برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه ساندویچ بمبی غول هیولا توپولوف هسته ای!

یه مدل ساندویچ خفن و سنگین در چند سال اخیر درست میکنند به نام ساندویچ توپولوف یا ساندویچ بمبی که اینجا اموزشش رو گذاشتیم.

قبل از شروع آموزش چندتا لینک زیر رو ببینید:

  1. اسنک بدون ساندویچ ساز درست کنید!
  2. طرز تهیه سوسیس بندری با فوت و فن خلیل عقاب
  3. طرز تهیه رویال برگر با پنیر زرد روی همبرگر

طرز تهیه ساندویچ توپولوف

مواد لازم به ازای هر ساندویچ برای ۱ تا ۲نفر نوشته شده که میتونید کم یا زیادش کنید.

  • ژامبون بالای ۷۰درصد ۵ ورق یا ۳۰۰گرم
  • هات داگ ۵۵ درصد به بالا ۲ عدد(یا کِراکُف ۱ عدد)
  • پنیر پیتزا رنده شده دورنگ ۲۰۰ گرم
  • پنیر ورقه گُودا ۳ برگ
  • قارچ ۳۰۰ گرم
  • خلال سیب زمینی ۱ تا ۲ مُشت ✊
  • کاهو تازه ۳ برگ
  • جعفری مقدار کم
  • انواع سس

برای شروع چند ورق ژامبون کف تابه یا ظرف فر می‌چینیم و روی اون قارچ ورقه‌ای میریزیم و با پنیر پیتزا روشو می‌پوشونیم.

ده دقیقه در داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدیم، بعد چند دقیقه گریل میزنیم تا پنیرا طلایی بشه.

اگر بخواید میتونید توی تابه هم درست کنید فقط حواستون باشه که ژامبون ها نسوزه و کف تابه رو چرب کنید.

تو این فاصله هات داگ رو سرخ کنید و جعفری تازه که خریدید رو با پیاز خرد کنید.

نان باگت که از قبل تهیه کردید رو با ترکیب سس قرمز و فرانسوی و خلال سیب زمینی و خیارشور و کاهو و فویل میزاریم کنار دستمون.

ژامبونارو از فر خارج میکنیم و برش میزنیم و یک لایه داخل نون باگت میذاریم.

بعد به ترتیب هات داگ های سرخ شده میذاریم و بعد خلال سیب زمینی (یا چیپس) خرد شده و جعفری ، کاهو…

سپس سس میزنیم و داخل فویل می‌پیچیم و از وسط برش میزنیم‌.

اگر میخواین ساندویچ بمب واقعی داشته باشید باید دو تا سه برابر موادی که بهتون گفتم رو استفاده کنید که خوب واقعا نیازی نیست اینقدر سنگین کنیم یه ساندویچ رو!! منبع

ساندویچ بمبی

طرز تهیه ساندویچ بمبی

این مواد لازم به ازای هر ساندویچ برای ۱ تا ۲نفر هستش و حواستون باشه که خیلی سنگین هستش و حتما مراعات کنید.

  • ژامبون بالای ۸۰درصد ۸ ورق یا ۴۰۰گرم
  • هات داگ ۷۰درصد به بالا ۲ عدد(یا کِراکُف ۱ عدد)
  • ۳ تیکه سینه مرغ مزه دار شده
  • ۲ برگر ۷۰درصد به بالا
  • پنیر پیتزا رنده شده دورنگ ۳۰۰ گرم
  • پنیر ورقه گُودا ۴ برگ
  • قارچ ۳۵۰ گرم
  • خلال سیب زمینی ۲ تا ۳ مُشت ✊
  • کاهو تازه ۳ برگ
  • انواع سس
طرز تهیه 7 نوع ساندویچ کثیف دهه شصتی

شروع کافیه ژامبون هارو کَف ظرف بچینید و روشو با قارچ پُر کنید. ادویه پاپریکا و کمی پودرسیر بهش بزنید تا ژامبون تنوری تون مزه دار بشه.

بعد روش پنیر پیتزا رو بپاشید و اگر دوست داشتید مقدار کمی فلفل دلمه ای خرد شده بریزید و پنیر ورقه گودا رو بزارید و در فر با دمای ۱۸۰ قرار بدید تا اماده بشه.

هات یا کراکف رو به شکلی که میخواید سرخ کنید. بهتره اطراف هات داگ رو با جاقو برش بندازید تا موقع سرخ شدن بافت داخلش هم تغییر بکنه.

برگر ها و سینه مرغ مزه دار شده رو هم سرخ کنید.

نون باگت (که حتماً سایز بزرگ باشه و کمی روی حرارت غیرمستقیم بزارید تا تُرد بشه) رو از وسط با چاقو باز کنید و داخلشو خالی کنید.

ژامبون تنوری رو از فر بیرون بیارید وقتی که اماده شد و از وسط به دو نیم تقسیم کنید و انتهای نون باگت قرار بدید.

بعد برگر و سینه مرغ رو قرار بدید و با سیب زمینی و کاهو داخلشو پر کنید و در آخر هات داگ هارو بزارید.

حالا در یک فویل بزرگ بپیچید و بعد از وسط نصفش کنید. ساندویچ بمبی آماده است و میتونید یا داخلش یا روی نون سس بزنید و میل کنید. نوش جان

دریافت ویدئو

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
( رای)