برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

فوت و فن لعابدار شدن خورشت کرفس مجلسی

خورش کرفس از اون خورشت هاست که مامانا باید بپزن. تو این پست روش گرفتن تلخی این خورشت و لعاب دار کردن و نکات ترفندهای خورشت کرفس رو میگیم.

نکات و فوت فن های مهم این خورشت رو در آخر مطلب می‌بینید. شوخی تصویر پایین رو هم با طرفدارای خورش کرفس ببینید:

فوت و فن لعابدار شدن خورشت کرفس مجلسی

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ساقه کرفس خرد شده : ۲۵۰ گرم
  • سبزی خورشتی: ۱۵۰ گرم
  • برگ کرفس خرد شده با کمی جعفری و نعنا: ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
  • مرغ یا گوشت قرمزگوسفندی: به میزان لازم
  • ادویه: نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه
  • آبلیمو به عنوان چاشنی
  • پیاز: ۱ عدد درشت
  • رب گوجه: ۱ قاشق غ

فوت و فن لعابدار شدن خورشت کرفس مجلسی

دستور تهیه خورشت کرفس

خب اول مرغ هارو توی روغن با کمی زرد چوبه تفت بدید و بعد خارجشون کنید.

ساقه های کرفس رو یکم که تفت خورد بهش سبزی هارو اضافه کنید.

پیاز رو هم رنده ریز کنید و بزارید با سبزی ها سرخ بشه.

کامل که سرخ شد و تفت خورد نمک و فلفل بریزید و یک قاشق رب گوجه اضافه کنید و اونم تفت بدید.

بعد آب بریزید حدود دو لیوان و نصف و بزارید قشنگ بپزه و جا بیوفته آخرای پخت بهش ابلیمو اضافه کنید.

ببینید خورشت کرفس با روش های مختلفی پخته میشه ولی به نظر من این خوشمزه ترین روش هست.

فوت و فن لعابدار شدن خورشت کرفس مجلسی

راز خوشمزگی خورشت کرفس

مقدار نعنارو زیاد نریزید که طعمش به عطر و طعم کرفس غالب بشه!

از هر گوشتی میتونید استفاده کنید ولی با گوشت گوساله چندان خوشمزه نمیشه!!

رب رو میتونید حذف کنید ولی چون کرفس خورشتی هست که لعاب نمیده رب به لعاب دار شدنش کمک میکنه.

این مطلب رو ببین:
طرز تهیه گمج کباب رشت به روش رستوران های گیلان

بهتره از گوشت گوسفند با چربی و استخوان استفاده کنید استخوان خودش طعم و لعاب عالی به خورش میده.

فوت و فن لعابدار شدن خورشت کرفس مجلسی

گوشت را جداگانه بپزید کمی از پخت که باقی مانده بود سبزی را اضافه کنید.

در دستور اصلی خورش کرفس لوبیا نداره و این سلیقه ای هست و اکثرا بخاطر لعاب دار شدن اضافه میکنند.

بهتره از پیاز داغ ریز خرد شده و سرخ شده استفاده کنید.

کرفس را ریز خرد نکنید حتما تازه تهیه کنید تا کیفیت خورش عالی بشه.

نعنا و جعفری به همراه کمی برگ‌های کرفس را خرد کنید و با کرفس کمی تفت بدید بعد به خورش توت اضافه کنید.

فوت و فن لعابدار شدن خورشت کرفس مجلسی

پخت کرفس باید خیلی کامل باشه تا کاملا نرم بشه.

برای لعاب خورش میتونید از رب آلو یا لواشک و یا رب انار استفاده کنید که میتونه خورش رو لعاب دار کنه.

برای پخت خورشت، اجازه بدید کامل به روغن بیافته و نیم ساعت آخر درب ظرف رو باز کنید.

برای ادویه از پودر دارچین ، زردچوبه و فلفل استفاده کنید.