برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

طرز تهیه خیارشور ساندویچی به روش حرفه‌ای + فیلم

از مهم ترین چاشنی های ما ایرانی یه چیز شور هستش به نام خیارشور !

خیارشور Pickled cucumber در کل دنیا طرفدارای زیادی داره.

تو ایران هم این چاشنی بی نظیر در ساندویچ و انواع غذاها استفاده میشه

درباره این چاشنی که شما مطمئن از ما بهترین میدونید به چه کار میاد. اما بیاید با هم ببینیم که چجوری میشه تو خونه خیارشور مشتی و خوش طعم درست کرد.

دانلود اموزش درست کردن خیارشور توسط جواد جوادی

ترجمه ماشینی از تاریخچه این چاشنی: احتمالا ابتدا خیارشورها ۴۴۰۰ سال پیش (۲۴۰۰ BC.E.) در بین النهرین (Terebelski و Ralph 2003) پیدا شدند. در هند، ترشی ها به واسطه دوره ودی به خوبی شناخته شده بودند (BM 2007). در دو پاساژ در کتاب مقدس (شماره ۱۱: ۵ و اشعیا ۱: ۸)، خیار ذکر شده است و تاریخ اولین استفاده خود را از بیش از ۳۰۰۰ سال پیش در آسیای غربی، مصر و یونان نشان می دهد. ترشی خیار ممکن است از طریق تبار یهودیان گسترش یابد.

این مطلب رو ببین:
چای دم کرده تا چند ساعت قابل خوردن است؟