت یا پای ازش استفاده کنید.

دریافت ویدئو

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3.33 (6 رای)