طرز تهیه ساندویچ قفقازی لذیذ و خوشمزه
آموزش تهیه ساندویچ قفقازی که با گوشت رُست شده و قارچ و برخی مواد خوشمزه دیگه همراهه.
در این سری از آموزش ساندویچ سایت گیلان فود میخوایم یه ساندویچ نه چندان معروف رو یاد بدیم که خیلی دستور ساده اما لذیذی داره.
این لینک هارو ببینید:
- طرز تهیه ساندویچ یک کیلویی
- طرز تهیه ساندویچ تن ماهی تونا
- طرز تهیه ساندویچ سرد هایدا
- طرز تهیه ساندویچ ماکارونی قدیمی
آموزش ساندویچ قفقازی
این مدل ساندویچ قفقازی خیلی گزینه مناسبی برای جشن تولد میتونه باشه.
مواد لازم ساندویچ قفقازی
- گوشت قرمز ۳۰۰گرم
- ذرت ۱ پیاله
- خیارشور خورد شده ۱ پیاله
- قارچ ۲۰۰گرم
- سیب زمینی ۲عدد متوسط
مواد لازم برای سس
- سس مایونز
- آبلیمو
- آویشن
- نمک و فلفل
- سس خردل(اختیاری)
دستور تهیه ساندویچ قفقازی
برای شروع گوشت رو با پیاز خلالی و ادویه هایی که مد نظرتونه مثل نمک و فلفل و زردچوبه خوب بپزه یا به اصطلاح لِه بشه.
تو همین فاصله سیب زمینی ها و قارچ هارو خورد میکنیم و با روغن سرخ میکنیم.
حتما به قارچ کمی ابلیمو بزنید که رنگش تیره نشه و خیلی سرخش نکنید که بافت آبدارش از بین بره.
حالا ذرت بخارپز و خیارشور و قارچ و سیب زمینی رو تو یه ظرف میریزیم و در اخر گوشت پخته شده رو به صورت رُست یا ریش ریش شده به سالاد مرحله به مرحله اضافه میکنیم.
در پایان مقدار خیلی کمی فلفل قرمز و آویشن و سس مایونز رو به سالاد اضافه میکنیم و هَم میزنیم تا طعم مواد به خُرد هم بره.
یکی دو ساعت داخل یخچال بزارید تا مواد با هم استراحت کنند و بعد میتونید سرو کنید.
دیدگاه
نظر بدهید