سرچشمه رودبار ، رستورانی که تهرانیها عاشقشن!! + تصاویر
یکی از رستوران هایی که خیلی ها در مسیر سفر به تهران بهش سر میزنند موضوع این پست ما هستش. رستوران سرچشمه رودبار !
صفحه LahijTaster در اینستاگرام نوشت : یه مرغ سرخ شده ی مخصوص خودش و شامی رودباری دارن و خورشت ها و مخلفاتی که همراهش براتون میاره
مرغ سرخ شده همراه سیب زمینی و سس
سینه و یا رون رو انتخاب میکنید .من اکثرا سینه سفارش میدم.میتونم بگم نسبت له آخربن باری که خورده بودم افت آشکاری داشت.کاملا خشک ! طعم نا مطبوع مرغ هم از بین نرفته بود. سسش که طعم اب و رب و ادویه جات. سیب زمینی هم که خب نکته ای نداره.برش های دایره ای رو سرخ کرده بودن و خوشمزه بود.
غذای خاطره انگیز و نه چندان لذیذ برای من
شامی رودباری
در اصل ترکیبی از گوشت و پیاز و سبزیجات محلی رودبار و گلپر هست که داخل روغن زیتون سرخ میشه
البته چیزی ک ما خوردیم خوشمزه بود ولی طعم روغن زیتون و یا گلپر احساس نمیشد که میتونه دلیلش مسافرخیز بودن رستوران سرچشمه رودبار باشه و به نوعی تعدیل کردن مزه هایی که ممکنه همه پسند نباشن
همراه غذا دو ظرف کوچیک میرزا قاسمی و باقلاقاتوق هم میارن.
میرزاقاسمی تقریبا بدون گوجه (رب) بود طعم دودی عالی میداد ولی خوب له نشده بود و رشته های بادمجون کامل بزرگ بود و به چشم میومد.تخم مرغ هم داخلش خوب مخلوط نشده بود. یه سبک مختص خودشون خوشمزه بود ولی سرد.
باقاله قاتوق هم خورشت حساسیه اگه خیلی بمونه له میشه اگه زود بردارید حس خامی میده.اینجا یکم اون حس مغز پخت نشدن وجود داشت و اینکه سرد بود
یه ترشی بادمجون دارن که داخلش رب ترش داره بنظرم و مقدار زیادی سیر! منو یاد سس های غذاهای تایلندی می انداخت مشابهش رو جایی نخورده بودم خوشمزه س
زمان و نحوه سرویس دهی رستوران سرچشمه رودبار خیلی خوب بود سریع هرچی میخواید میاد رو میز ولی این تعداد پرسنل زیاد بدون لباس فرم یه حس بی نظمی ایجاد میکنن بهتره لباس یکسان بپوشن دلپذیر تره
کیفیت قاشق چنگالا اصن مناسب نبود و برای یه رستوران با این قدمت نقطه ضعف محسوب میشه ضمن اینکه وقتی دلستر لیمو سفارش دادیم لیموناد اوردن! دو چیز کاملا متفاوت هست این دو نوشیدنی
قیمت مرغ برای ۴ نفر و چهار عدد شامی رودباری و مخلفات ۱۱۰ شد
رستوران سرچشمه یک شعبه دیگر در گلسار و یک شعبه دیگر در داخل شهر رودبار دارد
دیدگاه
نظر بدهید