سبزی پلو با مرغ ریش ریش شده + فوت و فن از کتاب رزا منتظمی
برای شب یلدا باید یه سبزی پلو مجلسی با مرغ درست کنید پس همراه ما باشید با طرز تهیه سبزی پلو با مرغ خوشمزه!
طرز تهیه سبزی پلو
در ابتدا برنج رو پاک کنید و در آب سرد برای چند ساعت بزارید خیس بخوره.
بعد تو یه دیگ آب رو جوش بیارید و برنجی که از قبل خیس گذاشته بودید رو با همون آب سرد توی دیگ بریزید.
این شوک باعث میشه تا آب جوش خنک بشه و و برای دوباره داغ شدن برنج تون خوب قد بکشه!
لیست سبزی های سبزی پلو و آش و قورمه سبزی و کوکوسبزی
بعد برنج رو دو سه بار هَم بزنید تا برنج به کف یا به هم نچسبه. بعد دیکه هم نزنید تا زمان رقص برنج برسه.(یعنی برنج توی آب جوشیده بندری میرقصه!)
کف های روی برنج رو مرتب بگیرید.
وقتی برنج تون کمی جوشید و روی اب شناور شد وقتشه که سبزی پلویی رو بریزید توش.
یه کم هم میزنیم و برای یک تا دو دقیقه و نه بیشتر اجازه بدید بجوشه! و بعد آبکش میکنیم.
این کار باعث میشه تا اولا رنگ سبزی پلو ما تیره نشه و همچنین وقتی سبزی رنگ پس میده به برنج ها نگیره!
کف برنج رو ته دیگ بزارید | خفن ترین عکس های ته دیگ طلایی
حالا برنج هارو لایه به لایه بپاشید (بصورت آروم) و اگر فشار بدید در اخر برنج تون شفته و نرم میشه. اما با پاشیدن لایه به لایه باعث قد کشیدن و خوش شکل شدن برنج میشه.
این کار رو تا مرحله آخر انجام بدید و در اخر چندتا قاشق با حفره روی برنج ایجاد کنید تا هوادهی به همه قسمت های برنج انجام بشه.
میتونید در حدود ۵۰ گرم کره خُرد کنید و روی سطح برنج بریزید. این عمل باعث رایحه خوب برنج میشه و بشدت لذیذ میشه.
مرغ به مقدار لازم تهیه کنید(برای هر ۴نفر سه تیکه سینه و ران کافیه) و بزارید با پیاز نصف شده و نمک و فلفل و کمی زعفران دم کشیده تو آب بپزه.
به جوش که اومد میتونید خارجش کنید و با چنگال ریش ریش کنید.
بعد خیلی کم با کره یا روغن مایع تفت بدید تا رنگ و عطر بهتری بگیره.
در مرحله اخر میتونید وقتی برنج رو ابکش کردید لابهلای برنج بچینید.
بزارید بین ۱۵ تا ۲۵ دقیقه بعد با حرارت نسبتاً پایین دم بکشه و سپس سرو کنید.
سبزی پلو با دستور رزا منتظمی
این دستور سبزی پلویی که در ادامه براتون گذاشتیم از کتاب هنر آشپزی خانم رزا منتظمی گرفته شده اما با گوشت!
ولی برای تهیه برنج با سبزی دستور منحصر به فردی داره. پس بهتره یه نگاهی بهش بندازید؛
دیدگاه
نظر بدهید