برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه رولت خامه ای برای ۴ نفر

توی خونه میتونید رولت خامه ای به سبک قنادی درست کنید. یه رولت خامه ای آسون که ضخامت مناسب رو داشته با فیلم نکات مهم طرز تهیه نان رولت

در ابتدا موارد زیر رو باید تهیه کنید؛

سینی رولت چهل‌وپنج در سی (۳۰×۴۵)

  • ۴عدد تخم مرغ درشت
  • ۳۰گرم آرد کیک
  • ۳۰ گرم نشاسته ذرت
  • ۴۰ میلی لیتر روغن مایع
  • ۴۰میلی لیتر شیر سرد
  • ۷۰گرم شکر ریز
  • ۱قاشق چایخوری وانیل اگسترکت
  • ۱ قاشق چایخوری سرکه سفید
  • ۱قاشق غذاخوری عسل
  • کمی کره بدون نمک جهت چرب کردن سینی

طرز تهیه نان رولت

قبل از هر کار فر یا توستر رو روشن کنید و در نزدیکی ۱۷۰درجه بزارید.

بعد روی سینی فر یه کاغذ روغنی قرار بدید و با یه کره ۱۰گرمی(ترجیحاً کره بدون نمک باشه بهتره.) کمی چربش کنید.

دلیل این کار برای اینه که نون رولت یه سینی نچسبه. خواهشا از روغن مایع هم استفاده نکنید چون باعث چسبدگی و چرب شدن به مرور ایام میشه.

مقداری از کره رو روی سینی هم بمالید تا کاغذ به سینی تون بچسبه و تکون نخوره.

حالا دو تا کاسه بزرگ تمیز بردارید و ۴ تا تخم مرغ(قبلش بزارید تخم مرغ با دمای محیط یکی بشه و مستقیم از یخچال نیارید تو پخت) رو بشکونید و سفیده رو در یک ظرف و زرده رو در ظرف دیگه بریزید.

بعد در ظرفی که زرده هارو ریختیم حدود ۳۰گرم شکر با یک قاشق چای خوری وانیل اضافی میکنیم.

زرده هارو تا جایی هم میزنیم که قَوام بیاد و سفید و روشن و غلیظ بشه!

راستی وانیل برای از بین بردن بوی زُهم تخم مرغ عالیه.

حالا بریم سراغ سفیده ها؛ ۳۰ گرمی شکر و مقدار یک قاشق سرکه سفید بهش اضافی میکنیم.

این مطلب رو ببین:
طرز تهیه حلیم با بلغور گندم [فوت و فن پخت هلیم]

دلیل اضافه کردن سرکه اینه که بوی تخم مرغ رو میبره و سفیده هم شکل بهتری در آخر بهمون تحویل میده.

تا جایی هم بزنید تا سفیده ها شبیه اسپری برف شادی قوام یافته و منسجم بشه.

بعد به زرده ها یک قاشق عسل و ۴۰میلی لیتر شیرپرچرب خنک و روغن مایع اضافی میکنیم و با همزن، هم میزنیم.

بعد ۳۰ گرم آرد ذرت و ۳۰ گرم نشاسته ذرت رو مخلوط میکنیم و از بالا اَلَک میکنیم در کاسه زرده‌ها و بعد با لیسَک(تو گوگل بزنید اسمشو ببینید چیه) هَم میزنیم.

بعد آروم آروم کاسه سفیده رو به کاسه زرده ها اضافی میکنیم و با لیسَک هَم میزنیم.

تا جایی هم بزنید تا از حالت پُف اضافی در بیاد چون ما نمیخوایم رولت پُف بکنه بلکه میخوایم شیرینی رولت سبکی داشته باشیم.

سعی کنید از ظروف استیل به جای چینی استفاده کنید تا موقع همزدن و کار روش خط و خطوط نیافته.

بعد مواد تو کاسه مون رو در سینی که ابتدای متن بهتون گفتیم آماده کنیم، خالی و بخوبی پخشش میکنیم.

تموم که شد ، سه بار سینی رو از فاصله کوتاهی روی میزتون پَرت کنید تا مواد به بخوبی و یکدست جا بگیره.

حالا سینی رو توی فر میزاریم تا به شکل و رنگ زیر در بیاد (دقت کنید که زمان پخت در توستر و فرهای مختلف متفاوته)

ما بمدت ۱۳ دقیقه در دمای ۱۶۵ درجه گذاشتیم و به شکل زیر در اومد.

بعد پخت نزارید نون زیاد به کاغذ بچسبه. روی یه توری بزارید که از زیرش هوا بره تا نون فرم خودشو حفظ کنه.

اگر نون رولت تون مقداری خشک شد و میشکنه؛ کافیه تو همون سینی بزارید بمونه و روش پلاستیک بگیرید و یه سینی هم سایزش روش بزارید تا بخار داغ نون ، نرمش کنه.

این مطلب رو ببین:
فیلم اموزش خورش ترش کباب رشتی

طرز تهیه خامه برای رولت

دقت کنید که کار شیرینی پزی رو اگر میخواید حرفه ای تر دنبال کنید نیاز به ترازو خونگی دارید.

حالا ۲۸۰ میلی لیتر خامه ۳۵درصد و ۳۰گرم پودر شکر رو باهم خیلی خوب مخلوط میکنیم.

حالا مقدار کمی وانیل پودری(شکری نه) میریزیم و ۵۰ ثانیه با همزن، هَم میزنیم تا خامه شیرینی لطافت پیدا کنه و اجازه ندید با هم رون زیاد خامه سفت و کره ای بشه.

میتونید به خامه تون نصف قاشق غذاخوری گلاب هم اضافه کنید تا طعم ایرانی پیدا کنه.

بعد ۴۰ ثانیه هَم بزنید تا خامه تون به جایی برسه که روی همزن بمونه و شُل و افتاده نباشه.

در کار شیرینی پزی عجله نکنید و سعی کنید نکات رو با دقت بخونید و با حوصله دنبال کنید تا در آخر یه رولت خوب گیرتون بیاد.

سپس خامه رو روی نون بمالید و بخوبی روش پخش کنید تا مثل تصویر پایین بشه.

بعد نون رولت رو از یه طرف بپیچید تا براحتی لوله بشه مثل عکس پایین.

دورش یه کاغذ روغنی میپیچم و با پلاستیک رولی دورشو میبندیم تا بمدت دو ساعت در دمایی بین فریزر و یخچال بمونه.

اینکار باعث میشه تا نون رولت شکل نهاییشو و رطوبتی که میخواد رو بدست بیاره.

حالا بعد از زمان صرف شدف رولت رو از فریزر بیرون میاریم و با چاقو اَره‌ای می‌بُریمش.

امیدواریم ازین آموزش لذت برده باشید. فیلم این اموزش رو در ادامه قرار میدیم. منبع آموزش

فیلم طرز تهیه شیرینی رولت

دریافت ویدیو اموزش رولت خامه ای