طرز تهیه زولبیا با نشاسته ذرت
آموزش یه مدل زولبیا خوشمزه به سبک شیرازی با نشاسته ذرت و فوت و فن های خاص.
در این سری از مطالب آموزش شیرینی سایت گیلان فود میخوایم یه مدل ساده تر از زولبیا مخصوص ماه رمضان رو آموزش بدیم که با نشاسته ذرت تهیه میشه.
این مطالب رو ببین:
- آموزش تهیه زولبیا بازاری با نکات مهم
- دستور تهیه بامیه مخصوص ماه رمضان
- طرز تهیه رشته خشکار برای ماه مبارک
زولبیا با نشاسته ذرت
- نشاسته ذرت ۲۰۰ گرم(یا ۱ونیم لیوان)
- ماست ۲۰۰ (یک لیوان)
- آرد ۵۰ گرم (آرد نصف لیوان)
- روغن جامد یک قاشق چایخوری
- گلاب یک قاشق غذاخوری
- جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
- زعفران ساییده کمی
برای تهیه زولبیا نشاسته و ماست رو با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا نشاسته حل بشه و کاملا صاف و یکدست بشه.
آرد و روغن هم اضافه کنید و هم بزنید و در آخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو بریزید.
غلظت مواد باید مثل سس باشه اگر موادتون شل بود کمی آرد اضافه کنید و اگر از سس غلیظتر بود کمی ماست بریزید.
مواد رو در یک ظرف پلاستیکی سس بریزین و یا در قوطی سس گوجه خرسی بریزیند.
در یه تابه روغن سرخکردنی بریزین و با شعله ملایم ، مواد رو دایره ای بریزین، ارتفاع روغن باید در حدی باشه که زولبیا براحتی در اون شناور باشه. بعد از سرخ شدن در شهد بزارین و در صافی قرار بدید.
شربت زولبیا
- آب ۱ لیوان
- شکر ۲ لیوان
- گلاب نصف لیوان
- آبلیمو ۱ قاشق
- زعفران آبکرده ۱ قاشق
حتما باید شیره رو سه ساعت قبل از شروع طبخ بامیه درست کنید و بزارین خنک بشه.
برای شیره باید آب و شکر و گلاب رو با هم مخلوط کنید تا شکر کامل حل بشه بعد بزارین روی شعله ملایم تا جوش بیاد و حدود ده دقیقه ریز جوش بزنه تا قوام بیاد.
از وقتی گذاشتین روی شعله دیگه لازم نیست هم بزنید.
بعد از حدود ده دقیقه آبلیمو و زعفران رو اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید. بزارین شهد در محیط بیرون خنک بشه.
فوت و فن زولبیا با نشاسته ذرت
روغن موقع سرخ کردن باید داغ باشه.
موقعی که میخواید بندازید تو شربت حتما گرم باشه.
شعله گاز رو در طول تهیه باید ملایم رو به کم بزارید.
به مایع تون حدود ۲ تا ۳ ساعت استراحت بدید.
دقت کنید که مواد تون دو برابر باید بشه وگرنه جوش شیرین یا خمیر مایه تون غیرفعال شده
دیدگاه
1 دیدگاه
سلام ممنونم ازآموزش خوبتون منم بانشاسته ذرت تاحالا امتحان نکردم نمی دونستم میشه زدممنون ازبزرگواریتون
نظر بدهید