خمیر پیتزا ایتالیایی برای ۴ نفر
برای اینکه طرز تهیه خمیر نازک پیتزا ایتالیایی رو به صورت ویژه و اصیل شهر ناپل ایتالیا یاد بگیرید، همراه ما باشید که فیلم طرز تهیه خمیر پیتزا حرفه ای براتون قرار دادیم.
قبل از اینکه آموزش رو بخونید بهتون یه کم اطلاعات جالب و اختصاصی درباره پیتزا در شهر ناپل ایتالیا بدم.
شهر ناپل در جنوب این کشور هستش و معروفه به پایتخت جنوب ایتالیا.
پیتزا هم از همینجا اومده. هر سال هم یه جشنواره تو این منطقه برگزار میشه با نام Napoli Pizza Village festival که در اون همه پیتزا فروشی های مطرح این منطقه شرکت میکنند.
در آخرین دوره برگزاری این جشنواره از ۸۰۰ شرکت کننده حاضر ، فقط ۱۰۰ نفر تونستند گواهی تایید رو از Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) که وظیفه پاسداری از هنر تهیه پیتزا رو بر عهده داره دریافت کنند.
حالا اونهایی که بتونند برن به این شهر و پیتزای اصیل رو میل کنند، دنبال رستوران هایی هستند که نشان تایید از این کنگره یا جشنواره رو داشته باشند. منبع
( فکر کنید هر سال در گیلان یه جشنواره غذا بزاریم و در اون به بهترین رستوران هایی که غذای اصیل گیلانی تهیه میکنند نشان سلامت و تاییدیه بدیم )
اینم ببینید : طرز تهیه خمیر پیتزا ترد و پفکی
طرز تهیه خمیر پیتزا نازک ایتالیایی
این اموزش با تست چندباره و روش های مختلفی که گفتند تکرار شده و میتونیم بگیم که بهترین روش برای تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی در خونه هست.
خمیر پیتزا ناپلی خیلی اقتصادی و سالم و البته مناسب برای خانواده های پر جمعیت هست که میخوان با کمترین مواد شکم شون رو سیر کنند.
مواد اولیه بسیار ساده ای داره که شامل ۴ مورد زیر هست:
- آرد ۳۰۰ گرم
- مخمر (خمیرمایه) ۱ گرم
- نمک معمولی ۱۸ گرم
- آب ۳۸۰ میلی لیتر
مقدار هر کدام از مواد رو لطفا دقیق رعایت کنید و تحت هیچ عنوان ابتکار به خرج ندید.
این مقادیر برای ۴ تا چونه خمیر پیتزا ایتالیایی مناسب هست.
در انتخاب باید دقت کنید چون نیاز به آرد با پروتئین بالا داریم که در ایران باید آرد دو صفر بخرید!(تو بازار اکثراٌ سه سفر هستش)
برای شروع آب (با دمای محیط یکی باشه) رو در ظرف بطور کامل خالی کنید.
بعد نمک رو بطور کامل در آب خالی میکنیم و با دست هَم میزنیم تا نمک در آب حل بشه.
مقدار کمی آرد رو (در حد ۱۰درصد) تو آب میریزیم و با نمک هَم میزنیم تا کمی از نمکِ موادمون گرفته بشه.
این کار رو میکنیم چون اگر مخمر رو فورا به نمک بزنید خاصیتش از بین میره!
پس مخمر رو بدون هیچ کار خاصی میریزیم داخل همین مواد و هَم میزنیم.
حالا آرد رو لایه به لایه و کم کم اضافه میکنیم. آرد رو یکجا نریزید.
آرد رو با دستاتون وَرز بدید و هی بچرخونید به سمت داخل خودش تا به فُرم بیاد.
حدود ده دقیقه به همین صورت وَرز بدید. باید برای تهیه این خمیر پیتزا حوصله داشته باشید.
اگر دستگاه خمیر زن دارید استفاده میکنید روی درجه پایین بزارید این کار رو بکنه.
روی میز کار اگر خواستید بیارید و مرطوب بود ، میتونید روش یا کَف مقداری آرد بپاشید.
خب حالا بعد از گذشت ده دقیقه که خوب وَرز دادید اگر میخواید بدونید که آماده است، نشونه اش اینه که روی سطحش رو انگشت بزنید و ببینید که دوباره به حالت اولش برمیگرده یا نه.
مقدار بسیار کمی روغن زیتون(خیلی کم) به دستتون بمالید و روی سطح خمیرتون رو باهاش بپوشونید.
بعد اونو تو یه ظرف در بسته بزارید و در یخچال به مدت حداقل ۲ تا ۳ روز قرار بدید تا استراحت بکنه.
حداقل زمان ممکن دو روز هستش و تا یک هفته هم میتونید در دمای ۵ تا ۷ درجه یخچال قرار بدید.
بعد گذشت این دو سه روز اگر خواستید ازش استفاده کنید باید به مدت حداقل ۴ ساعت قبل از پخت پیتزا بیرونش بیارید!
حجم خمیر بعد از چند روز در یخچال بیشتر میشه و میتونید براحتی چونه بگیرید و استفاده کنید. منبع
برای چونه گرفتن حرفه ای خمیر پیتزا سنتی ایتالیایی ویدئو پایین رو پخش کنید تا با تصاویر بتونید یاد بگیرید:
[evp_embed_video url=”https://www.gilan-food.ir/wp-content/uploads/2021/05/InShot_20210509_034138133.mp4″]
طرز تهیه سس پیتزا ایتالیایی
این سس ساده که در ادامه میگیم یه سس پیتزا ایتالیایی سنتی و بسیار ساده است.
گوجه پخته شده رو پوست بگیرید یا از کنسرو گوجه استفاده کنید.
گوجه رو با دستاتون لِه کنید.
به ازای هر ۱۰۰گرم گوجه ، یک گرم نمک میتونید اضافه کنید.
نیازی نیست زیاد آبکی باشه پس سعی کنید گوجه تون آب نندازه چون ما میخوایم در فر خونگی بپزیم و تنور نونوایی که نداریم!(اگر دارید خوش به حالتون)
حالا یه کم ریحون تازه و شسته شده رو با دستتون کمی خُورد کنید و بریزید تو سس تون و هم بزنید تا قَوام بیاد.
همین!! حالا میتونید از این سس برای پیتزا استفاده کنید.
دیدگاه
3 دیدگاه
سلام
مقدار آرد رو اشتباه نوشتید
۳۰۰ گرم برای ۴ تا چونه کمه
در ضمن درصد آب و آرد اصلا جور در نمیاد.
برای ۳۸۰گرم آب نیاز به ۵۸۰ گرم آرد هستش.
این خمیر کلا کمی شل هستش برای همین آبش بیشتر از اآردش هستش.
سلام قصد دارم تلفنی مزاحمتون بشم لطفا یه شماره تماس برام ارسال کنید
نظر بدهید