طرز تهیه رانی هلو و شلیل برای زمستان
اگر میخواید طرز تهیه رانی هلو در منزل رو بصورت مرحله به مرحله و تصویری یاد بگیرید و همچنین درباره شرکت Rani اطلاعات کامل داشته باشید همراه ما باشید.
نوشیدنی رانی محصول کمپانی عربی Aujan است که در سال ۱۹۰۵ در بحرین تاسیس شد.
ببینید : شربت های رنگی برای تابستان و آموزش شربت آبغوره گیلانی
این کمپانی در سال ۱۹۲۷ با مشارکت انگلستان شربت ویمتو(که در شهرهای جنوب ایران شناخته شده است) را روانه بازار میکند.
چند دهه بعد با رسد سهام این شرکت و تاسیس کارخانه جات در عربستان بالاخره در سال ۱۹۸۲ محصول نوشیدنی با تکه های میوه Rani را به بازار عرضه میکند که به شهرت بیشتری میرسد.
کمی بعد این هلدینگ محصولات Barbican را هم در سطح منطقه پخش میکند. منبع
طرز تهیه رانی هلو برای زمستان
دستور یه رانی هلوی خوشمزه و عالی که قیمتش خیلی به صرفهتر از رانیهای بازاری البته با همون طعم.
برای شروع مواد لازم زبر رو تهیه کنید؛
- هلوی شیرین و نرم: یک ونیمکیلو ترجیحا زعفرانی
- شکر: ۳/۴ لیوان دستهدار فرانسوی
- آب: ۳ لیوان
- آبلیمو: نصف یکلیمو یا ۱ ق غذاخوری
در ابتدا هلوهارو به تکههای ریز خرد میکنیم.
آب و شکر رو روی حرارت میذارم تا شکر کاملا حل بشه.
وقتی آب به جوش آمد هلوهای خرد شده رو اضافه میکنیم تا ده دقیقه بجوشه و نرم بشه.
یک دقیقه پایانی لیمو رو اضافه میکنیم و بعد زیر گاز رو خاموش میکنیم.
وقتی از دما افتاد نصف لیوان از هلوها رو برمیداریم و بقیه رو پوره میکنیم.
موقع سرو هلوها رو اضافه میکنیم.
برای فصل زمستان کافیه تا میوه هلو 🍑 را در ظرف های دربسته یا زیپکیپ قرار دهید و در فریز کنید و سپس در همان فصل بیرون بی آورید و استفاده کنید.
آموزش تصویری رانی هلو
دریافت فیلم
دیدگاه
نظر بدهید