طرز تهیه خیارشور فوری بازاری + ترفند ترد شدن
خیارشور های بازاری که خیلی ترد و خوش طعم هستش و اکثرا به صورت دبه ای از همدان به کشور پخش میشند روش خاص و فوری دارند.
مواد لازم خیارشور دبه ای
خیار >> ٢ کیلو
سبزی ( نعنا ،ترخون، مرزه ) کلا ٢٠٠ گرم
سیر>> ٨ حبه
نخود خام >> یک چهارم پیمانه
نمک >> ١ پیمانه
آب>> ١۴ پیمانه
سرکه سفید>> ١ پیمانه
فلفل تند >> ۶ عدد
طرز تهیه خیارشور فوری
خیار و فلفل رو بشورید و کاملا خشک کنید.
حالا مواد رو داخل ظرف پر کنید،روی فلفل ها چنگال بزنید،آب و نمک رو کامل بجوشونید.
ولرم که شد سرکه رو اضافه کنید
مایع رو داخل ظرف بریزید(سر پر) درش رو محکم ببندید و در جای سایه و خنک نگهداری کنید،بین ٧ تا ١٠ روز آمادست!
تو فیلم پایین میتونید آموزش تصویری درست کردن خیارشور رو ببینید:
[evp_embed_video url=”https://www.gilan-food.ir/wp-content/uploads/2019/07/1564326716_67814665_683469158842766_8365330269832033532_n.mp4″]
راستی برای ترد شدن خیارشور از نخود استفاده کردیم. هم رنگشو زیباتر میکنه و هم باعث لذیدتر شدنش میشه
دیدگاه
نظر بدهید