طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و کالباس و سس مکزیک
آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی با سس فرانسوی و همچنین دستور پخت ذرت اصل مکزیک در منزل با ادویه های بازاری و کالباس و قارچ فراوان.
در این سری از مطالب آموزش فست فود گیلان فود رفتیم سراغ یکی از معروف ترین غذاهای خیابانی کشور مکزیکی که از اوایل دهه هشتاد وارد ایران شده که شما با این آموزش میتوانید در خانه آن را تهیه کنید.
این هارو هم ببین:
طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و کالباس
- ذرت پخته شده دو لیوان
- پنیر پیتزا نصف لیوان تا یک لیوان
- قارچ متوسط ۵ یا ۶ عدد
- کالباس یا ژامبون ۳۰۰گرم
- نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز
- پاپریکا و آویشن(واجبه)
- سس مایونز دو قاشق غذاخوری
- آبلیمو یک قاشق غذاخوری
اگه از کنسرو ذرت استفاده میکنید حتما بزارید ۲۰دقیقه بجوشه و اگر از ذرت فریز شده فلهای استفاده میکنید بزارید ۲۰ دقیقه بخارپز بشه تا بافت نرم و مناسب ذرت مکزیکی پیدا کنه.
قارچها و کالباس ها را به اندازه دلخواه خرد میکنیم بعد با یک قاشق غذاخوری روغن تفت میدهیم و سپس یک قاشق آبلیمو اضافه میکنیم تا سیاه نشن.
ذرت را اضافه کرده و با ادویهها مخلوط میکنیم. میزان پنیر پیتزا هم بستگی به ذائقه شما داره.
پنیرم اضافه میکنیم و هم میزنیم، بعد از ۵دقیقه شعله را خاموش کرده و سس مایونز را با مواد حسابی مخلوط کرده و در ظرف سرو میریزیم و نوش جان میکنید.
نکات تهیه ذرت مکزیکی بازاری
ذرت کنسروی یا قوطی اصلا بصرفه نیست و اگر براتون هزینه اهمیت داره حتما از پروتئینی بخواید که بهتون ذرت فله ای بده.
چند مدل ذرت در بازار وجود داره که از لحاظ کیفیت و طعم باهم متفاوت هستند. بهترینش ذرت تایلندی هست که ظاهر خوش رنگ و بافت یکدستی داره و در کنسروی ها معمولا ازین نوع ذرت استفاده میشه و شماهم بهتره این مدل رو فله ای بخرید.(ذرت ایرانی و چینی هم داریم که درجه های بعدی محسوب میشن)
زمان اضافه کردن پنیر به مواد حواستون باشه که ترکیبات استفاده شده خشک نباشن چون رطوبت موجود در این غذا باعث میشه تا پنیر بیشتر کش بیاد.
حتما از پنیر پیتزا فله ای استفاده کنید و اگر میخواید طعم و حس بهتری دریافت کنید یکی دو ورق پنیر گُودا داخلش قاطی کنید.
ادویه اصلی ذرت مکزیکی در مدل بازاری آویشن و فلفل قرمز هستش که باید استفاده کنید. پاپریکا و پودرسیر هم استفاده میشه.
میتونید به جای مایونز از سس فرانسوی یا سس هزارجزیره هم استفاده کنید. سس هزارجزیره خیلی طعم بهتری رو در پایان بهتون تحویل میده. سس فرانسه باعث شیرینی ذرت مکزیکی میشه که خیلی باب طبع ما ایرانیا نیست.
اگر برای تعداد بالا یا مهمونی میخواید ذرت مکزیکی تهیه کنید باید بدونید که به ازای هر نفر بین ۹۰ تا ۱۳۰ گرم ذرت نیاز دارید.
همچنین براتون باصرفه تره که از سس مایونز دبهای ۲ یا ۳ کیلویی که پروتئینیها میفروشند استفاده کنید.(چون پول همون سس های ۹۰۰گرمی رو میدید اما وزن بیشتر سس گیرتون میاد که میتونید تو سالاد هم استفاده کنید و براتون میمونه)
بهترین نوع ژامبون که طعم ویژه ای میتونه به ذرت مکزیکی بده استفاده از ژامبون کِرات (ازین مثلثی ، گوشت و قارچ) هستش. ولی در ذرت مکزیکی بازاری از کالباس خشک استفاده میکنند.
اگر مهمونی دارید یا برای تعداد بالا میخواید ذرت مکزیکی تهیه کنید براتون خیلی باصرفه است که از کالباس خانواده بسته بندی شده استفاده کنید که وزن هرکدوم بین ۴۰۰گرم تا نیم کیلو هستش.
این کالباس ها تقریباً ۳۰ درصد ارزون تر از مدل ورقه ای براتون میاُفته و از لحاظ هزینه شمارو جلو میندازه.
در ویدیو پایین میتونید با جزئیات بیشتر ببینید که ذرت مکزیکی بازاری به چه شکلی درست میشه.
ذرت مکزیکی اصل مکزیک
پیش از آموزش ذرت مکزیکی به روش بازاری ایران ، بزارید یه ویدیو از آموزش اصل مکزیک این غذا براتون بزارم تا ببینید اونها در اصل چجوری درست میکنند.
دیدگاه
نظر بدهید