طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده و مرغ پنیری
آموزش تهیه ساندویچ مرغ لذیذ و خوشمزه با فوت و فن گرفتن بوی بد و زهم مرغ همراه با نکات تهیه دهه شصتی ساندویچ مرغ.
در این مطلب از آموزش فست فود برای سایت گیلان فود میریم که یاد بگیریم چجوری یه ساندویچ مرغ با رسپی ساده و مخصوص رو آموزش بدیم.
این لینک هارو حتما ببین:
از بین بردن بوی مرغ
برای یک مرغ ۱ونیم کیلویی، آب رو بزارید در یک قابلمه تا به نقطه جوش برسه و سپس ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید و مقداری نمک بهش اضافه کنید.
مرغ رو که از قبل تمیز کردیم و داخل شکمشو خالی کردیم به آرومی میزاریم داخل قابلمه و کَف روشو با یه قاشق خارج میکنیم.
بعد نصف قاشق چایخوری زردچوبه + ۳ پیاز متوسط که روشو با چاقو یه + انداختیم و دو برگ بو میاندازیم داخل مرغ در حال پخت.
درب قابلمه نزارید و اجازه بدید تا آخر پخت به صورت سر باز به پختش ادامه بده.
فقط پای مرغ رو به هم ببندید و شکم مرغ رو نبندید چون این کار باعث بوی بد برای مرغ تون میشه
این کار رو به دو علت انجام میدیم: اول اینکه باعث میشه بوی زُهم یا بد مرغ از بین بره و دوم اینکه اگر درشو بزارید بافت مرغ از داخل میپُکه و پوست گوشت روش خراب میشه.
بعد از پخت مرغ که میتونید یه چنگال بزنید داخلش و بافتش رو تست کنید ، مرغ رو از قابلمه خارج میکنیم و اجازه میدیم تا خنک بشه.
داخل یه سینی که گذاشتیم ، روشو فویل یا پلاستیک میکشیم که بوی یخچال بهش نگیره.
بعد میزاریم داخل یخچال و به مدت ۲۴ ساعت بهش دست نمیزنیم تا برای روز بعد ازش استفاده کنیم.(این روش سنتی ساندویچی هاست ، شما میتونید چند ساعت بعد از سرد شدن استفاده کنید).
ساندویچ مرغ ساده
حالا بعد از طی کردن مراحل پخت و آمادهسازی مرغ اونو از یخچال خارج میکنیم و کنار دستمون میزاریم.
یه ماهیتابه رو اجازه میدیم که داغ بشه و بهش روغن به مقدار کم میریزیم.
به اندازه ای که میخوایم یه تیکه از مرغ رو جدا میکنیم و پوست روشو به آسونی میگیریم و روی تابه با حرارت ملایم(رو به کم) شروع به سرخ شدنش میکنیم.
ازینجا به بعد دیگه آسونه چون تا حدی که میل تون میکشه سرخ کنید و ادویه لازم رو بهش بزنید و داخل نون باگت بریزید و با خیارشور و گوجه و کاهو و سایر مخلفاتی که بهتر از من میشناسید پُرش کنید.
ساندویچ مرغ پنیری
در این روش برای تهیه یه ساندویچ مرغ پنیری در ابتدا مرغ هارو تمیز میکنیم بعد مرغ بدون پوست رو به قسمت های فیله مانند تکه تکه میکنیم در قابلمه میریزیم.
سپس یه پیاز متوسط و یه فلفل دلمهای(تخمشو بگیرید) کوچیک و چند عدد هویج کوچیک رو میشوریم و تمیز و خورد میکنیم و داخل قابلمه روی مرغ میزاریم.
مقداری آب به همراه ادویه جات شامل فلفل قرمز و سیاه + نمک و چاشنی مرغ به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا مرغ به میزان دلخواه بپزه.
حالا در یک ماهیتابه پیازهارو به مقدار لازم خلال کنید و درشو بذارید تا پیازها به صورت شیشه ای سرخ بشه.
پیاز که آماده شد یه مقدار فلفل دلمه خلال کنید و مقداری قارچ تمیز کنید و ببُرید و به پیازها اضافه کنید. نمک و مقدار کمی آبلیمو بزنید تا قارچ ها سیاه نشن. سر ماهیتابه رو بزارید تا باهم تفت بخورن.
در همین حین برید سراغ مخلفات داخل نون و خیارشور و گوجه و کاهو رو تمیز کنید و به اندازه دلخواه ببرید و تمیز یه گوشه بزارید.
همچنین برای مخلفات میتونید از چیپس یا سیب زمینی خلالی استفاده کنید.
اگردوس دارید میتونید داخل نون باگت رو با سس مخصوصی که علاقه دارید مزه دار کنید و کمی بزارید تو فر تا تروتازه و تُرد بشه.
حالا بعد گذشت ۲۰ دقیقه برگردیم سراغ ماهیتابه و مرغهای ریش ریش شده رو به قارچ و پیاز اضافه کنید.
مقداری ادویه شامل پاپریکا و آویشن و فلفل سیاه بزنید و کمی تفت بدید و در آخر پنیر پیتزا(دورنگ و تک رنگش مهم نیست) بریزید داخل تابه و درشو بزارید تا پنیر آب بشه.
بعد یکی دو دقیقه که پنیر با دمای خیلی کم آب شد میتونید بزارید داخل ساندویچی که از قبل یا مخلفات پُر کردید و سرو کنید. منبع
دیدگاه
نظر بدهید