طرز تهیه خورش به رزا منتظمی
اموزش تهیه خورشت به رزا منتظمی که بسیار خوشمزه است و مخصوص فصل پاییزه و میتونید به صورت مجلسی این خورشت جدید رو تهیه کنید.
قبل از شروع اموزش اگر دنبال یه سری غذا جدید و خوشمزه هستید یه نگاه به دوتا لینک زیر بندازید؛
ببینید : لیست انواع خورشت جدید
ببینید : لیست پلو مخلوط خوشمزه و جدید
طرز تهیه خورش به رزا منتظمی
- گوشت ماهیچه یا مغز ران(بدون استخوان) نیم کیلو
- به یک کیلو
- پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ قاشق
- روغن ۱۰۰ گرم
- آبلیمو نصف استکان
- شکر یک تا دو قاشق سوپخوری
- زعفران مقدار کم(یا نصف قاشق رب گوجه)
- نمک و فلفل یه مقدار کافی
گوشت را تکه تکه میکنیم و میشوییم و با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم و ۲ تا ۳ لیوان آب داخل آن میریزیم و میگذاریم گوشت با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد.
پوست به را میکنیم و چهار قاچ مینمائیم و تخم آنرا میگیریم و پره پره یا خرد مینماییم و با روغن کمی سرخ میکنیم و داخل گوشت میریزیم.
سپس شکر و ابلیمو و نمک و زعفران را اضافه میکنیم و میگذاریم خورش اهسته بجوشد و گوشت و به کاملا بپزد ولی نباید زیاد له شود.
خورش به را با قیمه بدون سیب زمینی نیز ممکن است اماده کنیم. و ممکن است ۱۰۰ گرم لپه را با پیاز سرخ کرده کمی سرخ کنیم و داخل گوشت و پیاز بریزیم و بعد از پختن گوشت و لپه به و سایر مواد بریزیم.
خورشت به و زرشک
یدونه پیاز بزرگ و نگینی میکنیم و داخل روغن تفت میدیم و بهش فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم تا عطرش ازاد بشه.
بعد ک پیاز طلایی شد بهش گوشت اضافه میکنیم و بعد یک ق غ رب گوجه اضافه میکنیم و تفت میدیم.
بعد یک تکه چوب دارچین و مقداری زعفران غلیظ و اب به میزان حدود چهار لیوان اضافه میکنیم و با شعله ملایم برای حدود سه ساعت میذاریم بپزه.
بعد از سه ساعت چوب دارچینو خارج میکنیم و نمک اضافه میکنیم و بعد سه تا بِه متوسط یا دوتا به بزرگ رو به هرشکلی ک دوس دارید خرد میکنیم و داخل کره تفت میدیم.
بهش کمی ابلیمو و زعفرون اضافه میکنیم، خوب که سرخ شد به خورش اضافه میکنیم و شعله روکم میکنیم.
حدود چهل دقیقه اجازه میدیم بپزه و جا بیوفته و در اخر مقداری زرشک تازه (تازه یا خشکش فرقی نداره) اضافه میکنیم و بعد از ده دقیقه خورشمون دیگ حاضره،به همین دلبری منبع
دیدگاه
نظر بدهید