مواد تشکیل دهنده سالاد سزار
سالاد سزار اصلی که در خارج از ایران تهیه میشه اونی نیست که تو کافه ها و رستوران های ایرانی میبینید. تو این پست سالاد سزار معروف رو بهتون اموزش میدیم.
قبل از هر چیز نسخه خارجی و اصلی سالاد سزار caesar salad رو تو تصویر پایین ببینید 😅🤭
سس معروف سالاد سزار
برای تهیه سس سالاد از ترکیب نصف پیمانه ماست ، نصف پیمانه سس مایونز ، یک سوم پیمانه پنیر پارمسان و دو قاشق سس خردل ، دو قاشق آبلیموی تازه ، نمک و فلفل سیاه و سیر که اندازه اش به ذائقه ی خودمون مربوطه میکس میکنیم و میذاریم تو یخچال تا طعمش جا بی اُفته.
طرز تهیه سالاد سزار
- کاهو پیچ یک عدد متوسط
- نان تست به تعداد دلخواه عدد
- نصف سینه ی مرغ
- یک بسته ۱۸۰ گرمی پارمسان
- گوجه گیلاسی به تعداد دلخواه
سینه ی مرغ رو از قبل با پیاز خلالی و نمک و فلفل سیاه و کمی آبلیمو مزه دار میکنیم و میزاریم داخل یخچال چندساعتی بمونه.
نون تست رو مکعبی برش میدیم و روشون روغن زیتون میریزیم و مخلوط میکنیم و توی سینی فر یا تُستر میذاریم.
حدودا ده تا پانزده دقیقه بزارید تا تُست بشن (حواستون باشه زود میسوزه)
اگر می خواید سالادتون رژیمی باشه میتونید بجای سس مایونز از ماست استفاده کنید و مرغ رو هم گریل کنید.
برای آماده سازی، توی ظرف مورد نظر کاهوی خرد شده میریزیم و بعد نونهای تست شده رو اضافه میکنیم.(میتونید مخلوط کنید)
در آخر هم فیله های مرغ گریل یا سوخاری شده رو بُرش میزنیم واضافه میکنیم و روش پنیر پارمسان میپاشونیم!
اگر دوست داشتید ، سس رو موقع سرو روی سالادتون بریزید و نوش جان کنید.
دیدگاه
نظر بدهید