طرز تهیه دلمه برگ مو رزا منتظمی با روش پیچیدن
آموزش اشپزی طرز تهیه انواع دلمه برگ مو یا دلمه کلم یا دلمه سیب زمینی و گوجه و پیاز و آموزش تصویری مرحله به مرحله پیچیدن دلمه برگ انگور به صورت کامل و جزئی.
در این سری از آموزش خوراک سایت گیلان فود میخوایم یک بار برای همیشه از ابتدا تا انتهای درست کردن انواع دلمه رو با همه جزئیات ریزی که داره آموزش بدیم پس خواهشا حوصله کنید و بخونید.
این لینک هارو هم ببینید:
دلمه برگ مو رزا منتظمی
- برگ مو نیم کیلو
- گوشت چرخ کرده نیم کیلو
- سبزی دلمه نیم کیلو (تره، جعفری، نعناع، ترخون، پیازچه)
- برنج ۱۵۰ گرم (در حدود یک پیمانه سرخالی)
- پیاز سرخ کرده سه تا چهار قاشق سوپخوری
- آبلیمو یک استکان
- شکر ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
- روغن ۱۵۰ گرم (حدود یک پیمانه سرخالی)
- نمک و فلفل به مقدار کافی
برگهای مو را که باید تازه و جوان باشد انتخاب می کنیم و چوب ته برگها را می گیریم و برگها را می شویم و در ظرفی می چینیم.
مقداری آب بطوریکه روی برگها را بگیرد با کمی نمک داخل ظرف می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا برگها یکی دو جوش بزند و کمی نرم شود
بعد در صافی می ریزیم تا آب آن برود و سرد شود و سپس مایه دلمه را آماده میکنیم.
بعد آب لیمو و شکر و کمی نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و نصف از این سس را داخل مایه دلمه میریزیم و بهم می زنیم.
بعد مایه را می چشیم و مطابق میل ذائقه خود ترشی یا شیرینی آنرا کم یا زیاد میکنیم.
سپس چند قاشق روغن در ظرف مناسبی می ریزیم و در سه ردیف برگ ساده ته ظرف می چینیم و برگهارا دو عدد دو عدد داخل هم قرار میدهیم بطوریکه شکاف برگها گرفته شود.
بعد کمی از مایه دلمه وسط برگ میریزیم و اطراف برگ را روی هم میگذاریم و دلمه را محکم میپیچیم.
البته باید دقت کرد که دلمه ها کوچک و ظریف پیجیده شوند.
بعد دلمه ها را نزدیک هم یعنی بدون فاصله در ظرف روی برگها میچینیم و در سه قاشق روغن آب کرده روی آنها میدهیم و یک لیوان آب داخل ظرف دلمه میریزیم.
میتوانیم بشقابی کوچکتر از دهانه ظرف را به شکل وارونه روی دلمهها قرار بدیم و در ظرف را ببندیم و روی حرارت ملایم بزاریم تا دلمه پخته شود.
در صورتیکه با این مقدار آب دلمه ها پخته نشد، مقداری آب اضافه میکنیم و در اواخر پخت بقیه آب لیمو و نمک و شکر را داخل دلمه میریزیم و وقتی این سس جذب دلمه شد آنرا از روی گاز برمیداریم.
باید توجه داشت در صورتی که جاشنی دلمه را زود بزنیم برگ دلمه سفت میشود.
دلمه برگ مو را می توان بدون شکر تهیه نمود و میتوانیم به مایه دلمه کمی گوجه سبز هسته گرفته اضافه کنیم و لای هر ردیف را کمی گوجه سبز بریزیم.
سرد و گرم دلمه برگ مو هر در مطلوب است و میتوانیم به هر صورتی که میخواهید سرو کنید.
نکته قابل توجه برای تهیه دلمه خوب اینه که دلمه باید تا آخر طبخ از هم نپاشد و کاملا درسته بماند و مواد داخل آن خارج نشود.برای این منظور باید حرارت زیر دلمه ملایم باشد و مقدار آبی که برای پختن آن مصرف میشود بتدریج از کنار ظرف داخل ریخته شود و بعد از پخته شدن آب دلمه باید کاملا تبخیر گردد.
پیچیدن دلمه برگ مو بدون پلاستیک
دلمه برگ مو ایرانی
- گوشت چرخکرده ۲۰۰گرم
- سبزی دلمه ۳۰۰ گرم
- برنج یک لیوان
- لپه یک لیوان
- پیاز نگینی خُرد شده ۱ عدد درشت
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
برنج رو از قبل خیس کنید و بپزید (من برنج رو آبکش کردم)
لپه رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آب اون رو عوض کنید و با مقداری نمک بپزید.
میتونید لپه هارو فریز کنید و بعد هروقت که بخواید در بیارید و استفاده کنید.
در تابه پیازهای نگینی را با روغن تفت دهید تا کمی سرخ شوند و بعد گوشت چرخکرده به همراه فلفل و زردچوبه اضافه کرده و بعد رب گوجه و نمک را هم اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
حالا سبزی دلمه و برنج و لپه را اضافه و مواد را مخلوط کنید.
مواد را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک بشه.
برگهای مو را بشوئید.
در قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاد و برگها رو چند ثانیه در آب جوش بندازید تا نرم تر و زردتر بشه و سپس آبکش کنید.
حالا مقداری مواد روی هر برگ بگذارید(مواد نباید زیاد باشه چون باعث پاره شدن برگ در زمان پخت میشه) و به صورت بقچه یا سیگارت(لوله ای) بپیچید.
کف قابلمه را با چند ردیف برگ مو ضخیم بپوشانید و دلمه ها رو فشرده کنار هم بچینید.
حالا نوبت اضافه کردن چاشنی دلمه هست (مخلوط شکر و آبلیمو یا سرکه با زرشک) به همراه یک لیوان آب و دو قاشق روغن مخلوط و روی دلمهها بریزید.
میتونید سه قاشق رب انار به مایه دلمه اضافه کنید و در پایان فقط آب و روغن و نمک و سرکه به عنوان چاشنی روی دلمه ها بریزید و بزارید بپزه.
یا میتونید آبلیمو یا سرکه و آبغوره در چاشنی رو حذف و بین دلمه ها، غوره یا گوجه سبز(آلوچه) بذارید.
در پایان یک بشقاب سنگین رو دلمه قرار بدید و بذارید روی حرارت ملایم بپزه.
طرز پیچیدن دلمه ها در تصویر پایین براتون قرار دادیم:
فیلم آموزش دلمه برگ مو
دلمه کنگرفرنگی
- کنگرفرنگی ۱۰ عدد
- ژامبون ۲۰۰ گرم
- قارچ نیم کیلو
- خامه ۱۰۰گرم
- سس بشامل(دلخواه) یک پیمانه
- آب گوشت یک پیمانه
- نمک و فلفل به مقدار کم
ظرفی را آب میکنیم و یک قاشق نمک در آن میریزیم.
بعد کنگرها را در ظرف می ریزیم و میگذاریم روی حرات تا آب جوش آید، بعد حرارت را ملایم میکنیم تا کنگرها پخته شوند (وقتی برگهایش براحتی کنده شد یعنی پخته شده است).
سپس کنگرها را در صافی میریزیم تا آب آن برود و بعد دو عدد از کنگرها را بر می داریم و برگهای روی آنرا می کنیم و قلبش را که معمولا تَه آن است ریز خرد می کنیم.
قارچ را نیز می کنیم و میشونیم و با صدگرم کره روی گاز میگذاریم تا آب قارچ کاملا تبخیر شود سپس آنرا از روی آتش برمیداریم.
ژامبون را ریز خرد میکنیم و خامه را با سس بشامل کمی نمک و فلفل و کنگر خرد شده و قارچ خرد شده مخلوط میسازیم و برگهای وسط ۸ عدد باقی مانده کنگر را بر میداریم و تیغهای ریز آنرا جدا می کنیم بطوریکه داخلش خالی شود.
برگهای دور آن و تَه آن که همان قلب کنگر و بهترین قسمت آن باقی بماند و داخل را از ماده آماده شده پر میکنیم.
سپس داخل ظرفی صد گرم کره + آب گوشت را اضافه می کنیم و کمی نمک میزنیم و بعدت نیمساعت کنگرها را در ظرف میچینیم و می گذاریم روی حرارت ملایم بپزد و آب گوشت تا تبخیر شود.
بعد کنگرها را در ظرف میچینیم روی آن را با یک عدد زیتون درسته تزیین میکنیم و اطراف آنرا نیز چند برگ جعفری میچینیم.
دلمه بادمجان
برای تهیه دلمه بادمجان برای ۸ نفر می توان از بادمجانهای قلمی کوتاه یا بادمجان دلمه ای استفاده کنیم.
- بادنجان قلمی متوسط ۸ عدد
- یا بادمجان دلمه ای ۳ عدد
- گوشت چرخ کرده نیم کیلو
- سبزی دلمه (تره، جعفری، نیم کیلو نعناع، ترخان، پیازچه)
- برنج یک پیمانه پر (۲۰۰ گرم)
- پیاز سرخ کرده دو تا سه قاشق سوپخوری
- روغن ۱ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
- آبلیمو بمقدار کافی
- شکر (در صورت تمایل) ۱ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به مقدار کافی
گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ می کنیم، تا حدی که آب گوشت کشیده شود. بعد بک لیوان آب و کمی نمک و فلفل و یک لیوان آب گوجه فرنگی و یا نصف قاشق رب گوجه فرنگی داخل گوشت میریزیم.
حرارت را ملایم میکنیم تا آب گوشت کشیده شود، سبزی را بدقت تمیز و ریز خرد می کنیم و با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم.
سپس گوشت را از روی آتش برمیداریم و با سبزی مخلوط می کنیم بعد برنج را با دو لیوان آب و کمی نمک و بکی در جوش میدهید تا کمی نرم شود.
سپس در آبکش میریزیم و با مایه گوشت و سبزی مخلوط می نمائیم. ممکن است داخل این مایه دو تا سه عدد تخم مرغ سفت نیز رنده کرد و مایه را آماده و کنار میگذاریم.
آنگاه پوست بادمجانها را می کنیم و سر بادمجان را بشکل دایره کوچک عمیق بر میداریم بعد داخل بادمجان را خالی می کنیم بطوریکه دیواره و ته بادمجان سوراخ نشود و بقطر دو سانتیمتر باقی بماند.
سپس داخل و اطراف بادمجان را کمی نمک میزنیم و با مایه دلمه پر میکنیم و در بادمجانها را می گذاریم و کمی فشار میدهیم تا نیافتد.
بعد روغن را در ظرفی میریزیم و اطراف بادمجانها را در روغن سرخ میکنیم سپس در ظرف مناسبی در یک ردیف می چینیم.
نصف قاشق رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب گوشت یا آب ساده حل میکنیم و داخل ظرف بادمجان میریزیم و یا در صورت مصرف آب، گوجه فرنگی آنرا اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل و یکی دو قاشق آب لیمو و در صورت تمایل یک قاشق شکر در ظرف دلمه میریزیم.
ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا آهسته بجوشد تا دلمه بپزد اما له نشود و در صورتی که با این مقدار آب دلمه پخته نشد میتوانیم کمی آب اضافه کنیم.
وقتی دلمهها آماده شدند (باید آب آن کاملا تبخیر شده باشد) آنها را در ظرف می چینیم و میتوانیم یک پیمانه سس گوجه فرنگی که با سه چهار قاشق خامه مخلوط شده باشد روی دلمه ها بدهیم و بقیه را در سس خوری بریزیم و با دلمه ها سر میز ببریم.
دلمه به
- بِه یک اَندازه و متوسط ۶ عدد
- گوشت مغز ران گوساله یا گوسفند ۲۵۰گرم
- برنج نیم پیمانه سرخالی (۷۵۰گرم)
- پیاز سرخ کرده ۳ قاشق سوپخوری
- نخود سبز پخته یک پیمانه
- آب لیمو یک استکان
- شکر دو قاشق سوپخوری
- رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به مقدار کافی
گوشت را ریز خرد میکنیم و میشوئیم و با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم تا جایی که آب گوشت کشیده شود.
بعد یکی دو لیوان آب داخل گوشت میریزیم و میگذاریم گوشت آهسته بجوشد و بپزد بطوریکه بعد از پختن آب نداشته باشد.
رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل میکنیم و با کمی نمک و فلفل داخل گوشت میریزیم، بعد برنج را میشوییم و چند جوش میدهیم تا نرم شود.
آنگاه برنج را صاف میکنیم و گوشت را از روی حرارت برمیداریم و برنج و نخود سبز پخته شده را با کمی آب لیمو و شکر و نمک و فلفل داخل گوشت میریزیم و تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم.
سپس سر بِه را دایره وار باندازه یک سکه کوچک بر میداریم و داخل آنرا با نوک کارد خالی میکنیم بطوریکه سوراخ نشود و داخل به را از مایه آماده شده پر میکنیم و درب آنرا میگذاریم.
سپس در قابلمه میچینیم و یک لیوان آب یا آبگوشت و دو تا سه قاشق آبلیمو و یکی دو قاشق شکر و یکی دو قاشق روغن داخل ظرف میریزیم و در ظرف را میبندیم و آنرا روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا به آهسته بجوشد و کاملا بپزد.
در صورتیکه حرارت دلمه ملایم باشد و مدت طبخ هم طولانی تر شود رنگ بِه کاملا صورتی خوش رنگ میشود و باید دقت کرد که دلمهها پخته شوند اما له نگردند.
میتوانیم کمی هم زعفران حل شده در آبجوش داخل ظرف دلمه بریزیم.
دلمه پیاز سفید
ده دوازده عدد پیاز درشت و صاف را انتخاب می کنیم و داخل پیازها را مانند دلمه به خالی می کنیم و از مایه آماده شده مانند مایه دلمه به پر می کنیم و مانند دلمه به میپزیم.
دلمه سیب زمینی
- سیب زمینی یک اندازه و یک شکل به تعداد دلخواه
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- پیاز متوسط ۲ تا ۳ عدد
- روغن مایع به مقدار کافی
- تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
- جعفری خرد شده ۳ قاشق سوپخوری
- رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
- کره ۱۵۰ گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
سیب زمینیها را پوست میکنیم و بعد روی سیب زمینی را دو تا سه سانتیمتر برمیداریم و داخل سیب زمینی را با قاشق کوچک بدقت خالی میکنیم.
بطوریکه تَه و اطراف سیب زمینی بقطر یک سانتیمتر باقی بماند.
بعد کره را آب میکنیم و سیب زمینی ها را در کره میغلطانیم بعد پیاز را خرد می کنیم و با ۴ تا ۵ قاشق روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود.
سپس گوشت چرخ کرده را داخل آن میریزیم و میگذاریم گوشت کمی سرخ و آب آن تمام شود.
بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل میکنیم و با یک لیوان آب گوجه فرنگی را در گوشت می ریزیم و میگذاریم آهسته بجوشد و به روغن بیافتد و کمی هم نمک و فلفل میزنیم.
یکی دو جوش که زد از روی گاز بر می داریم. بعد تخم مرغهای پخته شده را پوست می کنیم و داخل گوشت رنده میکنیم و جعفری خرد کرده را به مایه اضافه میکنیم.
حالا داخل سیب زمینی ها را با این مایه پر میکنیم.
سیب زمینی ها را در ظرف نسوزی میچینیم و داخل ظرف یکی دو قاشق کره یا روغن و نصف لیوان آب میریزیم و در ظرف را میبندیم و ظرف را در قسمت وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم تا سیب زمینی ها پخته شوند ولی له نشوند.
اگر میزان حرارت توستر را میخواهید بدانید این مطلب را ببینید: جزئیات استفاده از توستر
سپس ظرف را از فر بیرون می آوریم و در آنرا باز می کنیم و فاصله بین دلمه ها را با جعفری تزیین میکنیم و دلمه ها را با همان ظرف نسوز سر میز میبریم.
دلمه فلفل سبز
فلفل دلمهای درشت را انتخاب می کنیم و سر فلفل را بشکل دایره برمیداریم و تخمهای داخل فلفل را خالی میکنیم.
فلفل ها را با آب و نمک کمی جوش میدهیم تا فلفلها کمی نرم شوند و بعد آنها را از مایه دلمه بادنجان پر میکنیم.
برای این مدل از دلمه، فلفل سرخ کردن لازم ندارد و کافیست یک ردیف آنها را در قابلمه بچینیم و با کمی آبگوشت یا آب ساده بپزیم.
بعد دلمه ها را در دیس گردی بشکل شعاع میچینیم وسط دیس و فاصله بین دلمه ها را با نخود سبز پخته شده تزیین میکنیم – این دلمه با سس گوجه فرنگی نیز میتوان صرف کرد.
دلمه کلم برگ درسته
- کلم برگ ۱ عدد در حدود دو کیلو
- گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم
- سبزیجات(تره جعفری – شبت – کشنیز – ترخون)
- پیاز متوسط ۳ تا ۴ عدد
- روغن به مقدار کافی
- رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
- سس گوجه فرنگی یک پیمانه
- خامه ۱۰۰ گرم
- شکر یک قاشق سوپخوری
- آبلیمو ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- آبگوشت یک لیوان
- نمک و فلفل به مقدار کافی
میتوان ادویه هم به آن اضافه کنیم که در اینصورت میتوان از جوزهندی و زنجبیل استفاده کرد.
پیاز را خرد و با سه چهار قاشق سوپخوری روغن سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود، بعد گوشت را داخل پیاز میریزیم و بهم میزنیم تا کمی سرخ گردد و آب گوشت هم کشیده شود.
آنگاه رب گوجه فرنگی را در دو لیوان آب حل میکنیم و داخل گوشت می ریزیم کمی نمک و فلفل می زنیم، بعد شکر و آبلیمو را اضافه میکنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و آبش کشیده شود.
سپس سبزی را بدقت تمیز میکنیم و می شویم و ریز خرد میکنیم و با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم.
مایه گوشت را از روی حرارت برمیداریم و سبزی را با گوشت مخلوط میکنیم.(هنگام مخلوط کردن مواد میتوان ۲ با ۳ تاشق زرشک هم اضافه کرد، ممکن است در این مایه در سه عدد تخم مرغ پخته سفت و یک پیمانه برنج که قبلا جوشانده و آماده کرده باشیم اضافه کنیم (تخم مرغ را باید رنده کرد) آنگاه قسمت برجستگی زیر کلم را میگیریم بطوریکه روی میز صاف بایستد.
بعد ظرفی را آب می کنیم و کمی نمک در آن می ریزیم و روی آتش میگذاریم و کلم را داخل ظرف قرار می دهیم.
آب که جوش آمد و برگ کلم کمی نرم شد کلم را از داخل آب بر میداریم و در صافی میگذاریم سپس در رشته نخ محکم و بلند را بشکل (+) روی میز قرار میدهیم و کلم را روی محل تقاطع نخها می گذاریم.
و برگهای کلم را از هم باز می کنیم از مایه گوشت و سبزی آماده شده مقداری وسط کلم میریزیم و چند برگ روی مایه میآوریم.
باز کمی از مایه را دور برگها میریزیم و برگها را مرتب روی هم میآوریم منتهی در دو سه برگ آخر باید مایه ریخته نشود!
بعد برگها را محکم روی هم قرار می دهیم بطوریکه شکل کلم طبیعی را پیدا کند و نخها را از اطراف روی کلم میآوریم.
یکی دو بار از زیر رد میکنیم و کلم را محکم میبندیم و داخل ظرفی که گنجایش کلم را داشته باشد در سه قاشق روغن یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو عدد هویج خرد کرده و دو تا سه لیوان آبگوشت و ۲ قاشق رب گوجه فرنگی می ریزیم و کلم را در آن ظرف قرار میدهیم و درش را محکم می بندیم. روی حرارت ملایم می گذاریم تا کلم آهسته آهسته بپزد.
در صورتیکه آب دلمه تمام شود کمی آب اضافه می کنیم.برای آنکه مغز کلم کاملا پخته شود باید حرارت ملایم و زمان طبخ تقریبا ۳ ساعت باشد.
بعد از اینکه کلم پخته شود آنرا از داخل ظرف بیرون می آوریم و در دیس گردی قرار میدهیم و نخهای اطراف آنرا باز میکنیم، و سس آنرا صاف و با سس گوجه فرنگی مخلوط میکنیم و روی آتش میگذاریم.
کمی آبلیمو و نمک و فلفل به سس میزنیم، یکی دو جوش که زد و سس کمی غلیظ شد کمی از سس را روی دلمه میدهیم و بقیه را در سس خوری میریزیم و کمی خامه روی دلمه میدهیم و اطراف دلمه را با حلقه های تخم مرغ پخته سفت و جعفری تزیین میکنیم.
این دلمه را بدون سس گوجه فرنگی و یا همان سس خود دلمه نیز میتوان تهیه کرده و در اینصورت کافیست فقط یک قاشق رب گوجه فرنگی در سس دلمه حل بکنیم و از صافی رد نمائیم و خامه را بأن اضافه کنیم.
دلمه کلم برگ
مایه دلمه را به روش بالا بصورت درسته آماده میکنیم.
برگهای کلم را جدا میکنیم در آب نمک یکی دو جوش میدهیم تا برگها نرم شوند. بعد برگهای بزرگ را دولا میکنیم و برگهای کوچک را دو تا دو تا داخل هم قرار میدهیم و از مایه دلمه یک قاشق سوپخوری داخل برگ میریزیم و آنرا مانند بقچه محکم میبندیم.
آنگاه دلمه های آماده شده را در قابلمه نزدیک هم میچینیم و داخل ظرف را کمی آبگوشت و روغن و نمک و فلفل می ریزیم و در حرارت ملایم می پزیم تا آب دلمه کاملا کشیده شود.
دلمه ها را در ظرف با حلقه گوجه فرنگی و جعفری و کمی برنج با ماکارونی پخته شده تزیین میکنیم و کمی سس گوجه فرنگی مخلوط شده با خامه روی آن میدهیم.
دلمه گوجه فرنگی
گوجه فرنگیهای درشت و یک اندازه سفت را انتخاب میکنیم. تَه گوجه فرنگی را بشکل یک دایره برمیداریم، آنگاه داخل گوجه فرنگی را با قاشق کوچک خالی و دقت میکنیم جدار گوجه فرنگی نازک نشود داخل گوجه فرنگی را از مایه دلمه بادمجان پر میکنیم و در آن را میگذاریم.
بعد داخل تابه یکی دو قاشق روغن میریزیم و دلمهها را یک ردیف در ظرف می چینیم (داخل این دلمه نباید آب ریخت) ظرف را در فر با حرارت ملایم میگذاریم و برای پختن این دلمه یکربع تا بیست دقیقه وقت کافی است که دلها پخته شود اما له نگردد.
دلمه ها را به وضعی که ته دلمه روی دیس قرار بگیرد میچینیم و اطراف آنرا با جعفری تزیین میکنیم.
البته میتوانیم سرگوجه فرنگی را باندازه یک سکه کوچک برداریم و داخل آنرا خالی کنیم و با مایه دلمه پر کنیم.
یا روی آنرا با پوره سیب زمینی بدون کره در قیف بشکل مخروط پر کنیم و با حرارت ۳۵۰ درجه فرنهایت بمدت ۲۰ دقیقه روی پنجره آخر بطرف بالای فر قرار دهیم کافیست روی پوره ها کمی طلائی شود.
دیدگاه
نظر بدهید