طرز تهیه ساندویچ تن ماهی تونا با نان تست
کنسرو ماهی تن که ما در ایران بهش میگیم تن ماهی یه ساندویچ خیلی معروف ازش تو دنیا هست به نام ساندویچ تونا که میخوایم آموزشش رو ببینیم.
در این سری از آموزش فست فود سایت گیلان فود میخوایم همه نکات تهیه یه ساندویچ تن ماهی رو همراه با جزئیاتش آموزش بدیم.
از مزایای ساندویچ تن ماهی این است که سه اونس کنسرو ماهی تن حاوی ۱۰۸ کالری و ۲۰ گرم پروتئین است. ۵درصد از آهن مورد نیاز روزانه شما، مقدار زیادی ویتامین B تقویت کننده انرژی و ۸۰درصد از مقدار توصیه شده روزانه سلنیوم شما را تامین می کند.
ساندویچ تن ماهی یه پیشنهاد عالی برای زمانیکه میخواید ورزش کنید یا رژیم دارید یا میخواید به بچه هاتون غذای فرنگی بدید.
این لینک هارو هم ببینید:
- طرز تهیه ساندویچ سرد هایدا
- طرز تهیه ساندویچ ماکارونی قدیمی
- آموزش ۱۶ ساندویچ ساده و سریع
- طرز تهیه اسنک پیتزایی بدون ساندویچ ساز
ساندویچ تن ماهی با نان تست
این روش تهیه خیلی آسونه؛ برای شروع یه کنسرو تن ماهی رو بجوشونید و کمیکه خنک شد داخل یه کاسه بریزید.
بعد مقدار کمی سیر له شده اگرتمایل داشتید + سبزیجات خورد شده شامل پیازچه و جعفری (با هر چیزی که باب میلتونه) داخلش اضافه کنید.
بعد دو قاشق مایونز و یک قاشق خردل + یک مُشت پنیر پیتزای رنده شده رو داخل مواد میریزیم.
حالا اگر دستگاه ساندویچ ساز دارید که کارتون خیلی آسونه و کافیه که مواد رو داخل دوتا نون بزارید و با ساندویچ ساز تُستش کنید.
اگر ساندویچ ساز ندارید ، کافیه کف ماهیتابه که داغ شد ، یه نون تست رو کره بمالید و بزارید داخل ماهیتابه بعد مواد رو بریزید وسطش و یه نون دیگه رو کره مالی کنید و بزارید روی مواد و دو طرف نون رو با حرارت ملایم سرخ کنید تا فقط سطح نون تُرد بشه. منبع
ساندویچ تن ماهی با جعفری
- ¼ فنجان فلفل دلمه ای سبز
- ¼ فنجان فلفل دلمه ای قرمز
- دو قاشق غذاخوری جعفری
- یک چهارم پیمانه آبلیمو
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- پاپریکا به مقدار لازم
- دو عدد تن ماهی
- دوعدد پیازچه خرد شده
- دو قاشق غذا خوری سس مایونز
- سه قاشق پنیر خامهای
- یک سوم لیوان پوره ی گوجه و رب
- یک چهارم آبلیمو
یک قوطی ماهی تن را در روغن و یک قوطی دیگر ماهی تن را بدون روغن درون یککاسه بزرگ بریزید.
روی آن دو عدد پیازچه خرد شده + ¼ فنجان فلفل دلمه ای سبز + ¼ فنجان فلفل دلمه ای قرمز قرار دهید. دو قاشق غذاخوری گشنیز سبز خرد شده + یک چهارم پیمانه آبلیمو یک سوم پوره ی گوجه و رب رو اضافه میکنیم (از قبل پوره رو آماده کنید و بپزید).
حالا فلفل سیاه + پاپریکا + ۳ قاشق پنیر خامه(یا پنیر سفید) + دو قاشق غذاخوری سس مایونز میزنیم.
مواد را خوب مخلوط کرده و داخل یک نان فانتزی به اندازه ۱۲ تکه بریزید و می توانید برشته کنید (یا در ماهی تابه سرخ کنید) و روی گریل بگذارید و خوب سرو کنید.
ساندویچ تونا
از محبوب ترین ساندویچ های آمریکایی و خارجی همین ترکیب کنسرو ماهی تن با نان تست هستش که با تهیه ترکیبات زیر میتونید یه خوبشو آماده کنید.
- کنسرو ماهی ۱ قوطی
- نصف فنجان سس مایونز
- کرفس ریز خرد شده نصف فنجان
- پیاز قرمز ریز خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده برای طعم دادن
- نان تست ورقه ای به تعداد دلخواه
در یک کاسه متوسط، ماهی تن، سس مایونز، کرفس، پیاز، فلفل دلمه ای، و آب لیمو تازه را با هم مخلوط کنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید. روی نان ساندویچی دلخواه سرو کنید ولی معمولاً در خارج با نان تست شده تهیه میشود. منبع
دیدگاه
نظر بدهید