آموزش ۱۶ ساندویچ ساده و سریع
در این مقاله همراه ما باشید با آموزش ۱۵ تا ساندویچ ساده برای شام که خیلی خوشمزه و سریع آماده میشه و میتونید در کنار عزیزان خود این ساندویچ ها رو رو آماده کنید و میل نمایید.
این لینک هارو ببینید:
- طرز تهیه ۷ نوع ساندویچ کثیف دهه شصتی
- طرز تهیه اسنک کلاب بدون ساندویچ ساز
- طرز تهیه ساندویچ بمبی غول هیولا
- ساندویچ نذری چی بدم
فهرست ۱۵ تا از ساندویچ های خوشمزه که علاوه بر طعم خوب، راحت و سریع درست میشه پس حتما تا آخر این مقاله همراه ما باشید.
ساندویچ چیکن والدروف
این ساندویچ خوشمزه رو حتما امتحان کنید علاوه بر طعم خوب خیلی راحت درست میشه.
مواد لازم:
- سینه مرغ یک عدد ( آبپز)
- کرفس خام دو ساقه ( تیکه تیکه شده)
- گردو: یک پیمانه
- سس مایونز + سس خردل: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- نان تست به تعداد
طرز تهیه:
سینه مرغ را ریش ریش میکنیم و گردوها رو به تیکههای کوچیک خرد میکنیم سپس مواد رو با کرفسهای تیکه تیکه شده مخلوط میکنیم.
مرحله بعدی سس مایونز را به همراه سس خردل و نمک، فلفل سیاه به ترکیب مرغ مان اضافه میکنیم و میکس میکنیم تا حالت خمیری به خود بگیرد و سپس با نان تست میتوانید به حالت ساندویچ در بیاورید و میل کنید.
ساندویچ سالاد مرغ کاری
ساندویچ سالاد مرغ کاری را میتوانید به عنوان یک شام قوی و سالم میل کنید.
مواد لازم :
- سینهی مرغ نصف شده ( آبپز و تیکه تیکه شده )
- کرفس ریز شده ۴/۱ پیمانه
- پیاز ۴ عدد خرد شده
- گردو خرده شده ۲ ق غ
- مایونز ۵ تا ۷ ق غ
- پودر کاری ۱ق چ
- جعفری خردشده ۱ ق غ
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
تیکه های مرغ آبپز را به همراه پیازهای خرد شده، گردو و کرفس داخل یک کاسه بزرگ میریزیم و خوب هم میزنیم.
در یک ظرف دیگر سس مایونز، پودر کاری، نمک، فلفل و جعغری خرد شده را مخلوط میکنیم و سپس این ترکیب را به مواد مرغ اضافه میکنیم و در آخرمیتوانید با نان لواش یا سیمیت ساندویچ کنید و میل کنید.
ساندویچ تن ماهی و پنیر پارمیسان
این ساندویچ در حین ساده بودن طعم خوب و غذایی سالم است.
مواد لازم :
- پودر پنیر پارمیسان یک فنجان
- سس خردل یک ق غ + نصف فنجان سس مایونز
- تن ماهی یک قوطی
- فلفل دلمه ایی یک عدد ( خرد شده )
- پیاز یک عدد
- نان گرد یا نان تست به تعداد لازم
- پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه
پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.
تن ماهی را پس از جوشاندن داخل یک کاسه متوسط بریزید و سپس پیاز و فلفل دلمه ایی را نیز به آن اضافه کنید.
در ظرفی دیگر پودر پنیر پارمیسان را با سس مایونز و سس خردل و فلفل قرمز مخلوط میکنیم و این سس را به مخلوط تن ماهی اضافه میکنیم و میکس میکنیم.
مایه ساندویچ را داخل نان گرد یا تست میتوانید میل کنید.
ساندویچ پاستا و پنیر
مواد لازم:
- نان تست ۴ عدد
- کره ۲ ق سوپ خوری
- پنیر چدار ۴ ورقه
- پاستا یک دوم پیمانه
- شیر یک دوم پیمانه
- پنیر چدار (ریز رنده شده) یک دوم پیمانه
طرز تهیه:
شیر را به همراه پاستا در ماگ میریزیم و به مدت یک دقیقه در مایکروویو قرار میدهیم پس از آن دوباره مواد را هم میزنیم و حدود یک دقیقه و ۳۰ ثانیه دوباره در مایکروویو قرار میدهیم .
پس از این مدت پاستا پخته و غلیظ شده است ( مدت زمان پخت پاستا به مایکروویو بستگی دارد ) پس از آن پنیر رنده شده را اضافه میکنیم و مواد را میکس میکنیم تا پنیر ذوب شود و سپس هم میزنیم.
نصف قاشق سوپ خوری کره را روی یک طرف از هریک از نانهای تست میمالیم و سپس روی قسمتهایی که کره مالیده نشده یک ورقه پنیر قرار میدهیم.
پاستای پنیری را روی دو عدد ازنانها پخش میکنیم و دو عدد نان باقی مانده را روی آنها قرار می دهیم تا به صورت ساندویچ در بیاید.
در آخر تابه روی حرارت متوسط قرار میدهیم و زمانی که داغ شد ساندویچها را در آن سرخ میکنیم تا کاملا برشته و طلایی شود و پنیر داخل آن ذوب شود.
ساندویچ مرغ و سیب زمینی
مواد لازم:
- مرغ پخته شده ( ریش شده ) ۱ عدد
- نان باگت نرم و ۷ سانتی بریده شده دو عدد
- خیارشور ۱۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای یک عدد
- پیاز سرخ شده یک پیمانه
- سیب زمینی آب پز ۴ عدد
- تخم مرغ دو عدد
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- زعفران به مقدار لازم
- فلفل و نمک به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ابتدا مرغ ریش ریش شده را با خیارشور و فلفل دلمهای، فلفل، نمک، پیاز و پنیر پیتزا در داخل یک ظرف مناسب با یکدیگر میکس میکنیم.
در ظرفی دیگر سیب زمینیهای آپز شده را رنده میکنیم و به آن زعفران و زردچوبه و تخم مرغ و نمک را اضافه میکنیم و ترکیب سیب زمینی را خوب هم میزنیم.
نان باگتها را میبریم و خمیر آن را از داخلش خارج میکنیم . دورن آن را با مخلوط مرغ پر میکنیم و سپس دو طرف باگت را از مخلوط سیب زمینی میزنیم و در روغن سرخ میکنیم.
ساندویچ مرغ و ترخون
مواد لازم :
- یک تکه سینه پخته شده مرغ
- مایونز ۲/۱ فنجان
- کرفس خرد شده ۳/۱ فنجان
- ماست ساده یونانی ۴/۱ فنجان
- ترخون تازه و خرد شده سه ق غ
- آب لیموی تازه دو ق غ
- فلفل سیاه ۲/۱ قاشق چایخوری
- کاهو ۴ برگ بزرگ
- نان تست سبوس دار ۸ قطعه
- گوجه فرنگی ۸ برش
طرز تهیه :
مرغ را تیکه تیکه و با سس مایونز، کرفس، ماست ساده یونانی، ترخون، آب لیمو و فلفل سیاه در داخل یک کاسه بزرگ با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم.
برگهای کاهو را بین ۴ قطعه نان تقسیم میکنیم، و روی هر کدام به تعداد مساوی از مخلوط مرغی که درست کردیم قرارمیدهیم.
در مرحله آخر گوجه فرنگی و روی آن قطعهی دیگر نان های تست قرار میدهیم و ساندویچ آماده است.
ساندویچ شاورما مکزیکی
مواد لازم برای ۶ نفر :
- گوشت خلال شده ۲۵۰ گرم
- نان تورتیلا مکزیکى آماده ۱۲ عدد
- فلفل دلمه ای رنگی سبز، قرمز، زرد، خلال شده ۳ عدد
- خیارشورخلال شده به مقدار لازم
- پیاز سفید خلال شده ۱ عدد بزرگ
- گوجه فرنگی خلال شده ۲ عدد
- پودر فلفل قرمز به مقدار کمی
- روغن زیتون به مقدار لازم
- نمک به میزان لازم
مواد لازم براى سس گوشت :
- ماست نصف لیوان
- ادویه مخلوط مخصوص شاورما ۱ قاشق غذاخورى
- آب لیمو نصف استکان
- پیاز رنده شده ۱ عدد کوچک
- سماق ۱ قاشق مرباخورى
- فلفل سیاه ۱ قاشق چایخورى
- نمک کمی
مواد لازم براى سس ساندویچ شاورما
- ماست ۱ لیوان
- ارده ۲ قاشق غذاخوری
- نمک کمی
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
- سیر ۱ حبه نرم شده
طرز تهیه :
گوشت خلال شده را به همراه تمام مواد سس گوشت داخل یک ظرف ریخته و به خوبی ترکیب میکنیم و سپس ظرف گوشت را داخل یخچال به مدت ۲ ساعت قرار می دهیم تا مواد جذب گوشت شود.
بعد از دو ساعت گوشت را داخل ظرف پیرکسی میریزیم و در داخل فری که از قبل گرم کردیم به مدت نیم ساعت با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا زمانی که روی گوشت کمی برشته شود.
در مرحله بعد پیاز را در تابه ای نسوز میریزیم و با کمی روغن آن را تفت میدهیم و سپس فلفل دلمه ایی و کمی پودر فلفل قرمز و گوشتی که از قبل آماده کرده ایم را به آن اضافه میکنیم و دوباره به مدت ۵ دقیقه آن را تفت میدهیم و بعد آن را از روی حرارت بر میداریم و میگذاریم کمی خنک شود.
سپس گوجه فرنگی و خیار شور را به آن اضافه میکنیم و خوب میکس میکنیم ودر آخر تمام مواد سس شاورما را ترکیب میکنیم و یک قاشق غذا خوری از سس شاورما را روی نان تورتیلا میکشیم و سپس کمی از مواد گوشت آماده شده را روی نان میگذاریم، بعد روی مواد کمی سس میریزیم و آن را میپچانیم و به مدت ۲ دقیقه در ساندویچ ساز که از قبل گرم شده میگذاریم.
ساندویچ پنیر فتا و خیار
- سبزی مقداری
- نان همبرگر تعدادی
- پنیر فتا یک بسته
- گوجه گیلاسی تعدادی
- خیارمقداری
- سیاه دانه به مقدار لازم
طرز تهیه :
پنیر تازه، سبزی تازه، گوجه، خیار و سیاه دانه را در میان نان همبرگر قرار میدهیم.
ساندویچ سالاد یونانی
مواد لازم :
- پنیر فتا ۴۰ گرم
- کاهو خرد شده ۱ پیمانه
- خیار ۱ عدد
- فلفل دلمه ای سبز خرد شده ۴/۱ پیمانه
- پیاز ۱ عدد کوچک
- زیتون بدون هسته ۸ عدد
- نان پیتا ۲ عدد
- گوجه فرنگی ۱ عدد
- حْمْص ۴ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار دلخواه
- فلفل سیاه به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
نان پیتا را از وسط نصف میکنیم تا ۲ ساندویچ بتوانیم با آن درست کنیم و حْمْص را آماده میکنیم گوجه، خیار، زیتون، پیاز و پنیر را ریز خرد میکنیم و با هم مخلوط میکنیم.
فلفل دلمه ای خردشده، آب لیموترش و روغن زیتون را با مقداری نمک و فلفل به مخلوط سبزیجات اضافه میکنیم و میکس میکنیم و در میان هر نیمه نان یک قاشق حمص میریزیم و پخش میکنیم سپس مخلوط سبزیجات را هم به چهار قسمت تقسیم میکنیم و داخل هر نیمه نان یک قسمت آن را میریزیم.
ساندویچ بیکن و ژامبون
مواد لازم :
- دو برش بیکن گوشت
- یک برش ژامبون گوشت
- چهار عدد تخم مرغ
- یک ورق پنیر گودا
- یک چهارم فنجان شیر
- دو عدد نان تست
- کره به مقدار مورد نیاز
طرز تهیه :
در ابتدا کنارههای نان تست را باید جدا میکنیم و نان را با وردنه صاف و فشرده میکنیم. پنیر گودا، بیکن و ژامبون را در میان دو نان تست قرار میدهیم.
تخم مرغ ها را در ظرفی میشکنیم و شیر را به آن اضافه میکنیم و خوب ترکیب میکنیم تا کاملا مخلوط شوند.
ساندویچ را در مخلوط شیر و تخم مرغ فرو میکنیم تا سطح نان کاملا به مخلوط آغشته شود.
کره را در تابه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم و ساندویچ را در آن سرخ میکنیم.
ساندویچ بیکن گوشت و سالامی
مواد لازم :
- ۴ برش بیکن گوشت
- ۴ برش سالامی
- ۱ ورق پنیر گودا
- ۳ حلقه پیاز
- ۳ ورق گوجه فرنگی
- ۱۰ گرم کره
- ۲ قاشق غذا خوری سس مایونز
- ۲ قاشق غذا خوری سس پستو
- ۱ عدد نان همبرگر
طرز تهیه :
در ابتدا قسمت خارجی نان را به کره آغشته میکنیم و نان را در فر قرار میدهیم تا کمی ترد شود، سپس قسمت داخلی نان را نیز به مخلوط سس مایونز و سس پستو آغشته میکنیم.
گوجه فرنگی، بیکن گوشت، سالامی، پیاز و پنیر را به ترتیب روی نان قرار میدهیم و لایه دیگر نان را روی مواد ساندویچ میگذاریم و ساندویچ آماده میل کردن است.
ساندویچ مرغ فوری فست فودی با قارچ
مواد لازم :
- سینه مرغ ۴۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- قارچ ۱ عدد
- گوجه و خیارشور به میزان لازم
- کاهو به میزان لازم
- نان باگت به میزان لازم
- نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
سینهی مرغ را تیکه تیکه میکنیم وآماده میذاریم.
پیاز را نگینی ریز خرد میکنیم و داخل تابه به همراه روغن خوب تفت میدهیم تا به رنگ طلایی در بیاد و سپس کمی نمک، فلفل و آویشن بهش اضافه میکنیم.
مرغ را به پیاز اضافه میکنیم و به خوبی با هم تفت میدیم تا رنگ مرغ تغییر کنه سپس درب تابه رو میذاریم تا مرغ مغز پخت بشه و سپس روی نان باگت برش ایجاد میکنیم و داخل آن را با گوجه، تکههای کاهو و خیارشور پر میکنیم و درآخر زمانی که مرغ آماده شد داخل نان ریخته و ساندویچ آماده است.
ساندویچ بیکن با تخم مرغ
مواد لازم :
- ۲ برش بیکن گوشت
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۳ قاشق غذا خوری کره
- ۲۵ گرم پنیر گودای چیلی
- ۱ قاشق غذا خوری سس کچاپ
- نان همبرگری
- روغن زیتون به مقدار مورد نیاز
طرز تهیه :
در ابتدا برشهای بیکن را در روغن زیتون با حرارت ملایم سرخ میکنیم و نان همبرگر را به کره آغشته میکنیم و در فر قرار میدیم تا برشته شود سپس کره را در تابه میریزیم و روی حرارت قرار میدیم و وقتی داغ شد تخم مرغ را در آن میشکنیم و وقتی سفیده تخم مرغ سفت شد اون رو بر میگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه.
روی یک طرف نان کمی کره میریزیم و پنیر و تخم مرغ را روی نان قرار میدهیم و طرف دیگه نان رو سس کچاپ میریزیم و بیکن رو روی اون قرار میدیم.
ساندویچ سالاد تخم مرغ
مواد لازم:
- سس مایونز ۳/۱ پیمانه
- نان تست سبوس دار ۸ عدد
- تخم مرغ ۹ عدد ( آبپز شده )
- ساقه کرفس ۱ عدد متوسط
- کاهو قرمز (کاهو فرانسه) ۱ عدد
- برگ منداب (اختیاری) ۱ دسته
- خردل دیژون ۱ قاشق چای خوری
- پودر کاری (اختیاری) ۴/۱ قاشق چای خوری
- نمک و پودر فلفل سیاه مقداری
طرز تهیه :
تمام سفیدههای تخم مرغ را ریز میکنیم و سه عدد از زردهها را له میکنیم و بقیه آنها را نگه میداریم. ساقه کرفس را به مکعب های ۰٫۵ سانتی متری خرد میکنیم در مرحله بعدی سفیده و زردهی تخم مرغ را به همراه سس مایونز، خردل، کرفس، نمک، فلفل و کاری با هم ترکیب میکنیم و بر سطح چهارتا از نانها مایونز میمالیم و کاهو را روی آن میذاریم و سپس مقداری از سالاد تخم مرغ را نیز قرار میدیم و در آخر در صورت تمایل برگهای منداب و سپس برش نان رویی را میگذاریم.
ساندویچ پنیر آمریکایی شطرنجی
مواد لازم :
- پنیر چدار یا خامه ای ۲۸۰ گرم
- پنیر گودا ۲۸۰ گرم
- فلفل دلمه ای رنده شده ۱۱۰ گرم
- سس مایونز ۴/۱ پیمانه
- پودر تازه فلفل سیاه ۴/۱ پیمانه
- برش نان تست سفید ۲۰ عدد
- برش نان تست جو یا جو دوسر ۲۰ عدد
- پیاز خشک شده ۱ قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی رسیده به میزان لازم
- زیتون سیاه بدون هسته به میزان لازم
طرز تهیه:
پنیرها را رنده میکنیم و پنیر چدار، مایونز، پنیر سوئیسی، فلفل، پیاز را با هم مخلوط میکنیم همچنین میتوانیم مایونز را با خامه نیز جایگزین کنیم.
سپس نصف مخلوط به دست آمده را به صورت لایه ای یک دست بر روی نیمی از برشهای نان سفید پخش میکنیم و بقیهی نان سفید را بر روی مواد میگذاریم.
نیمه باقی مانده دیگر مواد را بر روی نیمی از برشهای نان گندم میریزیم و باقی مانده برشهای نان گندم را به حالت روپوش بر روی مواد میگذاریم.
سپس نانها را با یک چاقوی دندانه دار برش میزنیم و هر کدام را به ۴ قسمت چهار گوش تقسیم میکنیم و روی یک ظرف برشهای نان سفید و سپس برشهای نان گندم را با طرح شطرنجی یکی در میان و جفت جفت بر روی هم میچینیم و می توانیم با گوجه فرنگی و زیتون تزیین کنیم.
ساندویچ گرد مخصوص
مواد لازم:
- آرد سفید و آب مخلوط شده
- نان لواش گرد (یا نان پیتا)
- سس باربیکیو و سس تای
- مرغ پخته و مخلوط سبزیجات
- کاهو خرد شده
- مواد گوشتی
- پنیر پیتزای رنده شده
دیدگاه
نظر بدهید