طرز تهیه رنگینک خرما اصل بوشهری
رنگینک نوعی شیرینی پرطرفدار در خطه جنوب کشور دوست داشتنیمون (کرمان، فارس، بوشهر، هرمزگان و خوزستان) هستش که با رطب یا خرما، آرد و پودر دارچین درست میشه.
در این قسمت از آموزش شیرینی پزی سایت گیلان فود ؛ طرز تهیه این شیرینی خوشمزه و پر انرژی، پودر دارچین و خرما دست به دست هم میدن و وعدهای سرشار از بهترین مواد غذایی رو به وجود میارن.
البته قابل ذکره که موندگاری رنگینک در یخچال تا یک هفته هم میرسه.
طرز تهیه رنگینک با خرمای له شده
برای شروع یه لیوان آرد رو در ماهیتابه تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه و رنگش نسکافهای بشه. برای حدوداً یه ربع باید هَم بزنید تا تفت بخوره و رنگش برگرده.
بعد یه قالب کره میریزیم و پودر دارچین و پودر هل و یک سوم پیمانه پودر قند اضافه میکنیم.
بعدش کم کم روغن میریزیم تا یکم شل تر بشه.
میتونید خرماها رو بذارید تو آبجوش تا راحت پوستش کنده بشه. هسته خرماهارو در بیارید و بخوابونید کف ظرف و به مقداری که میخواید لِهِش کنید و روشو گردو ریز شده و پودرنارگیل بریزید.
بعد مایه رنگینک رو بریزید روش و بزارید تو محیط تا خنک بشه.
به همین سادگی و خوسمزگی میتونید چند ساعت بعد سرو کنید.
طرز تهیه رنگینک رزا منتظمی
این روش تهیه رنگینک از کتاب هنر اشپزی خانم رزا منتظمی گرفته شده؛
- آرد گندم ۱ کیلو
- روغن ۵۰۰ تا ۶۰۰گرم
- پودرقند ۲۵۰ گرم
- خرمای سیاه نرم یک کیلو
- مغزگردو ۲۵۰ گرم
- پودر دارچین ۲ قاشق سوپخوری
- پودر هل یک قاشق مرباخوری
- پودرپسته ۲ قاشق سوپخوری
روغن را در ظرفی ریخته روی گاز میگذاریم تا داغ شود، آرد را داخل آن میریزیم حرارت را ملایم میکنیم و مرتب بهم میزنیم تا آرد کاملا سرخ شده طلائی شود.
بعد آنرا از روی گاز برمیداریم میگذاریم کمی سرد شود بعد خاکه قند و دارچین و هل کوبیده را با آرد سرخ شده مخلوط مینمائیم.
هستههای خرما را میگیریم و داخل هریک خرما را یک تکه گردو میگذاریم نصف از آرد سرخ شده را در دیس مسطحی میریزیم با پشت قاشق روی آنرا صاف میکنیم.
سپس خرماها را روی آن میچینیم و با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را میپوشانیم و باز با پشت قاشق روی آنرا صاف میکنیم و کمی پودر قند و دارچین روی آن میپاشیم و پودرپسته را نیز روی آن میریزیم و با کارد آنرا بشکل لوزی یا چهار گوش میبریم و در نهایت در ظرف میچینیم.
میتوانیم گردو را خرد کنیم روی آرد سرخ شده یک ردیف خرمای هسته گرفته بچینیم و روی آن گردو بپاشیم و با بقیه آرد سرخ شده روی آنرا بپوشانیم و مطابق دستور بالا عمل میکنیم.
دیدگاه
نظر بدهید