برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه خوراک لوبیا مثل کنسرو

آموزش درست کردن یه خوراک لوبیا Baked beans خوشمزه و مجلسی در خانه شبیه کافه های سنتی هم با قارچ و هم با سیب زمینی وعلت تلخ شدن خوراک لوبیا چیتی.

طرز تهیه خوراک لوبیا با قارچ

مواد لازم زیر رو تهیه کنید؛

  • لوبیا چیتی۱۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد متوسط
  • گوجه ریز چند عدد
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • جوپرک ۲ق غ
  • روغن به مقدارلازم
  • رب نصف ق غ
  • نمک،فلفل،سیاه،زردچوبه،پاپریکا
  • آب لیموی تازه به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم

لوبیا رو از ۱۲ ساعت قبل میزاریم خیس بخوره و چند بار آبش رو عوض میکنیم تا نفخش کمتر بشه.

پیاز رو خورد میکنیم و کمی سرخ میکنیم و بعد قارچ خورد شده و کمی آب لیمو و فلفل رو اضافه میکنیم میزاریم رو حرارت ملایم که آب قارچ کشیده بشه.

بعد گوجه ها رو یه تف کوچولو میدیم و بعد هم ادویه جوپرک و لوبیا و اب رو اضافه میکنیم میزاریم بپزه

زمان پخش بستگی به لوبیا تون داره که باید چک کنید.

در نیم ساعت آخر پخت آب لیموی تازه ، نمک و رب سرخ شده اضافه میکنیم.

طرز تهیه خوراک لوبیا با سیب زمینی

  • لوبیا چیتی ۴۵۰ گرم
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

لوبیا رو پاک کنید و بشویید و از شب قبل خیس کنید.

پیاز رو خرد کنید در روغن تفت بدید و وقتی سرخ شدند، رب گوجه رو اضافه کنید.(بهتره رب گوجه رو تفت بدید و بعد بهش اضافه کنید تا رنگ و مزه اش چند برابر بشه)

وقتی رب تفت خورد ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و بعد لوبیا را ریخته و بزارید بپزه و وقتی پخت سیب زمینی نگینی را اضافه کنید و اجازه بدید تا با هم جا بیفتند.

اواخر پخت هم کمی آبلیمو در صورت تمایل به خوراک اضافه کنید.

آموزش تصویری خوراک لوبیا

دریافت ویدیو

نکات تهیه خوراک لوبیا

استفاده از جو پرک باعث میشه تا خوراک لوبیا لعاب دار بشه.

میتونید سیب زمینی هارو به لوبیا ها اضافه کنید که لعاب بیشتری هم به غذا میده

برای طعم بهتر فلفل زیاد بریزید و اگه میخواید رنگش بازاری باشه رب زیاد بریزید.

چرا خوراک لوبیا تلخ میشود

تلخ شدن خوراک لوبیا شامل عوامل متفاوتی میتونه باشه اما خیس نخوردن لوبیا میتونه یکی از عوامل باشه.

همچنین باید چندبار آبکش کنید و آبشو عوض کنید.

نکته دیگه اینکه از آرد برای لعاب دار شدن خوراک لوبیا استفاده نکنید چون باعث تلخ شدن خوراک میشه.

اگر چنین مشکلی براتون پیش اومد ابشو عوض کنید و اب جوش بریزید و توش نمک و ادویه و کمی رب و فلفل بزنید و بزارید دوباره جا بی افته.

برای زودتر پختن حبوبات چه باید کرد

جوشاندن حبوبات

روش اول برای پخت سریع حبوبات نخود و لوبیا جوشاندن آن‌ها به مدت ۱۰ دقیقه و خیساندن در همان آب به میزان یک ساعت است به این شکل که ۵ دقیقه اول با حرارت بالا و ۵ دقیقه دوم با حرارت متوسط جوشانده شود و سپس به مدت یک ساعت در همان آب آن‌ها را بگذارید.

نمک زدن ممنوع

به هیچ عنوان در زمان پخت حبوبات به آن نمک اضافه نکنید، زیرا نمک باعث سفت شدن بافت حبوبات و دیر پخته شدن آن‌ها می‌شود.

استفاده از فلاسک

یکی از ترفندهای کاربردی برای پخت سریع استفاده از فلاسک است. برای سهولت در کار می‌توانید حبوبات را شب با مقداری آب جوش در فلاسک بریزید و در آن را ببندید. صبح خواهید دید که تقریبا پخته شده است.