برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه خوراک زبان رستورانی[فیلم اموزش ساندویچ زبان گوساله]

خوراک زبان از لذیذترین غذاهای موجود در ایران هستش که ساندویچ های دهه شصتی همیشه این غذا رو در منوشون داشتند. دستور خوراک زبان از کتاب رزا منتظمی در ادامه این مطلب

خوراک زبان رزا منتظمی

این دستور تهیه که در تصویر پایین می‌بینید مستقیما از کتاب هنر آشپزی خانم رزا منتظمی تهیه شده است.

ساندویچ زبان بلدی؟

خب برای شروع اول زبان رو کامل بشویید و با چاقو روی زبان بکشید تا کاملا تمیز شود.

در زودپز یا یک قابلمه گذاشته و تا روی زبان کاملا آب بریزید تا کاملا غرق در اب شود.

چند بار کف روی قابلمه را بگیرید.

سپس ۱ عدد پیاز و دو حبه سیر و کمی جعفری و فلفل سیاه اضافه کنید و درب را ببندید.

به مدت دو ساعت زبان کاملا بپزد ‌‌که البته این مدت در قابلمه و شعله گاز معمولی به بالای ۶ ساعت نیاز دارد.

در اواخر پخت نمک اضافه کرده و اجازه دهید زبان چند قُل بزند.

بعد از پخت پوست زبان را بکنید و در کره کمی تفت دهید. میتونید زبان رو تو آب یخ یا سرد بندازید تا بهش شوک وارد بشه و پوستش راحت کنده بشه.

سس گوجه (شامل کره کمی روغن رب گوجه پیاز داغ و زعفران فراوان)حاضر کنید و زبانها را در آن بغلطانید و اجازه دهید که طعم سس و زعفران به خورد زبان برود.

می توان این خوراک را با پوره ی سیب زمینی و سس قارچ سرو کرد!

منبع تصاویر:https://prepareandnourish.com/how-to-cook-beef-tongue-simple-tongue-appetizer-recipe/

اموزش تصویری تهیه خوراک زبان ساندویچی 👩‍🍳

پروانه جوادی از یوتیوبرهای اهل اشپزی ایرانی که مدت هاست با انتشار ویدئو در حال فعالیت است در فیلم زیر به شما مراحل ابتدایی و انتهایی یک خوراک زبان خوشمزه را اموزش میدهد.

دانلود ویدیو