برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

طرز تهیه زرشک پلو تالار با مقدار مواد لازم برای سوران و نذری

فوت و فن طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مرحله به مرحله با روش ها و نکات طلایی آشپزهای تالارها. مواد لازم برای پلو نذری ۱۰۰ نفر

یه مدل زرشک پلو داریم که فقط تو تالارهای عروسی میتونید پیدا کنید!

امروز میخوایم بهتون یاد بدیم که چجوری یه زرشک پلو با مرغ مثل تالارها داشته باشید.

کنارش هم سس مخصوص این غذا رو به روش گفته شده اموزش میدیم.

مواد لازم برای زرشک پلو تالار

  • ران مرغ یا سینه مرغ به مقدار کافی
  • برنج به مقدارکافی
  • زرشک ۱ پیمانه
  • رب ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه به دلخواهه
  • کره ۲۵ گرم
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

برای مشاهده طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی اینجا کلیک کنید

اگه میخواید مرغ های ترد و خوشمزه تری داشته باشید، دو ساعت قبل شروع کردن اشپزی نمک و فلفل و زردچوبه رو مرغ ها بپاشید و بزارید تو یخچال تا مزه دار بشه.

برای سس که قراره مرغ هارو توش سرخ کنیم، پیاز و سیر رو با روغن تفت میدیم و مقداری زردچوبه میزنیم و بعدش مرغ هارو میچینیم داخل قابلمه و سرخ میکنیم‌‌.

بعد که هردوطرف مرغ سرخ شد رب رو اضافه میکنیم و بعد نمک و فلفل میریزیم و به همراه ۳ لیوان آب اضافه میکنیم و سپس در قابلمه رو میزاریم و به مدت ۱ونیم الی ۲ ساعت میزاریم کامل پخته شه.

زرشک رو به مدت ۲۰ دقیقه خیس میکنیم. این کار باعث میشه تا زرشک پفکی بشه.

برنج رو برای ۴ ساعت میزاریم خیس بخوره چون میخوایم چلو درست کنیم.

این مطلب رو ببین:
رستوران ارشام کاس کولی؛ رستورانی برای شب زنده داران! + عکس

بعد آب رو داخل قابلمه ریخته و نمک و روغن و برنج رو میریزیم تا بجوشه و هم بزنید تا نچسبن به هم و بعد که جوشید آبکش کنید.

قابلمه ای ‌که برا برنج مد نظر داری رو بردارید و توش روغن بریزید و لواش رو کف قابلمه بزارین و بعد برنج رو میریزیم.

در اخر اگه چند تیکه کره رو برنج بریزین خیلی طعم باورنکردنی پیدا میکنه که حتما ازش لذت میبرید.

بعد درش رو میزارید تا با شعله کم خوب دم بکشه و زرشک و آبکش کنید و کمی با کره تفت بدید و در آخر زعفران رو اضافه کنید.

مواد لازم زرشک پلو برای ۱۰۰ نفر

مقدار موادی که در ادامه نوشتیم رو میتونید در مراسمات بزرگ مثل عروسی یا نذری و… استفاده کنید

مرغ بدون پوست ۱۵۰گرم برای هر نفر(۳۵کیلو برای صد نفر)

پیاز متوسط ۷ کیلو

رب گوجه فرنگی ۳ کیلو

زرشک حدوداً ۲ کیلو

شکر برای هر ۱۵۰گرم زرشک یک قاشق سوپ خوری

زعفران ۱ مثقال

نمک و زردچوبه و فلفل به میزان دلخواه

روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

برنج حدودا ۱۸ کیلو