برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

علت شل شدن سالاد الویه چیست؟ + ۱۴ مدل تزیین زیبا

اگر میخواید بدونید که چطور سالاد الویه مجلسی برای یه مهمونی ۲ تا ۱۰ نفره درست کنید که زیبا و شکیل باشه و شل نشه و سفت بمونه همراه ما باشید.

قبل از اینکه به سراغ مطالب اصلی بریم تصویر سالاد الویه Olivier Salad که اصالت روسی داره رو به شکل واقعیش ببینیم:

چطوری الویه قالبی درست کنیم؟

برای سرو سالاد الویه، می توانید آن را داخل قالب بریزید.

به این صورت که قالب را با روغن مایع چرب کنید و سالاد الویه را داخل آن بریزید و فشار بدهید.

سپس داخل ۳۰دقیقه در فریزر (یا ۲ ساعت در یخچال) قرار بدهید تا سفت تر شود و خودش را بگیرد و بعد آن را داخل ظرف سرو برگردانید و آن را با مواد غذایی تزیین کنید.

علت شل شدن سالاد الویه

برای قالبی شدن الویه حتما باید الویه سفت باشه پس این‌نکات رو رعایت کنید:

مواد الویه را هرگز چرخ نکنید بلکه باید خُورد کنید.

اجازه ندید آب مرغ به مواد الویه برسه که باعث شل شدنش میشه.

سس کم به الویه بزنید که شل نشه.

بعد که از قالب در آوردین میتونید روی مواد تون حسابی سس بزنید.

اگه سالاد الویه تون شل بود وقتی مواد را داخل قالب ریختید قالب را حدود ۳۰ دقیقه توی فریزر بزارید تا خودشو بگیره بعد از قالب درش بیارید.

چکار کنیم سالاد الویه خوشمزه بشه؟

اگر برای فردا بخواید استفاده کنیم، تخم مرغ پخته استفاده نمی کنیم ولی اگه برای شب سرو میکنید، تخم مرغ پخته وخرد شده هم استفاده می کنیم.

هرچقدر موادتون سردتر باشه ، کمتر سس رو به خودش جذب میکنه!

برای الویه مجلسی بعضیها فلفل تازه سابیده شده و گردوی خورد شده و پودر زیره به مقدار گمی به موادشون اضافه میکنند.

از رنده کردن مواد غذایی مانند هویج یا خیار شور جدا خودداری کنید، زیرا این کار باعث می‌شود سالاد الویه آب بیندازد.

آب لیمو را به میزانی اضافی کنید که الویه را ترش نکند و فقط بوی مرغ را در مواد بگیرد.

بهتر است نمک را کم کم اضافه کنید زیرا خیارشورها با نمک هستند و امکان شور شدن آن وجود دارد.

تصاویر تزیین سالاد الویه

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3 (10 رای)