طرز تهیه ۶ مدل سس سالاد کاهو
۵ مدل سس مخصوص برای سالاد کاهو و شیرازی که میتونید بسادگی در خانه با ماست و بقیه مواد تهیه کنید.
سس سالاد رستورانی
- ماست ۳ قاشق غ
- سس مایونز ۲ قاشق غ
- سرکه ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- شکر نصف ق
- لیموترش نصف (یا آبلیموتازه ۲ ق غ)
تمام مواد را مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم و داخل ظرف دربسته در یخچال چند دقیقه استراحت می دهیم تا مزه ی سس به خورد سالاد برود.
به دلخواه میتونید کمی فلفل سیاه اضافه کنید.
سس سالاد وینگرت
بدون اغراق میتونم بگم با هر نوع سالادی عالی میشه و حتی روی سیب زمینی پخته هم بی نظیر میشه!
این اندازه برای یک وعده هست ولی اگر دوست دارید میتونید مقدار رو چند برابر کنید و در یک شیشه تمیز در یخچال نگهداری کنید و هر موقع سالاد دارید روش بریزید.
- خردل نسبتا تند ۱ قاشق چای خوری
- سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۴ فاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
ترکیب بالا رو مخلوط کنید و در یخچال نگه داری کنید.
سس سالاد لبو
این سس خوشرنگ مخصوص فصل پاییز و زمستان هست که فصل چغندره.
درست کردن این سس خیلی راحته و موادش هم ساده و قابل دسترس!
این سس رو می تونید به مدت سه روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
لبو (چغندر پخته شده) رنده شده
ارده کنجد رنگ روشن
فلفل سیاه و نمک
عرق نعناع فلفلی
آب لیموترش تازه
آب لبو
شیره خرما یا سه شیره
اول آب لبو رو به اَرده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا از حالت سفت به خامه ای در بیاد.
بعد سایر مواد رو به ماده خامه ای مون اضافه میکنیم و هَم میزنیم.
سپس کمی سه شیره یا شیره خرما بسته به ذائقه تون داخلش بریزید و در اخر لبو رنده شده رو بریزید و بهم بزنید.
سس سالاد ایتالیایی
این مقدار مواد لازم برای ۱ نفر هستش:
- فلفل قرمز پرک ۱/۴ قاشق چای خوری
- تخم کرفس ۱/۸ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
- عسل ۳-۲ قاشق چای خوری
- ریحان خشک ۱ قاشق چای خوری
- پودر آویشن ۱,۱/۴ قاشق چای خوری
- جعفری ریز خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
- سیر له شده ۲ عدد
- پیازچه ریز شده ۱ عدد
- روغن زیتون ۳/۴ فنجان
- سرکه قرمز ۱/۲ فنجان
تمامی ادویه ها و سبزیجات خشک را با هم مخلوط کنید و با سرکه مخلوط کنید انها همراه با سیر خرد شده به روغن می افرایید و حسابی مخلوط کنید تا ادویه در روغن حل شوند این سس را قبل از سرو در شیشه در بسته بریزید حداقل نیم ساعت قبل از مصرف درست شود.
در یخچال تا ۱ ماه ماندگاری دارد.
مزه این سس به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد اگر شیرین تر میپسندید کمی عسل بیشتر بریزید.
سس سالاد سبز
سس انار سالادی
سس انار مناسب برای انواع سالاد های فصلی که با سالاد کاهو خیلی جذاب و خوشمزه میشه.
مواد لازم برای تهیه سس انار سالادی:
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک چهار قاشق غذاخوری
رب انار ترش یا شیرین بسته به ذائقه شما دو قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن، نمک و نعنا خشک از هرکدام یک چهارم قاشق چایخوری
مواد سس رو همه رو باهم ترکیب میکنیم تا یک دست بشه خوب مخلوط شه. به همین راحتی!
دیدگاه
نظر بدهید