برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

طرز تهیه سس خرسی مهرام + قیمت کچاپ خرسی

سس خرسی مهرام نماد سس قرمز کچاپ در کشور ماست که تو ایت مطلب میخوام آموزش طرز تهیه و قیمت رو براتون بنویسیم.

بدون شک سس کچاپ خرسی یکی از سس ها ی نوستالژی با طعم خوشمزه قدیمی هستش که تا به امروز استفاده میشه.

سس گوجه فرنگی خرسی از گوجه های تازه و طبیعی تهیه شده است و لذتی بی انتها را موقع غذا خوردن برایتان رقم میزند.

سس مهرام و سس شهرام 😄

قیمت سس خرسی مهرام

این روزی که داریم چنین مطلبی رو مینویسیم بازار ایران داره روزهای خیلی پرتنش و پرتلاطم رو سپری میکنه.

اگر قبلا فقط طلا و سکه و دلار لحظه ای تغییر قیمت می‌دادند ، حالا میشه گفت که مواد خوراکی هم دچار چنین تغییراتی شدند.

بطوریکه شرکت مهرام که سال نهایتا یک تا دوبار تغییر قیمت روی محصولات انجام میداد متاسفانه از شروع بهار ۹۹ تا پاییز ماه چندین بار محصولاتش را تغییر قیمت داده.

درهرحال قیمت سس خرسی مهرام که معروف ترین سس گوجه در ایران است و به نوعی اولین برند تولید کننده این نوع سس بوده در این روزها با ۴۸۵گرم وزن ۱۳۸۰۰تومان فروخته میشود.

این درحالیست که قیمت این سس تا یک ماه قبل ۱۰هزارتومان فروخته میشد.

طرز تهیه سس قرمز خرسی

همین اول کار بهتون بگم گه درست کردن این سس کار آسونی نیست پس اگر حال و حوصله این کار رو ندارید همین الان برید سر کوچه و یه سس خرسی مهرام بخرید تا هم خیال شما راحت باشه و هم خیال من 😄

اینم بگم که مهرام یه شرکت خیلی باکیفیت ایرانی هست پس خیالتون هم ازین بابت آسوده باشه.

این اموزش از صفحه cook_chef_delight گرفته شده:

خب در ابتدا تَه همه گوجه ها رو یک بعلاوه (+) بزنید و بعد با دقت بشوریدش.

بعد تو یه قابمله که ١/۵ برابر کل گوجه ها باشه گوجه هارو میریزیم توش و یک استکان آب روی آنها میریزیم.

درب قابلمه را بعد از جوش آمدن به مدت یک ساعت و نیم می‌بندیم.

بعد که خوب خنک شدند از یک طوری که دانه های ریزی داشته باشه، کل گوجه ها رو رد مى کنیم تا بدون پوست و تخم صاف شوند.

مواد رو در دو ظرف میریزیم و در یکى به اندازه ۲قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز، ۳حبه سیر و یک استکان سرکه اضافه می‌کنیم و در آخر پخت ١قاشق چایخوری نمک و زردچوبه اضافه مى کنیم.

بعد در قابلمه دیگر ٨قاشق غذاخوری شکر، ٣حبه سیر، و یک قاشق مربا خوری پودر فلفل سیاه می زنیم.

یک قاشق مربا خوری روغن زیتون، یک اسکان سرکه و اخر سر نمک و زردچوبه اضافه می کنیم.

در انتها میذاریم دو قابلمه به مدت ۴٠-۴۵ دقیقه با شعله ملایم بپزند و در این مدت هر ۵-۶ دقیقه ای یکباره هَم میزنیم تا ته نگیرند.

تصویری از تبلیغ محصولات مهرام در سال های دور

فیلم آموزش کچاپ خرسی

دقت کنید که این فیلم یه سس خیلی سالم تر با طعم طبیعی و نزدیک به سس خرسی رو بهتون آموزش میده.

بعد از چند بار تهیه این سس دیگه غلظت و میزان طعم های مختلف مورد نظر دستتون میاد.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3.09 (55 رای)