برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه ساندویچ سرد هایدا با سس ساندویچ کالباس

هایدا یکی از برنهای مشهور تهیه انواع ساندویچ سرد هستش که بدلیل قدیمی بودنش بسیار در بین مردم محبوبه. همراه ما باشید تا آموزشش رو یاد بگیرید.

در این سری از آموزش فست فود سایت گیلان فود می‌خوایم یه ساندویچ سرد ساده اما با نکات ریز شبیه به ساندویچ هایدا رو یاد بدیم که عمرا جایی خونده باشید.

این لینک هارو هم ببینید:

آموزش ساندویچ سرد هایدا

دستوری که در ادامه می‌بینید برگرفته از رسپی یکی از شعبه های قدیمی تهیه ساندویچ سرد در شریعتی تهران گرفته شده و یک سری نکات مهم داره که باید رعایت کنید.

برای شروع به مواد لازم زیر نیاز داریم:

  • ژامبون گوشت یا مرغ به مقدار دلخواه
  • گوجه گیلاسی یک بسته
  • کاهو یک دسته ترد و تازه
  • سیب زمینی خلالی یک بسته
  • سس مایونز کلاسیک مهرام

اولین نکته مهم برای تهیه ساندویچ سرد هایدا اینه که از گوجه اسلایسی و خیارشور در تهیه اش استفاده نمیشه! علتش اینه که موقع استراحت‌ در یخچال آب میندازه و بافت ساندویچ سرد رو خراب میکنه.

دومین نکته مهم اینه که سعی کنید از سس مایونز ساده مهرام استفاده کنید چون مزه کلاسیک و دلچسبی داره. البته در اخر همین مطلب سس متنوع دیگری آموزش دادیم اما بهتره از سس سفید معمولی استفاده کنید.

برای تهیه ساندویچ سرد هایدا هیچ چیز به اندازه ترتیب چینش مواد برای داخل نون اهمیت نداره!! بطوریکه عوض کردن جای هرکدوم میتونه باعث خمیر شدن بافت داخلش بشه!

پس برای شروع نان باگتی تهیه میکنیم که سطحش تُرد و داخلش نرم باشه(باگت آخرین پخت رو بگیرید از نانوایی).

ساندویچ سرد هایدا

سپس اولین چیزی که می‌ریزیم داخل نون سیب زمینی خلالی هستش که کف نون مرتب می‌ریزیم.

بعد روی سیب زمینی، ژامبون هامون رو پُر می‌چینیم(بهتره ژامبون ترکیبی استفاده نکنید تا طعم خاص اصلی رو بدست بیارید).

بعد روی ژامبون رو سس مایونز می‌مالیم و اصلا خساست هم به خرج نمی‌دیم و روی سس دوباره یه لایه ژامبون می‌چینیم تا طعم سس بین ژامبون ها باقی بمونه.

ساندویچ سرد هایدا

در مرحله بعدی گوجه گیلاسی ها (تاکید میکنم که از گوجه معمولی نباید استفاده کنید) رو همراه با چند پَر کاهو تمیز می‌چینیم روی مواد و نون روی مواد کیپ می‌کنیم و دورش کاغذ ساندویچی می‌پیچیم و داخل پلاستیک ساندویچ میزاریم.

ساندویچ سرد ایدا

ساندویچ سرد پاندا

در مرحله آخر باید ساندویچ سرد رو بزاریم چند ساعت داخل یخچال تا استراحت بکنه و طعم ها به خورد همدیگه برن و بعد میتونید میل کنید. منبع

سس ساندویچ کالباس

درباره سس ساندویچ سرد هایدا باید بگم که شما می‌تونید از هر مدل سسی که می‌خواید استفاده‌ کنید اما حالت کلاسیک قدیمیش با همون سس مایونز ساده تهیه میشده. البته امروز شعبه های مختلف هایدا از سس های دیگری هم استفاده می‌کنند که یک مدل از اون رو در ادامه براتون اموزش می‌دیم.

برای تهیه این سس به مواد زیر نیاز داریم؛

  • سس مایونز ۳ قاشق
  • سس کچاپ ساده ۱ونیم قاشق
  • سس خردل مقدار کم
  • خامه ترش نصف قاشق
  • پودرسیر نصف قاشق
  •  پودر آویشن نصف قاشق
  • پودر پاپریکا یک‌سوم قاشق
  • شکر یک چهارم قاشق
  • پودر فلفل قرمز مقدار کم(دلخواه)

ساندویچ سرد

در ابتدا سس ها و مواد تَر رو باهم مخلوط کنید و بعد ادویه هارو مرحله به مرحله بریزید و خوب هم بزنید.

در انتهای کار بزارید یکی دو ساعت تو یخچال بمونه تا طعم ها جا بی افته.

این سس مزه بسیار خاصی داره و متفاوت از همه اون چیزهایی میشه که خوردید که واقعا یونیک و اختصاصی برای سرو در کنار سفره تون میتونه بکار بره.

ساندویچ سرد هایدا چیست؟

برندهای مختلفی از دهه شصت شمسی دارن ساندویچ سرد تولید میکنند که اکثرا بر وزن کلماتی مثل آیدا و هایدا و پاندا کار می‌کنند.

این برندها یک کار ساده رو به خوبی انجام می‌دادند؛ اونم تهیه یه ساندویچ فوری بین راهی و با مواد ارزون برای طبقه ای بود که باید با کمترین منابع مالی دنبال غذای حجیم بود. یا یک مسافر که فرصتی برای خوردن غذا نداشت!

در ویدیو پایین می‌تونید قسمتی از تهیه ساندویچ هایدا رو ببینید:

رفته رفته طعم ساده اما دلنشین این ساندویچ ها به واسطه عواملی که بالاتر نوشتم به محصولی خاص در همه مارکت ها تبدیل شد و شعبات خاصی برای پخش ساندویچ سرد با انواع کیفیت های مختلف و ژامبون های گرون و کالباس های ارزون راه افتاد.

ساندویچ سرد کاله

ساندویچ سرد کاپو

در چند سال اخیر اما این مدل از ساندویچ ها پیشرفت خاصی داشتند به طوریکه شرکت کاپو از زیرمجموعه‌های کاله یا برند رباط و همچنین نامینو دست به تولید ساندویچ سرد با مواد مختلفی مثل مرغ هالوپینو یا گوشت رست بیف و بوقلمون کرده‌اند که انصافاً موفق بوده‌اند.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
4.17 (6 رای)