طرز تهیه رویال برگر با پنیر زرد روی همبرگر
اگر میخواید طرز تهیه چیز برگر رو در کنار اینکه بهترین گوشت برای همبرگر چیه و پنیر مخصوص همبرگر رو بدونید همراه گیلان فود باشید.
طرز تهیه رویال برگر با پنیر مخصوص همبرگر
برای یه برگر خونگی خوردنی گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و ژامبون گوشت ، قارچ ، پنیر پیتزا، کاهو خیارشور و گوجه ، نمک و فلفل ، پودر سیر و پیاز ، زرده تخم مرغ و نون برگری و سس داریم.
گوشتمون رو با پیاز ، ادویه و زرده تخم مرغ بخوبی ورز میدیم تا کاملا چسبندگی پیدا کنه و حدود یک ساعت داخل یخچال بهش استراحت میدیم تا مزه دار بشه.
گوشت رو به دو قسمت ۲۰۰ گرمی تقسیم و روی کیسه فریزر پهن میکنیم.
می تونید از قالب هم برای اینکار استفاده کنید.
سپس قارچ ها رو خورد میکنیم.
داخل آبجوش نمک و سیب زمینی ها رو میریزیم و برای حدود چند دقیقه میزاریم بجوشه و بعد آبکش میکنیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
حالا توی ماهیتابه کمی کره میریزیم و قارچ ها رو سرخ میکنیم.
در یک تابه که کاملا داغ کردیم و بدون روغن هستش همبرگرهارو میذاریم بپزه و دو طرفش سرخ بشه.
پنیرها رو داخل قارچ میریزیم تا آب بشه و همزمان سیب زمینی هامون رو سرخ میکنیم.
برای مرحله بعد ژامبون ها رو نواری برش میدیم و کمی تفت میدیم.
برای اینکه رویال برگر مون طعم ذغالی بگیره ، هر طرف برگر رو چند ثانیه روی توری و شعله مستقیم قرار میدیم و مطابق تصویر شروع میکنیم به آماده کردن ساندویچ هامون.
سس مون ترکیبی از کچاپ و خردل و مایونزه و چیدمان مواد میتونه کاملا به سلیقه خودتون انجام بشه و از پنیر گودا هم میتونید استفاده کنید.
غذای ما آماده ست نوش جان. منبع
آموزش تصویری طرز تهیه چیز برگر
پنیر مخصوص همبرگر
پنیرهای مختلفی توی بازار وجود داره که میتونید برای یه چیز برگر یا رویال برگر ازش استفاده کنید.
ولی بهترین پنیر زرد روی همبرگر رو باید بین پنیر گُودا یا پنیر چدار انتخاب کنید.
پنیر گودا مزه قوی تری داره و فست فود ها اکثرا از این استفاده میکنند.
پنیر چدار با مزه ضعیف تر اما بافت منسجم تر و رنگ نارنجی تر برای بعضی ساندویچ ها استفاده میشه.
همچنین اگر پنیر ورقه ای سبز رنگ خواستید میتونید از پنیر ورقه پِستو استفاده کنید.
بعضی شرکت ها مثل پگاه یه سری پنیر ورقه مخصوص برگر دارند که اونم گزینه مناسبی برای رویال برگر یا چیز برگر هست.
در مجموع اگر بخوایم یک پنیر بهتون پیشنهاد بدم اونم استفاده از پنیر ورقه ای گودا هستش که به صورت بسته بندی ۱۰ عددی و دونه یا فلهای فروخته میشه.
بهترین گوشت برای همبرگر
بهتره که از گوشت سردست گوساله برای تهیه همبرگر استفاده کنید.
دلیلش اینه که بافت چربی موجود در سردست گوساله جوون باعث میشه تا یه برگر آبدار و لذیذ داشته باشیم.
یادتون باشه که اگر بخوایم از گوشت گوسفندی استفاده کنیم بدلیل مزه و عطری که گوشت گوسفندی داره باعث میشه تا طعم همبرگر شبیه کباب کوبیده بشه و حالت واقعی برگر ذغالی رو نتونیم بدست بیاریم.
بدونید که برای هر یک کیلوگرم گوشت ، ۳۰۰گرم پیاز آب گرفته شده نیاز داریم و بهتره پیاز آب گرفته شده رو دو ساعت بزارید داخل یخچال تا تلخیش گرفته بشه و پیاز شیرین داشته باشیم!
گوشت برگر که با نمک و فلفل و پیاز خوب وَرز دادیم میزاریم ۶ تا ۱۲ ساعت تو یخچال استراحت بکنه تا بیات بشه و عطر برگر موندگار تر بشه.
دیدگاه
نظر بدهید