برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۴ نفر

درست کردن یه زرشک پلو مجلسی و خوشمزه با برنج و زعفران و مرغ برای یه مهمونی کوچیک ۴ نفره کار سختی نیست. همراه ما باشید.

مواد لازم زرشک پلو برای ۴ نفر

  • سینه یا ران مرغ: به دلخواه (۴ تیکه سینه و ۴ تیکه ران)
  • زرشک : ۱ لیوان
  • برنج : ۴ تا ۵ پیمانه
  • زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذا خوری
  • شکر : ۳ قاشق کامل (برای زرشک)
  • نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
  • پیاز : ۱ عدد بزرگ
  • رب : ۲ قاشق غذاخوری (برای آب مرغ بصورت جدا)

پوست کندن مرغ در ۱ دقیقه با روش هشت تکه کردن جوجه

چگونه مرغ سرخ شده مجلسی به روش گیلانی درست کنیم؟

فوت و فن زرشک پلو

مرغ را قبل استفاده به دمای اتاق برسانید و یخ زده استفاده نکنید!

سعی کنید پوست مرغ را جدا کنید البته به جز مرغ و طیور محلی.

مرغ های شرکتی و پرورشی رو همیشه اول آب‌پز کنید بعد استفاده کنید.

در ابتدای پخت مرغ ، نمک رو اضافی کنید که باعث بهتر پخته شدن میشه.

در سس مرغ در کنار رب از گوجه بدون پوست رنده شده استفاده کنید چون باعث نرم تر شدن مرغ تون میشه.

مراقب باشید که مرغ تون بیش از حد نپزه چدن ویتامین های گروه B رو از دست میده!

هرچه برش های مرغ کوچیک تر باشه زود تر مغزپخت میشه.

دستور تهیه زرشک پلو برای ۴ نفر

ابتدا مرغ هارا با نمک ،فلفل،زردچوبه و یک عدد پیاز به همراه دو لیوان آب میپزیم.

اگر میخواهید کمی آب مرغ بماند ، زمانی که به اندازه یک استکان آب مرغ مانده بود مرغ ها را خارج کرده و داخل ماهیتابه ای به همراه روغن یا کره و زعفران سرخ کنید تا کاملا طلایی شود و رنگ زعفران پخش شود.

فراموش نکنید حرارت را روی کم تنظیم کنید ، آب مرغی که از قبل کنار گذاشته بودید را به همراه رب(میتونید رب رو توی ماهیتابه جدا کمی سرخ کنید تا رنگ و طعم قوی تری بگیره) با ادویه های دلخواه میکس‌کنید و بعد از چند دقیقه جوشیدن کنار بگذارید.

اگر دوست داشتید به آب مرغ تون میتونید خیلی کم فلفل دلمه اضافی کنید تا طعم سس تون مجلسی بشه

برنج را بصورت آبکش در بیاورید و وقتی برنج پخت به اندازه یک کفگیر از آن را کنار بگذارید و با زرشک و زعفران قاطی کنید

چگونه پلو درست کنیم؟

طرز تهیه زرشک برای زرشک پلو

زرشک را از قبل با اب سرد بشویید و آبکش کنید تا آب آن کامل برود (در نظر داشته باشید زرشک را درون آب نگذارید زیرا رنگ زرشک میرود).

سپس روغن یا کره را کمی داغ کنید و زرشک و شکر و زعفران را تفت دهید و سریع شعله گاز را خاموش کنید تا رنگ زرشک تیره نشود.

میتوانید به اندازه ۱ قاشق غذاخوری آب جوش به زرشک اضافه کنید که وقتی برنج را داخل زرشک میریزید رنگ بیشتر و طعم بیشتری از خود به برنج بدهد.

دستور از ___yummyfood___

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)