برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه ۱۰ سالاد ایرانی مجلسی و لیست سالاد فصل

همراه ما باشید با طرز تهیه سالادهای خوشمزه برای شام؛ از انواع سالاد با کاهو و سالاد ایتالیایی تا طرز تهیه سالاد کلم و هویج

لیست پایین رو ببینید و ازش استفاده کنید. در ادامه مطلب هم کلی سالاد بهتون یاد دادیم.

  1. طرز تهیه ۶ مدل سس سالاد کاهو
  2. ترفندهای سالاد ماکارونی
  3. علت شل شدن سالاد الویه چیست؟
  4. سالاد ماکارونی برای ۳۰ نفر

لیست سالادهای ایرانی

ما در لیست زیر به جز سالادهای ایرانی ، معروف ترین سالادهایی که در رستوران ها و کافه های ایرانی از پیش از انقلاب تا کنون سرو شده رو تهیه و جمع آوری کردیم.

سالاد چه خواصی دارد؟

سبزیجات را به خواص فوق‌العاده‌ای می‌شناسیم که برای سلامتی بدن دارند.

بیشتر سبزیجات کالری کمی دارند، اما سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر هستند.

همه‌ی سبزیجات مفید هستند، اما بعضی از سبزیجات به‌ دلیل خواص منحصربه‌فردی که برای سلامتی بدن دارند، از سایر سبزیجات متمایز می‌شوند.

از جمله‌ی این سبزیجات می‌توانیم به کاهو، کلم‌ قرمز و سبز، پیاز، گل‌کلم، کلم‌بروکلی، سیر، سیب‌زمینی شیرین و مارچوبه اشاره کنیم. بسیاری از این سبزیجات در کاهش قند خون و سطح کلسترول، بهبود سلامت قلب و مبارزه با انواع بیماری‌ها و سرطان‌ها اثرگذار هستند.

چنین سبزیجاتی می‌توانند التهاب را کاهش دهند و خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف را پایین بیاورند. منبع

سالاد پیازچه

سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفته‌ای از سالاد اولویه است. با این تفاوت که طعم و عطرش چندین برابر بهتر و جذاب‌تر است.

مواد لازم برای سالاد پیازچه:

  • سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده: ۳ لیوان
  • سینه مرغ آب پز و نگینی یا ریش شده: ۲ لیوان
  • خیارشور نگینی خرد شده: ۱ لیوان
  • پیازچه نگینی خرد شده: ۱ لیوان
  • شوید خرد شده: سه چهارم لیوان
  • ماست خامه‌ای: نصف لیوان

طرز تهیه و دستور پخت:

ابتدای کار تمام مواد را پخته و نگینی خرد کنید.

برای تهیه سس ظرفی را برداشته و سس مایونز، آبلیمو، ماست خامه‌ای، کمی فلفل سیاه، کمی آویشن و کمی پودر سیر را در آن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.

سس آماده شده را با همه مواد خرد کرده، مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار داده تا مواد به خورد هم رفته و جا بیفتد.

فوت و فن‌ها:

می‌توانید چند قاشق روغن زیتون برای طعم بهتر به سالاد اضافه کنید.

به جای سینه مرغ می‌توانید از دو لیوان کالباس نگینی شده استفاده کنید.

وقتی که مواد سالاد گرم هستند سعی کنید سس را اضافه نکنید. چون در این حالت تمام سس به خورد مواد رفته و باعث می‌شود تا سس بیشتری مصرف کنید. منبع


سالاد چلیپایی

سالاد چلیپایی

طرز تهیه نوعی سالاد با گیاهان چلیپایی آموزش ببینیم که کم‌کالری و ساده است.

سبزیجات چلیپایی در علم تغذیه، گروه بزرگی از گیاهان متنوع هستند که طعم‌های قوی دارند. کلم چینی، کلم بروکلی، جوانه بروکسل، کلم، گل‌کلم، تربچه، شلغم و خردل از جمله سبزیجات چلیپایی به شمار می‌روند.

مواد لازم:

  • گل‌کلم: یک عدد
  • سینه مرغ: یک عدد
  • نخود: ۱۰۰ گرم
  • گوجه گیلاسی: یک بسته
  • ماست:یک فنجان
  • آب لیمو ترش تازه: یک فنجان
  • پیاز:یک عدد
  • جعفری و گشنیز تازه: ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد چلیپا با نخود:

مرغ را پاک کنید و بگذارید با پیاز و کمی نمک بخارپز شود. نخود را بشویید. داخل یک قابلمه دو لیوان آب بریزید و بعد از اینکه جوشید به آن نخودها را همراه با کمی نمک اضافه کنید.

در قابلمه‌ای دیگر باز هم دو لیوان آب بریزید و وقتی جوشید، کلم‌هایی را که از قبل به شکل گل درآورده و شسته‌اید، همراه با کمی نمک اضافه کنید تا بخارپز شود. جعفری و گشنیز را پاک کنید و بشویید و بگذارید آب آن برود.
می‌توانید سینه مرغ را به جای پر کردن به شکل تکه‌ای نیز استفاده کنید.

بعد از اینکه همه مواد پخت، آنها را از قابلمه خارج کنید. گوجه گیلاسی را به شکل دلخواه برش بزنید. ماست، آب‌لیمو، روغن زیتون، فلفل و گشنیز و جعفری را با هم مخلوط کنید.

یادتان باشد گشنیز و جعفری را خرد نکنید. به همان شکلی که پاک کردید، استفاده کنید. به این ترتیب با مخلوط کردن این مواد، چاشنی غذا آماده است.

اکنون سینه مرغ را پرپر کنید. کلم‌ها را در بشقاب بچینید. مرغ‌ها را روی آن ریخته و نخودها را کنارش بچینید. گوجه گیلاسی را به شکل دلخواه به ظرفتان اضافه کنید. اکنون چاشنی را به این بشقاب اضافه کنید. سالاد آماده است. منبع


سالاد سزار

سالاد سزار

یکی از محبوب ترین سالادها برای آمریکایی‌ها و ایتالیایی‌ها، سالاد سزار است که قابل سرو در تمامی وعده‌های غذایی ست.

البته این سالاد در ایران بعد از الویه و سالاد کاهو و کلم و ماکارونی بشدت پرمصرف است و چندسالیست در منوی تمامی کافه ها و رستوران ها دیده میشود.

مواد لازم برای سس سزار:

  • سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
  • سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر ۲ حبه له شده
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • پنیر پارمسان ۳ قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

البته سس سزار شرکت مهرام به صورت آماده مناسب و به صرفه است که داخلش همین ترکیبات استفاده شده.

مرحله اول

سس مایونز را به همراه سس خردل درون یک ظرف هم بزنید. پس از آن برای رقیق شدن آن کمی آب لیمو ترش اضافه کنید.

مرحله دوم

سرکه بالزامیک، روغن زیتون و سیر له شده را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر سیر با مواد داخل کاسه آغشته شود.

مرحله سوم

در نهایت به مواد داخل کاسه، پنیر پارمسان به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مواد لازم و طرز تهیه سالاد سزار:

فیله مرغ ۱ عدد
کاهو یک بوته شسته شده
نان تست یک بسته متوسط
پیاز ۲ عدد
پودر سیر به میزان لازم
پودر پابریکا به میزان لازم
گوجه گیلاسی ۳ عدد
زیتون سیاه ۲ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
روغن زیتون ۴/‏۱‬ فنجان
نمک و زردچوبه به میزان لازم

مرحله اول

ابتدا باید کاهوها را به اندازه متوسط خرد کنید و آنها را با آب بشویید. سپس در ظرفی دارای مخلوط نمک و آب این کاهو های خرد شده را قرار دهید تا خیس خرده و تمییز شوند. بعد از گذشت دقایقی با آبکشی کردن کاهو ها چند بار با آب، شست و شو کنید تا کاهو ها آماده مصرف شوند.

مرحله دوم

مرغ‌ها را به همراه پیاز خرد شده، پودر سیر، پودر پاپریکا، نمک و زردچوبه مزه دار کنید و درون یخچال قرار دهید تا مزه و عطر آنها به درون مرغ وارد شود.

مرحله سوم

برای پخت مرغ‌ها باید ابتدا پیاز را خرد کنید و درون قابلمه‌ای همراه با روغن تفت دهید. هنگامی که پیازها به رنگ طلایی در آمدند، پودر سیر، زردچوبه، فلفل، نمک و پودر پاپریکا را به آن اضافه کنید و کمی همراه با پیازها تفت دهید.

مرحله چهارم

به مواد تفت داده شده درون قابلمه، فیله مرغ مزه دار شده را اضافه کنید و آب جوش را همزمان داخل قابلمه مواد بریزید، درب قابلمه را بگذارید تا فیله مرغ بپزد.

مرحله پنجم

بعد از آنکه مرغ به خوبی پخته شد، آنها را از قابلمه خارج کنید تا کمی سرد شود. سپس مرغ را با قیچی یا چاقو به اندازه مربع‌های کوچک خرد کنید.

مرحله ششم

برای تهیه نان سیر باید روغن زیتون را به مقدار متوسط درون تابه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا کمی داغ شود. پس از آن پودر سیر را به روغن اضافه کنید و تفت دهید. سپس نان تست‌ها را به صورت مربع خرد کنید و با مواد داخل تابه به اندازه ۲ الی ۳ دقیقه مخلوط کنید.

مرحله هفتم

کاسه یا ظرف دلخواه خود را با کاهو های خرد شده و فیله های مربعی شده پر کنید و نان تست تفت داده شده را به همراه آب لیمو ترش به آن اضافه کنید. سپس زیتون سیاه و گوجه گیلاسی را خرد کنید و به آن اضافه کنید.

مرحله هشتم

سس آماده شده را به مواد درون کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سالاد سزار شما آماده سرو است.

نکات کلیدی برای تهیه سالاد سزار ایتالیایی

حاشیه نان تست را برش دهید و فقط قسمت سفید آن را برای تفت دادن خرد کنید.

به سالاد سزار می‌توانید علاوه بر مرغ، تن ماهی و یا میگوی پخته شده اضافه کنید تا به صورت یک وعده غذایی شکل بگیرد.

اگر سس شما غلیظ‌تر شد می‌توانید از آب برای رقیق شدن آن استفاده کنید.

مقدار سیر بستگی به ذائقه شما دارد بنابراین به میزان لازم به سالاد خود می‌توانید پودر سیر یا سیر تازه اضافه کنید.

از اضافه کردن خیار و هویج به این سالاد بپرهیزید.

اگر تمام سالاد داخل ظرف را میل نمی‌کنید قبل از سرو به سالاد سزار سس نزنید تا نان تست‌های داخل آن، تردی خود را از دست ندهند.

یک کاهوی بزرگ برای ۴ نفر است بنابراین بر حسب میزان نفرات به آن کاهو و سایر مخلفات را اضافه کنید. منبع


سالاد مرغ رژیمی

سالاد مرغ رژیمی

سالاد مرغ رژیمی یکی از انواع سالادهاست که می‌توان گفت به خاطر داشتن سینه مرغ در ترکیبات آن یک وعده غذایی کامل و مغذی برای بدن است.

این سالاد با ترکیب سس بالزامیک و پنیر فتا طعم دلچسبی خواهد داشت.

مواد لازم برای تهیه سس بالزامیک:

  • سرکه بالزامیک: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: ۱ حبه
  • عسل: نصف قاشق چایخوری
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • فلفل: یک هشتم قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: نصف پیمانه

روغن زیتون، عسل، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل و سیر رنده شده را داخل پارچ مخلوط‌کن بریزید و بگذارید به مدت یک دقیقه میکس شود تا همه مواد به‌خوبی با هم مخلوط شوند.

بعد دستگاه را خاموش کنید و سس بالزامیک آماده را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد سالاد به سس آغشته شود.

مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ:

  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • کاهو: ۱ دسته متوسط
  • جعفری: به مقدار لازم
  • ذرت: ۱ پیمانه
  • پنیر فتا خرد شده: نصف پیمانه
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • گردوی خرد شده: به میزان لازم
  • فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده: ۱ پیمانه

در مرحله اول سینه مرغ را خوب بشویید.

سپس با یک چاقوی تیز آن را به صورت طولی برش بزنید. به اندازه دلخواه روی برش‌های طولی مرغ نمک و فلفل بپاشید.

ماهی‌تابه مناسبی را انتخاب کنید و یک قاشق روغن زیتون در آن بریزید.

ماهی‌تابه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید.

برش‌های مرغ را داخل ماهی‌تابه بچینید و بعد از اینکه یک طرف آن پخت، مرغ‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم پخته شود.

سپس مرغ‌ها را از ماهی‌تابه خارج کنید و آن‌ها را روی تخته کار بگذارید تا خنک شوند. بعد از اینکه خنک شد، آن‌ها را به صورت مکعب‌های کوچک برش بزنید.

در مرحله بعد کاهو را خوب بشویید و وقتی آب آن کاملاً کشیده شد، خرد کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

گوجه را خرد کنید و به کاهو اضافه کنید. در مرحله بعد ذرت، فلفل دلمه‌ای خرد شده، تکه‌های پنیر فتا، جعفری خرد شده و گردو را به مخلوط کاهو و گوجه اضافه کنید.

در مرحله آخر مرغ‌های خرد شده را به مواد اضافه کنید و سالاد را خوب زیر و رو کنید تا همه مواد آن به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند. منبع


سالاد میموسا

سالاد میموسا

یه سالاد معروف و سنگین روسی بنام میموسا که واقعا برای میز شام دهن پُرکن و مجلسی هستش. خلاصه اگر جاری مهمونتونه ازین پیشنهاد غافل نشید؛

مواد لازم سالاد میموسا:

  • کنسرو تن ماهی ۱ عدد
  • برنج ۱ پیمانه
  • هویج ۳ عدد
  • سس مایونز یا ماست سفت به مقدار لازم
  • پیازچه، جعفری، شوید یا فلفل سبز
  • پلوی زعفرانی یا زرده تخم مرغ یا فلفل زرد یا ذرت پخته (روی سالاد بایستی زرد رنگ باشد)

طرز تهیه سالاد میموسا:

برنج را با روش کته طبخ کنید. کنسرو ماهی تن را در آب به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید و سپس باز کرده و روغن را جدا و دور بریزید.

قالب مورد نظرتان را چرب کرده و به ترتیب:

مرحله اول: هویج رنده شده را (خام یا پخته فرقی نمی کند) یک لایه در کف قالب با ضخامتی یکنواخت بریزید وروی آن سس مایونز به میزان دلخواه بریزید.

مرحله دوم: یک لایه از ماهی تن را روی هویج ریخته و دوباره روی آن را سس بریزید.

مرحله سوم: لایه بعدی را با پیازچه یا جعفری یا… پر کنید و با پشت قاشق به لایه‌ها فشار داده تا سفت و فشرده شود و دوباره سس بریزید.

مرحله چهارم: لایه آخر را کته بریزید و ما بین و روی آن را با یک لایه سس پر کنید. روی سالاد را با سلوفون بپوشانید و سالاد را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله پنجم: سالاد را برای سرو در ظرف مورد نظرتان وارونه کنید.

مرحله ششم: اطراف و روی سالاد را سس زده و با برنج زعفرانی یا ذرت پخته شده یا زرده تخم مرغ رنده شده به رنگ زرد در آورده و اطراف را با شوید یا هر سبزی که مورد نظرتان است به رنگ سبز در آورید. به این ترتیب سالاد شبیه به گل ابریشم می‌شود.

میموسا همان گل ابریشم است، این گل زیبا به رنگ زرد است و با الهام از رنگ زیبای آن انواع کیک، سالاد و نوشیدنی و دسر‌ها را تزئین می‌کنند.

دوستانی که سس مایونز مصرف نمی‌کنند از ماست چکیده به تنهایی و یا مخلوطی از ماست چکیده و سس استفاده کنند.

در این سالاد می‌توان به جای برنج از سیب زمینی و به جای ماهی تن از مرغ یا کالباس و… استفاده کرد.


سالاد کلم مخلوط

سالاد کلم مخلوط

سالاد کلم مخلوط از کلاسیک ترین سالادهای هر سفره شام ایرانی هستش که بریم باهم دستور تهیه اش رو ببینیم؛

مواد لازم:

  • ۱ عدد کلم قرمز بزرگ
  • ۲ عدد خیار
  • ۳ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ فنجان ذرت
  • هویج به دلخواه
  • نمک، فلفل و آبلیمو به مقدار لازم

طرزتهیه:

برگ‌های کلم را از هم باز کرده و داخل یک ظرف پر از آب بریزید.

باید اجازه دهید برگ کلم‌ها چند دقیقه‌ای داخل آب بمانند تا بهتر تمیز شوند.

سپس آن‌ها را خوب شسته و آبکشی کنید.

در نهایت چند دقیقه‌ای کلم‌ها را در یک آبکش بریزید تا آب آن‌ها خوب گرفته شود.

وقتی کلم‌ها تمیز و خشک شدند، آن‌ها را خرد کرده و داخل یک ظرف بزرگ بریزید.

سپس گوجه‌ها و خیار‌ها را ورقه‌ای خرد کرده و به کلم‌ها اضافه کنید.

در این مرحله از طرز تهیه سالاد کلم قرمز باید در یک ظرف جدا، بسته به ذائقه و سلیقه خود مقداری نمک و فلفل و آبلیمو ریخته و خوب آن‌ها را باهم مخلوط کنید.

سپس سس آماده شده را کم‌کم به ظرف حاوی کلم، گوجه فرنگی و خیار اضافه کرده و کاملا هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

اضافه کردن سس را تا جایی ادامه دهید که مقدار سس اضافه شده به سالاد مطابق سلیقه‌تان شود.

سالاد کلم قرمز شما آماده است، فقط باید آن را سرو کنید.


سالاد کلم قرمز

سالاد کلم قرمز

سالاد کلم قرمز خیلی برای سفره هایی که میخواید هارمونی رنگ داشته باشه ساده و مناسبه. دستورش رو در ادامه قرار دادیم:

مواد لازم:

  • سس مایونز : ۳/۴ تا ۱ پیمانه
  • شکر : ۳ قاشق غذاخوری
  • سرکه سیب : ۳ قاشق غذاخوری
  • کلم قرمز کوچک : ۱ عدد
  • پیاز قرمز : ۱ عدد متوسط
  • کشمش طلایی : ۳/۴ پیمانه
  • گردو خرد شده : ۴ قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

مواد اولیه رو آماده کنید ، کلم قرمز و پیاز قرمز رو خلالی کنید.

۴ تا ۱ پیمانه سس مایونز ، ۳ قاشق غذاخوری شکر ، ۳ قاشق غذاخوری سرکه سیب را با هم مخلوط کنید.

در یک کاسه بزرگ کلم قرمز و پیاز قرمز خرد شده ، ۳/۴ پیمانه کشمش و ۴ قاشق غذاخوری گردو خرد شده را با هم مخلوط کنید.

سس را به مواد اضافه کنید و سالاد را هم بزنید تا کاملا به سس آغشته بشه بهتره قبل از سرو ۱ ساعت سالاد را در یخچال بذارید تا کلم کمی نرم بشه و سس به خورد کلم و مواد برود.

اما اگه سالاد کلم را ترد دوست دارید همون موقع سرو کنید اگه احساس می‌کنید نیاز به سس بیشتری دارد اضافه کنید و بعد سرو کنید.


سالاد نواری

سالاد نواری

سالاد بسیار لذیذ و ساده با هویج و کدو مثل تصویر بالا میتونید درست کنید و حالشو ببرید.

مواد لازم:

  • کدوی نواری خردشده یا رنده شده
  • هویج نواری خرد شده یا رنده شده
  • مقداری ذرت آب پز
  • مقداری خیارشور نواری خردشده
  • مقداری ماست
  • کمی مایونز
  • نعناع خشک
  • مقداری نمک

طرز تهیه:

کدو و هویج بلند رنده شده (یا با چاقو نواری نازک خردشود) رو جدا جدا با کمی روغن زیتون تفت بدید.

نباید رنگ کدوها عوض بشه،فقط درحد نرم شدن تفت بخوره کافیه.

چند دقیقه اجازه بدین خنک بشن.هر دو رو تو یه کاسه بریزین.

خیارشورهای نواری خردشده،ماست ،نمک و نعناع خشک رو اضافه کرده و هم بزنید.


سالاد رنگین

سالاد رنگین

دستور یه سالاد اختصاصی و راحت با نام سالاد رنگین که در ادامه آموزش دادیم.

طرز تهیه:

  • کاهو خرد شده
  • کلم سفید و کل قرمز خرد شده
  • خیار شور خرد شده
  • هویج رنده شده
  • خیار خرد شده
  • کنسرو نخود آبگوشتی ۱ عدد
  • کنسرو ذرت ۱ عدد
  • شوید، جعفری خرد شده
  • نمک، فلفل، لیمو تازه، سس مایونز، ماست

خیلی سالاد راحت و خوشمزه ایه، همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم.

بعد بهش سس، نمک و فلفل و لیمو و ماست میزنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و با هر چیزی که دوست داشتیم تزیین میکنیم.


سالاد بروکلی

سالاد بروکلی

یه سالاد ترکیبی و آسون با مواد طبیعی و بسیار خوشرنگ برای سفره شام؛

مواد لازم برای سس سالاد:

  • ‌۱ لیوان ماست یونانی
  • ۲ قاشق چایخوری عسل (اختیاری،طبق سلیقه)
  • ‌۲ قاشق غذاخوری سس خردل یا سس مایونز
  • ‌۲ قاشق چایخوری سرکه سیب
  • ۳ قاشق غذاخوری پیاز ریز رنده شده
  • نمک،فلفل،پودر زیره،به اندازه ی دلخواه

۷ بُرش بیکن سرخ شده(یه ژامبون ژیگو) رو در کنار دو عدد هویج رنده شده با مقداری گردو و کشمش پلویی و ۲ لیوان ذرت در ظرف بریزید.

۲ سر کلم بروکلی خرد شده رو با یک لیوان پنیر پیتزا رنده شده در همون ظرف خالی کنید و مقل تصویر ابتدایی به آرامی مخلوط کنید.

ترکیب سس گفته شده رو که به جاش از سس رَنچ هم میتونید استفاده کنید رو حتما با مواد بخوبی مخلوط کنید.


سالاد دُری

[evp_embed_video url=”https://www.gilan-food.ir/wp-content/uploads/2021/06/%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%DB%8C.mp4″]

حتما حتما از ماست سون استفاده کنید.

این سالاد رو نهایتا برای ۲۴ ساعت میتونید نگهداری کنید للبته انقدر خوشمزه است که فکر نکنم اصلا چیزی ازش بمونه

اجزای سالاد رو ریز خرد کنید.

این مقدار برای ۲ تا ۳ نفر هستش

  • نصف کاهو پیچ ریز خرد شده
  • ذرت آبپز و یا کنسروی حدود ۵ قاشق غ
  • خیار ۲ عدد
  • ژامبون مرغ ۳ تا ۴ ورق
  • ماست سون ۴ تا ۵ قاشق غ
  • سس مایونز ۲ قاشق غ
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • گردوی خرد شده ۶ تا ۷ عدد

توی فیلم کاملا مراحل کار مشخصه ، تمام مواد رو خرد کنید و تو یه کاسه ی بزرگ به همراه سس و ماست مخلوط کنید و نوش جان کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
4.33 (6 رای)