برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

خورشت قارچ با فوت و فن های رزا منتظمی

اونهایی که به قارچ علاقه دارند باید حتما یک بار خورشت قارچ رو که یه خورش رژیمی و سالم هست مزه کنند.

این دستور خورشت قارچ برای ۶ تا ۸نفر هست که در کتاب هنر آشپزی خانم رزا منتظمی نوشته شده:

مواد لازم:

  • ۱ تا یک و نیم کیلو مرغ
  • یک کیلو قارچ
  • ۴ قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
  • ۴ عدد زرده تخم مرغ
  • یک قاشق سوپخوری آرد
  • نصف استکان آبلیمو
  • یک قاشق مرباخوری زعفران سابیده
  • ۴ قاشق روغن مایع
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه

خورشت قارچ با فوت و فن های رزا منتظمی

خورشت قارچ و مرغ

در ابتدا مرغ رو تمیز و پاک کرده و در دولیوان آب میزاریم تا با پیاز سرخ شده و نمک و فلفل بپزه.

بعد قارچ را با دقت میشوئیم و اگر قارچ ها درشت بودند به اندازه دلخواه قاچ میکنیم.

سپس قارچ هارو در یک ماهیتابه کمی تفت میدهیم تا آب ان گرفته شود.

بعد به قارچ های سرخ آرد میزنیم و یک تفت میدهیم درون مرغ ها میریزیم.

بعد آبلیمو و زعفران سابیده شده رو به خورشت اضافه میکنیم و میزاریم تا آرام بجوشد و کمی غلیظ شود.

در آخر کار، زرده های تخم مرغ رو به خورشت میزنیم و بطور دائم و مرتباً هَم میزنیم تا در یکجا بسته نشود و شکل بد پیدا نکند.

اونوقت خورشت یکی دو جوش که زد از روی گاز برمیداریم.

خورشت قارچ با فوت و فن های رزا منتظمی

همچنین به جای قارچ تازه میتونید یک تا دو کنسرو قارچ متوسط تهیه کنید و در اینصورت آب کنسرو قارچ رو هم توی خورشت میریزیم و دیگه نیاز به سرخ کردن نداره.

خورش قارچ با گوشت

  • پیاز ۱ عدد
  • گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
  • قارچ ۸ الی ۹ عدد متوسط
  • زرشک ۲ قاشق
  • نصف فلفل دلمه
  • آب بک لیوان
  • پوره گوجه فرنگی یک لیوان
  • رب گوجه ۱ قاشق
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
این مطلب رو ببین:
چطوری کلم شور درست کنم؟ + فیلم گل کلم شور فوری

دستور تهیه

ابتدا پیاز و فلفل دلمه را خرد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم.

پس از آن که کمی تفت خورد گوشت چرخ شده را اضافه و تفت داده و ادویه و نمک را اضافه می کنیم.

خورشت قارچ با فوت و فن های رزا منتظمی

در مرحله بعد رب گوجه را با مواد مخلوط می کنیم و تفت میدیم تا رنگ باز کند.

پس از آن پوره گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و کمی با مواد تفت میدیم.

سپس قارچ های خرد شده را جداگانه و در تابه ای مخصوص با کمی روغن یا کره تفت میدیم و به همراه زرشک به خورشت اضافه می کنیم.

در آخر یک لیوان آب را اضافه کرده و می گذاریم با شعله ملایم بپزد و خورشت جا بی افتد. منبع:ashpazbashi_2020

یادتون باشه که این غذا سلیقه ای هستش؛

پس ‌میتونید بدون رب یا با گوشت تکه و قلقلی(کوفته) هم درست کنید.